Bel John 0625043956 (24/7)

Uitvaartwensen

DAT KOMT LATER WEL, DAAR WIL IK NU NOG NIET OVER NADENKEN…

OF TOCH WEL?

Mijn wensen

We denken niet graag na over het einde van ons leven. Toch is het goed om na te denken over uw uitvaartwensen rondom de uitvaart. Een eerste reactie is vaak: “Dat komt later wel, daar wil ik nu nog niet over nadenken…”

Voor uzelf kan het een geruststellende gedachte zijn omdat uw uitvaartwensen bekend zijn. Tevens is het ook een hulpmiddel voor uw nabestaanden. Zij kunnen tijdens deze emotionele dagen rondom het afscheid met een goed gevoel keuzes te maken.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Gedachten dwalen alle kanten op

Misschien weet u nog niet precies wat u wilt. Toch zult u merken dat u best al weet wat u wel of niet wilt, als u hierover nadenkt. Wilt u gecremeerd of begraven worden, wilt u een kerkelijke uitvaart of een afscheid elders? Wilt u een ingetogen uitvaart of een uitvaart compleet met alles erop en eraan? Omdat u niet alles hoeft  te beslissen, kunt u er ook voor kiezen om opties open te laten die uw nabestaanden mogen invullen. Conclusie beschrijf uw uitvaartwensen het geeft rust en voldoening.

Ieder detail kan uw afscheid beter vormgeven.

Persoonlijke uitvaartwensen

Ons “Persoonlijke Uitvaartwensen” boekje biedt de mogelijkheid om uw wensen duidelijk op een rijtje te zetten. Neem er de tijd voor om uw laatste wensen zelf of samen met iemand anders in te vullen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij helpen u geheel vrijblijvend en kosteloos met het invullen van het “Persoonlijke Uitvaartwensen” boekje dat tevens als uw wilsbeschikking kan dienen en wij zullen een kostenindicatie voor u opstellen. Omdat onze dienstverlening verder reikt dan alleen het verzorgen van een uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

Vraag geheel vrijblijvend en kosteloos het uitvaartwensenboekje bij ons aan. Het geeft u de mogelijkheid uw uitvaartwensen vast te leggen en uw nabestaanden te ontzorgen.

Ik wil graag vrijblijvend het Uitvaartwensen boekje ontvangen

13 + 15 =