Bel John 0625043956 (24/7)

Condoleance

Iedereen komt samen en steunt elkaar, wij begeleiden u graag in het vormgeven van een condoleance

Condoleance na de uitvaart

Na de uitvaart samenzijn. Samen herinneringen ophalen om troost bij elkaar te vinden. Dat kan in de condoleanceruimte bij een begraafplaats of het crematorium. Maar ook op een andere passende locatie die u wenst. John Visser Uitvaartbegeleiding heeft contacten met geschikte (horeca) gelegenheden in uw regio.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging wijk bij duurstede uitvaartbegeleiding Wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding wijk bij duurstede begraven cremeren crematie resomeren resomatie uitvaartzorg uitvaartverzorging john visser uitvaartzorg samen aan alles gedacht

Traditioneel of…

Een condoleance kan ook een dag voor de uitvaart plaatsvinden, meestal zal dit zijn op de avond voor de uitvaart. Een traditionele koffietafel, een Engelse High Tea, belegde broodjes met eventueel een kopje soep, of misschien iets heel anders? Denk daarbij aan een borrelarrangement. Er zijn vele mogelijkheden en  verschillende opties bespreekbaar. Wij informeren u graag over de diversen mogelijkheden.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden betreft een samenzijn verschillende opties zijn met ons bespreekbaar. John Visser Uitvaartbegeleiding heeft contacten met geschikte (horeca) gelegenheden in uw regio.

Wilt u meer informatie over een condoleance? Neem contact met ons op.