Bel John 0625043956 (24/7)

Rouwdrukwerk

VAN LITURGIE EN ROUWBRIEVEN NAAR PERSOONLIJKE DANKBETUIGINGEN, WIJ HEBBEN AL HET ROUWDRUK VOOR U IN HUIS

Een goed rouwdrukwerk ontwerp 

Door uw manier van kennisgeven beslist u wie er naar de uitvaart komen. Via een familiebericht in de krant bereikt u een breder publiek. Doormiddel van een rouwbrief ontvangen familie, vrienden en kennissen een persoonlijke uitnodiging. Omdat al het rouwdrukwerk in eigen beheer is, kunnen wij u dit snel aanleveren. Vooral in de weekenden en op feestdagen zal dit geen vertragingen opleveren. Uiteraard zijn wij wel afhankelijk van de postverzending.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Rouwbrieven

Vaak één van de eerste dingen die besloten moet worden. U heeft de keuze uit verschillende soorten rouwbrieven. Natuurlijk kunt een keuze maken uit een kaartenboek, maar ook kunt u de kaart zelf samenstellen. Tevens kunnen we samen een ontwerp maken met daarop een door u gekozen foto, afbeelding of tekening. Het is is altijd mogelijk om een rouwbrief, dankbetuiging of familiebericht in een krant iets persoonlijks mee te geven. Samen zullen we het rouwdrukwerk vormgeven. 

Rouwdrukwerk Liturgieboekje

Op een liturgie wordt aangegeven wat er tijdens een afscheidsdienst gebeurt. De diverse onderdelen van de dienst worden vermeld, eventuele muziek waarnaar wordt geluisterd bij binnenkomst en bij het verlaten van de aula of kerk. Evenals de te zingen liederen of psalmen. Een eventuele schriftlezing kan in zijn geheel worden opgenomen. De samenstelling van de liturgie wordt altijd in overleg met de nabestaanden en de voorganger opgemaakt. Op de liturgie kunnen eventueel ook foto’s of tekeningen worden aangebracht. De uitvoering van de liturgie kan heel eenvoudig maar doelmatig zijn op A4 papier, een luxere uitvoering voor dit rouwdrukwerk is ook mogelijk.

Rouwdrukwerk Dank betuigingen

Een luisterend oor, een meelevende blik, troostende woorden, een bloemetje, een kaart, een telefoontje. Allemaal blijken van aanwezigheid, belangstelling en medeleven uit de omgeving die u zo tot steun waren en nog zijn, in de tijd rondom het overlijden en de uitvaart van uw dierbare. U kunt uw dank hiervoor betuigen via een dankbetuiging in de krant of een persoonlijk gericht herinneringskaartje. U kunt ervoor kiezen om het kaartje mee te laten geven aan het einde van de plechtigheid of per post te versturen. Gebruikelijk is dan zo`n 5 á 6 weken na de uitvaart deze te verzuren per post. Samen met u zal John Visser Uitvaartbegeleiding uw rouwdrukwerk vormgeven. 

Wilt u meer informatie over rouwdrukwerk? Neem contact met ons op.