Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

Verzorgen en opbaren

DE LAATSTE VERZORGING VAN DE OVERLEDENE, WIJ LICHTEN GRAAG ONZE WERKWIJZE TOE 

De laatste verzorging

De laatste verzorging draagt eraan bij dat er op een gepaste wijze afscheid kan worden genomen van een dierbare. Onder de laatste verzorging wordt verstaan het wassen en aankleden, de cosmetische verzorging en het opbaren van de overledene. Als directe naasten weet u welke kleding uw dierbare graag droeg en misschien heeft uw dierbare tijdens zijn of haar leven deze kleding al speciaal uitgekozen. 

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

De opbaring van de overledene

Na het overlijden moet er een beslissing genomen worden waar de overledene wordt opgebaard. Belangrijk is dat het een plek is die past bij de overledene en de nabestaande een goed gevoel geeft. De opbaring kan bijna altijd thuis plaatsvinden in de eigen vertrouwde omgeving die de nabestaande de gelegenheid geeft om in alle rust afscheid te nemen. Thuis opbaren kan op bed door middel van een bed-koeling of in een uitvaartkist. U kunt kiezen voor thanatopraxie (balseming). De overledene kan ook opgebaard worden in een uitvaartcentrum bij u in de buurt.

Samen geven we de laatste zorg

Misschien vindt u het fijn om samen met ons de laatste verzorging te geven, zodat we zijn of haar waardigheid weer terug kunnen geven. Dit alles draagt bij aan de rouwverwerking.