Bel John 0625043956 (24/7)

Rouwvervoer

EEN KLASSIEKE ROLLS ROYCE, EEN CADILLAC, EEN MERCEDES, EEN  KOETS MET PAARDEN OF EEN MODERNE BMW 

Rouwvervoer de laatste reis

Aan de laatste reis van de overledene kan op verschillende manieren vorm worden gegeven. De laatste reis van een agrariër met paard en wagen of samen met de overledene in de familie uitvaartbus, misschien een rouwkoets of motor. Een staatsierit met een klassieke zwarte, donkerblauwe, zilverkleurige of witte rouwauto geheel in stijl. Of kiest u voor een Rolls Royce, BMW, Mercedes of Cadillac de keuze is geheel aan u.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging wijk bij duurstede uitvaartbegeleiding Wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding wijk bij duurstede begraven cremeren crematie resomeren resomatie uitvaartzorg uitvaartverzorging john visser uitvaartzorg samen aan alles gedacht

De keuze rouwvervoer is aan u

Een ererit met de rouwstoet maken langs belangrijke plekken tijdens het leven van de overledene. Bijvoorbeeld zijn of haar huis, bedrijf, stop bij een park enzovoort. Als naaste familie kunt u gebruik maken van volgauto’s, zodat u zelf niet hoeft te rijden. Als u er zelf over nadenkt heeft u misschien zelf al een gedachte over de vorm waarop de laatste reis zal plaatsvinden. John Visser Uitvaartbegeleiding bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn omdat wij u een ruim aanbod kunnen bieden in ons rouwvervoer.

Wij verzorgen het complete rouwvervoer

Wij verzorgen het complete rouwvervoer. Het overbrengen van de overledene naar de opbaar locatie op de dag van het overlijden. Het staatievervoer op de dag van de uitvaart.

Wilt u meer informatie over rouwvervoer? Neem contact met ons op.