Home » Over ons

Wij staan Dag & Nacht voor u klaar.

Persoonlijk, betrokken, informeel en samen.


Mijn naam is John Visser (1972) en woon in het mooie Betuwe. Na vijf jaar te hebben gewerkt bij een uitvaartorganisatie in Ede, heb daar vele families mogen begeleiden, nam ik de stap in juni 2016 om zelfstandig en kleinschalig mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Persoonlijk, betrokken, informeel en samen, daar sta ik voor. Een uitvaart is niet aan tijd gebonden! Ik zal iedere uitvaart persoonlijk en respectvol begeleiden. Neem de zorg voor u uit handen zodat u de tijd krijgt om afscheid te nemen. Ik denk met u mee en sluit me aan bij uw leefstijl.

Wij verzorgen het afscheid dat bij uw overleden dierbare én bij u zelf past maar bewaken ook de uitvaartkosten voor u. 

Het gaat erom dat nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken op een persoonlijk en waardevol afscheid. Het verdriet kan ik niet wegnemen, maar er zijn en weten wanneer je even dat stapje terug moet zetten is voor mij een essentieel onderdeel om een uitvaart perfect te kunnen verzorgen. 

In samenwerking met Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding verzorg ik uw wensen voor een persoonlijk en respectvol afscheid in de regio Ede - Veenendaal - Wageningen en omgeving. Een afscheid buiten de regio is altijd bespreekbaar. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

John Visser Uitvaartbegeleiding is bereikbaar op telefoonnummer: 06 - 250 439 56 


Mijn naam is Jeroen Mol (1963) en woon in Grave. Ruim een jaar heb ik ervaring op mogen doen bij verschillende uitvaartondernemingen waarna ik mijn eigen werkwijze gecreëerd heb. Met als belangrijkste statements: adviseren bij wensen en mogelijkheden voor een waardig afscheid, een eerlijk advies van de uitvaartkosten die passen bij elke situatie en persoonlijk contact die niet aan tijd gebonden is. Mijn doel is dat de nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze moeilijke periode.

Graag wil ik u begeleiden naar het nemen van de juiste beslissingen. Er voor u zijn, om u te adviseren en te ontzorgen. Met aandacht voor elk gewenst detail. (Bijna) alles is naar wens te organiseren, samen, creatief tot in de kleine details.

In samenwerking met John Visser Uitvaartbegeleiding verzorg ik uw wensen voor een persoonlijk en respectvol afscheid in de regio Grave en omgeving. Een afscheid buiten de regio is altijd bespreekbaar. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding is bereikbaar op telefoonnummer: 06 - 232 692 90


Ook met een uitvaartverzekering, kunt u van onze diensten gebruik maken.