Bel John 0625043956 (24/7)

Na het overlijden

WIJ HELPEN U VERDER, WIJ ZIJN ER VOOR U

Na het overlijden

Wij helpen u na een overlijden, omdat wij er voor u zijn. Wanneer een dierbare overlijdt, wordt het stil en donker in de harten van nabestaanden. Of het nu om een verwacht of om een plotseling overlijden gaat.

Het afscheid is definitief geworden. Hoe u hiermee mee omgaat is echt voor iedereen anders. Ieder mens is anders, ook is ieder mens uniek.

Elkaar los laten kan gepaard gaan met intense emoties. Het gewone leven staat even stil omdat alles aan u voorbij gaat.

Als uw dierbare is overleden, stelt een (huis) arts het overlijden vast. Nadat het overlijden officieel is vastgesteld, kunt u contact met ons opnemen.

Kortom wij zullen er voor u en uw naasten zijn, anders gezegd, persoonlijk, betrokken, informeel en samen.

 

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging wijk bij duurstede uitvaartbegeleiding Wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding wijk bij duurstede begraven cremeren crematie resomeren resomatie uitvaartzorg uitvaartverzorging john visser uitvaartzorg samen aan alles gedacht

Wij helpen u verder

Wij verzorgen voor u het overbrengen van uw dierbare. Terug naar huis of naar een uitvaartcentrum. Samen kunnen we de laatste zorg geven op deze manier geven we met elkaar de waardigheid terug aan hem of haar.

Aansluitend maken we een afspraak voor het bespreken van de uitvaart. Wij zullen bij u langskomen. In alle rust uitleggen wat er de komende tijd gaat gebeuren en wat er geregeld dient te worden. In deze dagen zal de dag van de uitvaart steeds meer vorm gaan krijgen. Maar in de aanloop naar de dag van de begrafenis of crematie, zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt zoals u dat wenst. Kortom Samen aan alles gedacht.

  Handig om alvast te bedenken

  • Wel of niet thuis opbaren? 
  • Polis(sen) van een eventuele uitvaartverzekering.
  • De door u ontvangen documenten van de (schouw) arts.
  • Geldig identiteitsbewijs (en eventueel het trouwboekje) van de overledene.
  • Mijn persoonlijk uitvaartwensen boekje. 
  • Kleding voor de overledene indien er niet thuis wordt opgebaard.
  • Een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten.

  Wanneer uw naaste in een ziekenhuis of zorgstelling is overleden, dan regelen wij het vervoer naar de gewenste locatie, waar de opbaring zal plaatsvinden. Vaak wordt er gedacht dat er snel gehandeld moet worden, maar neemt u na het overlijden van uw naaste de tijd die u nodig heeft. Er is geen haast.

  Uiteraard bent u vrij in de keuze van een uitvaartondernemer, ongeacht hoe u bent verzekerd. Heeft u een natura verzekering/polis die deels uitkeert in geld, dan verzorgen wij voor u de afhandeling met uw verzekeraar. Zit u nog met vragen wat u moet doen na een overlijden neem dan contact op met John Visser.

  Bel John Visser 0625043956