Bel John 0625043956 (24/7)

Levensovertuiging

EEN PERSOONLIJKE UITVAART IS VOOR IEDEREEN VERSCHILLEND, WIJ HOUDEN REKENING MET DIVERSEN CULTUREN, RELIGIE EN AFKOMST

Een persoonlijk karakter

Een uitvaart krijgt steeds meer een persoonlijk karakter. Daardoor is er ook meer ruimte gekomen voor gebruiken uit verschillende culturen. Een bepaalde levensovertuigingen kan een belangrijk aspect zijn.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Welke rol heeft je levensovertuiging

Als een godsdienst of levensovertuiging een belangrijke rol in het leven speelt, komt dat zeker tot uitdrukking bij een overlijden en een uitvaart. Ons werk is geloofs onafhankelijk. Het maakt voor ons niet uit welke vorm van geloof of levensovertuiging u, of de overledene belijdt. In overleg met u en de kerkelijke instanties wordt de uitvaartplechtigheid overeenkomstig de betreffende richtlijnen uitgevoerd.

Geloof, hoop en liefde

Geloof, hoop en liefde betekent dat je ondanks de kwetsbaarheid van je leven, blijft vertrouwen dat de kracht van de liefde het sterkste is.

Wilt u meer informatie over levensovertuiging? Neem contact met ons op.