Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

De nazorg

NA HET OVERLIJDEN BREEKT ER EEN PERIODE VAN ROUW AAN 

Een periode van rouw

Na de uitvaart breekt er een periode van rouw aan. Verdriet, verwarring, boosheid, schuldgevoel, angst of jaloezie, u kunt verschillende emoties voelen. Uw verdriet kan niemand wegnemen, u hebt immers een dierbaar persoon verloren. De omgeving weet dat en zal steun en aandacht geven. Maar na verloop van tijd wordt dat minder.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

U begint steeds meer te beseffen…

U begint meer en meer te beseffen, dat u op uzelf aangewezen bent. Er moeten een hoop administratieve en praktische zaken geregeld worden. Misschien kunt u daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Rouwen kost tijd en iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier.

“Rouwen is loslaten en bewaren” In de loop van de jaren hebben wij uit het grote aanbod van rouwzorg een aantal deskundige rouwspecialisten voor u geselecteerd. Wij kunnen het eerste contact voor u leggen. U bespreekt daarna zelf met de aanbieder van de rouwbegeleiding uw wensen en de kosten. Soms is een gedeeltelijke vergoeding door uw ziektekostenverzekering mogelijk.

Het NabestaandenLoket

Onze dienstverlening gaat verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen. Met het NabestaandenLoket breiden wij onze persoonlijke begeleiding van John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding uit. Voor families die wij begeleiden worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het NabestaandenLoket. Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

  • Nabestaanden krijgen een persoonlijke online checklist. Deze is afhankelijk van de situatie van de overleden persoon en behandelt alle onderwerpen die geregeld dienen te worden.
  • Combinatie van informatie én automatische acties. Bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen en contracten en een check bij het testamenten register wordt voor de nabestaanden automatisch gedaan.