Bel John 0625043956 (24/7)

Herinnering 

DE VERWERKING VAN HET OVERLIJDEN VAN EEN DIERBARE IS VOOR IEDEREEN ANDERS, EVENALS DE MANIER WAAROP MEN WIL HERINNEREN

Herinnering Verschillende mogelijkheden

De as van uw dierbare kan bewaard worden of verstrooid. Na de crematie wordt de as één maand in het crematorium bewaard. Deze maand is wettelijk vastgesteld om ervoor te zorgen dat nabestaanden tijd krijgen om goed na te denken over de bestemming van de as van hun dierbare. In de tussentijd kunt u als nabestaanden beslissen welke bestemming u aan de as geeft. 

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Wat moet er met de as gebeuren

 Er zijn verschillende mogelijkheden om de as van uw dierbare een waardige laatste plek te geven. Samen met familie en naasten de as van uw dierbare uitstrooien op een bijzonder plekje. De as bewaren in een mooie urn in uw huis of in de tuin. Een beetje as met u meedragen in een sieraad. De as verwerken in een tatoeage. De urn bijzetten in een urnen nis, urnengraf of in een reeds bestaand graf. Ook is het mogelijk om de as te laten verstrooien per ballon of vuurpijl. Uitstrooien op zee of de as verdelen onder de kinderen. Uiteindelijk kunt u op diversen manieren de herinnering aan uw dierbare vormgeven. Bespreek met ons de diversen mogelijkheden.

Bios Urn leven na het leven

De crematie-as kan gebruikt worden als vruchtbare grondstof voor een boom of struik. De as wordt daartoe in een zogeheten Bios Urn gedaan, samen met zaad of een zaailing van een boom of struik. Op de website van de distributeur vindt u alle informatie over de Bios Urn. De Bios Urn is verkrijgbaar via ons. 

Monument van herinnering

Het grafmonument geeft de laatste persoonlijke rustplek vorm. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zowel in materialen, het type letter of de vorm. Wel dient er rekening te worden gehouden met de regels van de betreffende begraafplaats. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om de laatste rustplek vorm te geven.

Vingerafdruk

Het stille symbool houdt de herinnering levend. Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel. Een vingerafdruk van uw dierbare dat bied een herinnering die uniek is. U kunt deze vingerafdruk verwerken in een sieraad, een sieraad met een stukje van de ziel van uw dierbare. Wij kunnen voor u na overlijden een vingerafdruk maken van de overledene.

Wilt u meer informatie over een herinnering? Neem contact met ons op.