Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

Rouwvervoer

EEN KLASSIEKE ROLLS ROYCE, EEN CADILLAC, EEN  KOETS MET PAARDEN OF EEN MODERNE GRIJZE ROUWAUTO 

De laatste reis

Aan de laatste reis van de overledene kan op verschillende manieren vorm worden gegeven. De laatste reis van een agrariër met paard en wagen of samen met de overledene in de familie uitvaartbus, misschien een rouwkoets of motor. Een staatsierit met een klassieke zwarte, donkerblauwe, zilverkleurige of witte rouwauto geheel in stijl. Of kiest u voor een Rolls Royce de keuze is geheel aan u.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

De keuze is aan u

Een ererit met de rouwstoet maken langs belangrijke plekken tijdens het leven van de overledene, zoals bijvoorbeeld zijn of haar huis. Als naaste familie kunt u gebruik maken van volgauto’s, zodat u zelf niet hoeft te rijden. Misschien heeft u zelf een gedachte over de vorm waarop de laatste reis plaats moet vinden. John en Jeroen bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn in het ruime aanbod wat wij u kunnen aanbieden.

Wij verzorgen uw complete rouwvervoer

Wij verzorgen zelf de overbrenging van de overledene. Wij beschikken over een Chrysler Voyager die wij inzetten als de overledene overgebracht moet worden naar de plaats waar de opbaring zal plaatsvinden. Tevens hebben wij alle benodigdheden voor een thuisopbaring direct tot onze beschikking.