Bel John 0625043956 (24/7)

Uitvaartkosten

U HEEFT ALTIJD DE VRIJHEID OM UW EIGEN UITVAARTBEGELEIDER TE KIEZEN

WIJ ACCEPTEREN ELKE VERZEKERINGSVORM 

Uitvaartkosten

Uitvaartkosten komen vaak op een onverwacht moment. De prijs van een uitvaart varieert sterk per ondernemer. U kunt kiezen voor een zogenaamd standaard uitvaartpakket, maar was uw dierbare een standaard persoon? U bepaalt zelf voor welke diensten u opdracht geeft. Wij zullen uw wensen inventariseren. Wij staan u bij met professioneel advies. Tevens ontvangt u binnen 24 uur een kostenindicatie. U komt zo achteraf niet voor verrassingen te staan.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begravenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Wij werken niet met een standaard uitvaartpakket

U bepaalt zelf welke diensten u gebruikt, u bent dan voordeliger uit. Wij werken met een vast basistarief. Wij begeleiden en organiseren de uitvaart vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart, inclusief de wettelijke formaliteiten. Andere kosten voor de uitvaart, zoals de huur van een opbaar- en afscheidslocatie, begraaf- of crematiekosten, rouwkaart, uitvaartkist, catering, bloemen etc. zijn afhankelijk van uw keuzes.

Voor meer informatie neem contact met ons op. Vraag kosteloos een uitvaart offerte bij ons aan zodat u een inzicht krijgt in de uitvaartkosten.

Welke uitvaartkosten dekt mijn verzekering

U kunt altijd van de diensten van John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding gebruik maken ongeacht waar u verzekerd of lid bent. Wij verzorgen ook Yarden, Dela, Monuta, Reaal en Ardanta uitvaarten. Graag kijken wij samen met u naar uw huidige uitvaartpolis zodat u weet waar u aan toe bent.

Er komen veel kosten kijken bij een uitvaart. Daardoor is het budget een erg belangrijke factor. Het is van belang na te gaan of uw dierbare een uitvaartverzekering heeft afgesloten en tot aan welk bedrag de uitvaart gedekt is.

De dekking van een uitvaartverzekering is afhankelijk van de uitvaartmaatschappij en uw keuze die is gemaakt voor de verzekering. Een uitvaartverzekering is niet noodzakelijk. Bij John Visser Uitvaartbegeleiding kunt u dan ook altijd terecht, ongeacht de gekozen verzekeringsmaatschappij.

De koopsomverzekering (of kapitaalverzekering) keert een bedrag uit, dat naar eigen wens besteed kan worden aan de uitvaart.

Een naturaverzekering keert geen geld uit maar biedt een vast pakket aan diensten en producten. Heeft u andere wensen dan in het naturapakket zijn opgenomen, dan moet er altijd bijbetaald worden. Dit pakket kunt u ook in een geldbedrag laten uitkeren.

U heeft keuze vrijheid, u beslist

Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om de uitvaartbegeleider te nemen bij wie ze verzekerd zijn.

Dat is niet zo! U heeft altijd de vrijheid om uw eigen uitvaartondernemer te kiezen. 

Bij een naturaverzekering wordt het pakket diensten in dat geval omgezet in een geldbedrag. De totale uitvaartkosten bij ons zijn meestal lager dan bij de grotere uitvaartmaatschappijen, ook al bent u daar verzekerd! Het verschil zit in onze eigen tarieven. Zo is het tarief voor dienstverlening lager dan die van de grotere uitvaartondernemingen en zijn bijvoorbeeld de uitvaartkisten, het drukwerk en de thuisopbaring goedkoper.

Wanneer u dierbare geen uitvaartverzekering heeft afgesloten, dan zijn de kosten van een uitvaart niet gedekt. De erfgenamen zijn dan verantwoordelijk voor de kosten.

Wilt u meer informatie over uitvaartkosten? Neem contact met ons op.