Home » Over ons

Ons team staat Dag & Nacht voor u klaar

Persoonlijk, betrokken, informeel en samen!


John Visser

John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging   Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht John Visser

Mijn naam is John Visser (1972) en woon in het mooie Betuwe. Na vijf jaar te hebben gewerkt bij een uitvaartorganisatie in Ede, heb daar vele families mogen begeleiden, nam ik de stap in juni 2016 om zelfstandig en kleinschalig mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Persoonlijk, betrokken, informeel en samen, daar sta ik voor. Een uitvaart is niet aan tijd gebonden! Ik zal iedere uitvaart persoonlijk en respectvol begeleiden. Neem de zorg voor u uit handen zodat u de tijd krijgt om afscheid te nemen. Ik denk met u mee en sluit me aan bij uw leefstijl.

Wij verzorgen het afscheid dat bij uw overleden dierbare én bij u zelf past maar bewaken ook de uitvaartkosten voor u. 

Het gaat erom dat nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken op een persoonlijk en waardevol afscheid. Het verdriet kan ik niet wegnemen, maar er zijn en weten wanneer je even dat stapje terug moet zetten is voor mij een belangrijk onderdeel om een uitvaart perfect te kunnen verzorgen. 

Cobie Gerritsen

John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging   Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht over ons

Mijn naam is Cobie Gerritsen (1962) en ben overledeneverzorgster en gastvrouw bij John Visser Uitvaartbegeleiding. Als het verlies in je leven is gekomen, wil ik helpen dit te verzachten door mijn bijdrage te leveren aan een perfect vorm gegeven uitvaart. Het moet DE uitvaart zijn en niet een uitvaart, dat stukje tastbare herinnering wil ik mensen graag geven.

Een uitvaart is maatwerk. Voor mij staat de overledene altijd centraal! De laatste verzorging van een overledene, eventueel samen met de nabestaanden, is een eerbetoon aan het lichaam. Tijdens de rouwbezoeken en condoleances tracht ik mensen door middel van een woord, gebaar of juist zonder woorden, in alle rust afscheid te laten nemen.

Een uitvaart met een “Persoonlijke tint” om het tot een nagedachtenis voor altijd te maken, daar streven wij naar. Op deze manier hebben we Samen aan alles gedacht...

Jeroen Mol

John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging   Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding regio Grave

Mijn naam is Jeroen Mol (1963) en woon in Grave. Ruim een jaar heb ik ervaring op mogen doen bij verschillende uitvaartondernemingen waarna ik mijn eigen werkwijze gecreëerd heb. Met als belangrijkste statements: adviseren bij wensen en mogelijkheden voor een waardig afscheid, een eerlijk advies van de uitvaartkosten die passen bij elke situatie en persoonlijk contact die niet aan tijd gebonden is. Mijn doel is dat de nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze moeilijke periode.

Graag wil ik u begeleiden naar het nemen van de juiste beslissingen. Er voor u zijn, om u te adviseren en te ontzorgen. Met aandacht voor elk gewenst detail. (Bijna) alles is naar wens te organiseren, samen, creatief tot in de kleine details.

In samenwerking met John Visser Uitvaartbegeleiding verzorg ik uw wensen voor een persoonlijk en respectvol afscheid in de gemeente Grave en omgeving, ook als u elders of niet verzekerd bent.


Ook met een uitvaartverzekering, kunt u van onze diensten gebruik maken!