Bel John 0625043956 (24/7)

De nazorg

NA HET OVERLIJDEN BREEKT ER EEN PERIODE VAN ROUW AAN 

Een periode van rouw

Na de uitvaart breekt er een periode van rouw aan. Verdriet, verwarring, boosheid, schuldgevoel, angst of jaloezie, u kunt verschillende emoties voelen. Uw verdriet kan niemand wegnemen, immers heeft u een dierbaar persoon verloren. De omgeving weet dat en zal steun en aandacht geven. Maar na verloop van tijd wordt dat minder. De nazorg is van groot belang.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

U begint steeds meer te beseffen…

U begint meer en meer te beseffen, dat u op uzelf aangewezen bent. Er moeten een hoop administratieve en praktische zaken geregeld worden. Misschien kunt u daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Rouwen kost tijd en iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. Daarom is de nazorg een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

“Rouwen is loslaten en bewaren” In de loop van de jaren hebben wij uit het grote aanbod van rouwzorg een aantal deskundige rouwspecialisten geselecteerd. Het eerste contact kunnen wij voor u leggen. Bespreekt daarna zelf met de aanbieder uw wensen en de eventuele kosten. Soms is een gedeeltelijke vergoeding door uw ziektekostenverzekering mogelijk. Samenvattend rouw is niet aan tijd gebonden.

De nazorg speciaal Loket voor Nabestaanden

Onze dienstverlening gaat verder na de uitvaart. Uit ervaring weten wij hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden. Soms worden hiervoor onnodig kosten gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket. Anders gezegd de nazorg. Kortom met het NabestaandenLoket breiden wij de dienstverlening van John Visser Uitvaartbegeleiding uit. Voor de families die wij mogen begeleiden zullen geen extra kosten in rekening gebracht. Conclusie gebruik van het NabestaandenLoket is een extra service die wij bieden. Wilt u meer informatie omtrent onze service, neem dan contact met ons opnemen.

 

  • Nabestaanden krijgen een persoonlijke online checklist. Deze is afhankelijk van de situatie van de overleden persoon en behandelt alle onderwerpen die geregeld dienen te worden.
  • Combinatie van informatie en automatische acties. Bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen en contracten. Een check bij het testamenten register wordt voor de nabestaanden automatisch gedaan. 

Wilt u meer informatie over de nazorg? Neem contact met ons op.