Bel John 0625043956 (24/7)

Bloemen en muziek

PRIKKEL DE ZINTUIGEN DOOR WARME KLEUREN EN KLANKEN TOE TE VOEGEN  

Bloemen en muziek

Een laatste groet met bloemen. Wit, bont, een compleet bloemenarrangement op locatie, een bloemstuk, een veldboeket of een roos om op de uitvaartkist te leggen. De uitstraling van de uitvaartkist wordt bepaald door de combinatie van de keuze van het bloemstuk en de keuze van de uitvaartkist. Dus ook als familielid, vriend, collega of goede kennis kunt u met een bloem of rouwarrangement een laatste groet brengen. Bloemen en muziek wij zullen u hierin advies geven.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Muziek en bloemen

Muziek is emotie omdat het je terug brengt naar herinneringen, het geeft sfeer, maar brengt ook mensen (weer) bij elkaar. Muziek speelt bij veel mensen een belangrijke rol in hun leven. Niet voor niets speelt dit tijdens het afscheid voor vele ook een belangrijke rol. Maar muziek is ook vaak kenmerkend voor iemand en geeft klank en woorden aan onze gevoelens en gedachten. Bent u er heel stellig in welke muziek op uw afscheid niet mag ontbreken? Maar weet u dit ook van uw dierbare of laat u de keuze in muziek graag over aan uw nabestaanden. U kunt ook kiezen voor live-muziek of misschien wel voor een muzikale bijdrage uit uw familie- en of vriendenkring.

Wij kunnen u adviseren in de keuze bloemen en muziek. Ook kunt u kiezen voor het vertonen van eigen beeldmateriaal (foto’s, video) omdat dit de uitvaart nog persoonlijker zal maken. Als u graag foto’s of een beeldopname van de uitvaart wenst dan kan John Visser Uitvaartbegeleiding u hierin adviseren naar de diversen mogelijkheden.

Door de Wind,  Sanne Hans

Ik zie je voor me met m’n ogen dicht
Ik kan je voelen met m’n hart op slot
Ik hoor je praten maar je bent er niet
Nee, je bent er niet
En ik voel me verloren als ik jou moet verliezen
En je mag nog niet sterven want ik
Kan je niet missen
Ik kan je niet missen
Door de wind
Door de regen
Dwars door alles heen
Door de storm
Al zit alles me tegen
Door jou ben ik nooit alleen
Ik voel je naast me als ik ’s nachts op straat wil vergeten
Wat in mijn ogen staat geschreven
Je moest eens weten
En ik wil me verliezen in de roes van een winnaar
En ik zou willen schreeuwen maar ik kan alleen zingen
Ik kan alleen zingen
Door de wind
Door de regen
Dwars door
Wilt u meer informatie over bloemen en muziek? Neem contact met ons op.