Bel John 0625043956 (24/7)

 Over ons

JOHN VISSER UITVAARTBEGELEIDING

Samen Aan Alles Gedacht

 

– over ons

Wij staan altijd voor u klaar. Persoonlijk, betrokken, informeel en samen.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

John Visser

Mijn naam is John Visser (1972) woon in het mooie Betuwe en ben gediplomeerd uitvaartbegeleider. Naast uitvaartbegeleider ben ik ook deels werkzaam als Verzorgende VIG en GVP in een verpleeghuis voor mensen met een dementie in Wijk bij Duurstede.  Na vijf jaar te hebben gewerkt bij een uitvaartorganisatie in Ede, heb daar vele families mogen begeleiden, nam ik de stap in juni 2016 om zelfstandig en kleinschalig mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Persoonlijk, betrokken, informeel en samen, daar sta ik voor. Een uitvaart is niet aan tijd gebonden! Graag verzorg ik het afscheid dat bij uw overleden dierbare én bij u zelf past maar bewaak ook de uitvaartkosten voor u. Neem de zorg voor u uit handen zodat u de tijd krijgt om afscheid te nemen. Ik denk met u mee en sluit me aan bij uw leefstijl.

Het verdriet kan ik niet wegnemen, maar er zijn en weten wanneer je even dat stapje terug moet zetten is voor mij een essentieel onderdeel om een uitvaart perfect te kunnen verzorgen. 

Samen met onze partners in de uitvaartverzorging verzorg ik een persoonlijk en respectvol afscheid. Wij zijn werkzaam in de regio Wijk bij Duurstede, Kesteren, Lienden, Ede, Veenendaal, Wageningen, Arnhem, De Betuwe en omgeving. Een afscheid buiten mijn regio is altijd bespreekbaar. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

Bel John Visser 0625043956

Wij verzorgen de crematie of begrafenis in de regio Wijk bij Duurstede, Kesteren, Lienden, Ede, Veenendaal, Wageningen, Arnhem, De Betuwe maar ook elders in Nederland is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

– John Visser Uitvaartbegeleiding

Onze kenmerken

W

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

W

Wij verzorgen de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd voor.

W

Wij verzorgen de uitvaart volledig naar uw wensen.

W

Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in uw regio.

W

Een afscheid buiten de regio is altijd bespreekbaar.

W

Wij hebben aandacht voor de kosten, een persoonlijk afscheid is bij ons mogelijk voor ieder budget.

W

Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij voor u klaar.

W

Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekering.

W

Wij geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging wijk bij duurstede uitvaartbegeleiding Wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding wijk bij duurstede begraven cremeren crematie resomeren resomatie uitvaartzorg uitvaartverzorging john visser uitvaartzorg samen aan alles gedacht contact