Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

Bloemen en muziek

PRIKKEL UW ZINTUIGEN DOOR WARME KLEUREN EN KLANKEN TOE TE VOEGEN  

Bloemen

Een laatste groet met bloemen. Wit, bont, een compleet bloemenarrangement op locatie, een bloemstuk, een veldboeket of een roos om op de uitvaartkist te leggen. De uitstraling van de uitvaartkist wordt bepaald door de combinatie van de keuze van het bloemstuk en de keuze van de uitvaartkist. Ook als familielid, vriend, collega, verenigingslid of goede kennis kunt u met een bloemetje of rouwarrangement een laatste groet brengen. Bij een uitvaart hoeven niet altijd bloemen aanwezig te zijn, deze keuze is heel persoonlijk. John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding kunnen voor u het bloemwerk laten verzorgen zodat het u rust geeft.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Muziek

Muziek is emotie, muziek raakt, muziek brengt je terug naar herinneringen, muziek brengt sfeer, muziek brengt mensen bij elkaar. Muziek speelt bij veel mensen een belangrijke rol in hun leven. Niet voor niets speelt muziek tijdens het afscheid voor vele ook een belangrijke rol. Muziek is vaak kenmerkend voor iemand en geeft klank en woorden aan onze gevoelens en gedachten. Bent u er heel stellig in welke muziek op uw afscheid niet mag ontbreken en weet u dit ook van uw dierbare of laat u de keuze in muziek graag over aan uw nabestaanden. U kunt ook kiezen voor live-muziek of misschien wel voor een muzikale bijdrage uit uw familie- en of vriendenkring. Ook kunt u kiezen voor het vertonen van eigen beeldmateriaal (foto’s, video). Als u graag foto’s of een beeldopname van de uitvaart wenst dan kunnen John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding u hierin adviseren naar de diversen mogelijkheden.

Door de Wind,  Sanne Hans

Ik zie je voor me met m’n ogen dicht
Ik kan je voelen met m’n hart op slot
Ik hoor je praten maar je bent er niet
Nee, je bent er niet
En ik voel me verloren als ik jou moet verliezen
En je mag nog niet sterven want ik
Kan je niet missen
Ik kan je niet missen
Door de wind
Door de regen
Dwars door alles heen
Door de storm
Al zit alles me tegen
Door jou ben ik nooit alleen
Ik voel je naast me als ik ’s nachts op straat wil vergeten
Wat in mijn ogen staat geschreven
Je moest eens weten
En ik wil me verliezen in de roes van een winnaar
En ik zou willen schreeuwen maar ik kan alleen zingen
Ik kan alleen zingen
Door de wind
Door de regen
Dwars door