Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

Levens-
overtuiging

EEN PERSOONLIJKE UITVAART IS VOOR IEDEREEN VERSCHILLEND, WIJ HOUDEN REKENING MET DIVERSEN CULTUREN, RELIGIE EN AFKOMST

Een persoonlijk karakter

Omdat de uitvaart steeds meer een persoonlijk karakter krijgt, is er ook meer ruimte gekomen voor gebruiken uit verschillende culturen en levensovertuigingen. 

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Rol in het leven

Als een godsdienst of levensovertuiging een belangrijke rol in het leven speelt, komt dat zeker tot uitdrukking bij een overlijden en een uitvaart. Ons werk is geloofs onafhankelijk. Het maakt voor ons niet uit welke vorm van geloof of levensovertuiging u, of de overledene belijdt. In overleg met u en de kerkelijke instanties wordt de uitvaartplechtigheid overeenkomstig de betreffende richtlijnen uitgevoerd.

Geloof, hoop en liefde

Geloof, hoop en liefde betekent dat je ondanks de kwetsbaarheid van je leven, blijft vertrouwen dat de kracht van de liefde het sterkste is.