Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

Rouw-
drukwerk

VAN LITURGIE EN ROUWBRIEVEN NAAR PERSOONLIJKE DANKBETUIGINGEN, WIJ HEBBEN AL HET ROUWDRUK VOOR U IN HUIS

Een goed ontwerp is het halve werk

Door uw manier van kennisgeven beslist u wie er naar de uitvaart komen. Via een familiebericht in de krant bereikt u een breder publiek. Via een rouwbrief ontvangen familie, vrienden en kennissen een persoonlijke uitnodiging. Omdat al het drukwerk in eigen beheer is, kunnen wij u dit snel aanleveren. Vooral in de weekenden en op feestdagen zal dit geen vertragingen opleveren.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Rouwbrieven

Vaak één van de eerste dingen die besloten moet worden. U heeft de keuze uit verschillende soorten rouwbrieven. Natuurlijk kunt een keuze maken uit een kaartenboek, maar ook kunt u de kaart zelf samenstellen. Tevens kunnen we samen een ontwerp maken met daarop een door u gekozen foto, afbeelding of tekening. Zo is er altijd een mogelijkheid om een rouwbrief of familiebericht iets persoonlijks te geven.

Liturgie

Op een liturgie wordt aangegeven wat er tijdens een afscheidsdienst gebeurt. De diverse onderdelen van de dienst worden vermeld, de muziek waarnaar wordt geluisterd bij binnenkomst en bij het verlaten van de aula of kerk en de te zingen liederen. Een eventuele schriftlezing kan in zijn geheel worden opgenomen. De samenstelling van de liturgie wordt altijd in overleg met de voorganger gedaan. Op de liturgie kunnen eventueel ook foto’s of tekeningen worden aangebracht. De uitvoering van de liturgie kan heel eenvoudig maar doelmatig zijn op A4 papier, maar een luxere uitvoering op Oudhollands papier is ook mogelijk. Bij een grote liturgie zal er gebruik gemaakt worden van een boekje.

Dank betuigingen

Een luisterend oor, een meelevende blik, troostende woorden, een bloemetje, een kaart, een telefoontje. Allemaal blijken van aanwezigheid, belangstelling en medeleven uit de omgeving die u zo tot steun waren en nog zijn, in de tijd rondom het overlijden en de uitvaart van uw dierbare. U kunt uw dank hiervoor betuigen via een dankbetuiging in de krant of een persoonlijk gericht herinneringskaartje. Deze kunt u laten meegeven aan het einde van de plechtigheid of per post versturen zo`n 5 á 6 weken na de uitvaart. Samen met u zal John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding uw rouwdrukwerk vormgeven.