Bel John 0625043956 (24/7)

Uitvaartkisten

Uitvaartkisten de keuze is groot wij adviseren u graag

Uitvaartkisten

Uitvaartkisten voor de één is een uitvaartkist iets bijzonders, voor anderen is het gewoon omdat het zo hoort. Er zijn hierin vele mogelijkheden en vele keuzes. Voor iedere voorkeur is er een passende uitvaartkist op maat. Materiaal, religie of afkomst. Alles draagt bij aan een persoonlijke uitvaartkist.

Welke keuze wilt u maken? John Visser Uitvaartbegeleiding zal u in deze keuze adviseren.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Moderne, klassieke of artistieke uitvaartkisten

Een moderne uitvaartkist, klassiek of artistiek. Een neutrale uitvaartkist of misschien wel een opbaarplank met een wikkelwade. Evenals een gelakte uitvaartkist in zijn of haar lievelingskleur, een mand van wilgentenen of een gestoffeerde uitvaartkist behoort tot de diversen mogelijkheden. Daardoor is er veel mogelijk in de keuze van vorm, materiaal en kleur. Door de uitvaartkist zelf te beschilderen, een laatste groet op de uitvaartkist te schrijven of een tekening erop te maken, zodat u zelf de uitvaarkist een persoonlijke tint kan geven.

Omdat er vele mogelijkheden zijn kunnen wij u een goed advies geven. De meeste uitvaartkisten zijn direct door ons leverbaar.

Keuze en mogelijkheden in uitvaartkisten

John Visser Uitvaartbegeleiding kan u een ruime keuze aanbieden. Wij adviseren u graag in uw keuze en de diversen mogelijkheden die er zijn. 

Wilt u meer informatie over uitvaartkisten? Neem contact met ons op.