Home » Uitvaartzorg regio Grave
John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg in de regio Ede Veenendaal Wageningen

Welkom bij

John Visser Uitvaartbegeleiding

Samen aan alles gedacht...

Ieder mens verdient een mooi afscheid

Per 1 december 2018 mag ik, Jeroen Mol,  naast mijn huidige baan, mijn passie in de uitvaartzorg  uitvoeren samen met John Visser Uitvaartbegeleiding. Graag ondersteun ik u naast John Visser, naar een persoonlijk en passend afscheid van uw dierbare. Wilt u meer informatie neem rechtstreeks contact met mij op onder tel: 06 - 232 692 90 

Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming en verzorgen uitvaarten in de regio Grave, Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen en De Betuwe maar ook elders in Nederland is altijd bespreekbaar.

Een uitvaart is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartbegeleider die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert (en bewaart) en met u meedenkt in deze periode. Wij staan garant voor een uitvaart die tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen, met hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt. Bij John Visser Uitvaartbegeleiding staan uw wensen voorop. Wij denken met u mee, kennen de uitvaartwereld en de mogelijkheden in uw regio. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. 

 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN, LEES MEER...

Of u nu verzekerd bent bij Monuta, Dela, Yarden, Ardanta of een andere maatschappij, bij ons bent u met elke uitvaartverzekering welkom.

U heeft altijd een vrije keuze bij wie u de uitvaart laat verzorgen, ook als er een telefoonnummer op de uitvaartpolis staat dat u moet bellen bij overlijden. Soms wordt niet het volledige bedrag van de verzekering uitgekeerd als u deze bij een ander laat uitvoeren. Toch bent u vaak alsnog goedkoper uit wanneer u de uitvaart door bijvoorbeeld ons laat uitvoeren. Dit heeft te maken met de prijs van extra diensten die u afneemt die niet door uw verzekering worden vergoed. Wij kunnen u hier altijd goed over informeren. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

UITVAARTKOSTEN, LEES MEER...

DIRECT HULP NODIG?

BEL ONS: 06 - 250 439 56 WIJ STAAN 24/7  VOOR U KLAAR

LEES MEER...

 SAMEN...

IN ONZE WERKWIJZE ZIT HET WOORD "SAMEN" IN ONS HART

LEES MEER...

UITVAARTWENSEN 

MAAK UW UITVAARTWENSEN BESPREEKBAAR!

LEES MEER...

MOGELIJKHEDEN

HOE GEVEN WE SAMEN DE UITVAART VORM?

LEES MEER…

UITVAARTKOSTEN

WIJ ACCEPTEREN ELKE VERZEKERINGSVORM

LEES MEER...

CHECKLIST

"ROND DE UITVAART" EEN HANDIG HULPMIDDEL

LEES MEER...

Onze kenmerken

  • U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis.
  • Wij verzorgen zelf de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd en rust voor.

  • Wij verzorgen de uitvaart volledig naar wens en op iedere locatie.

  • Wij zijn een uitvaartonderneming die lokaal gericht is, hierdoor is er veel kennis binnen het team van de lokale mogelijkheden in de regio Grave. Elders is altijd bespreekbaar.

  • Wij hebben aandacht voor de kosten, een waardig afscheid is bij ons mogelijk voor ieder budget.

  • Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij dag en nacht voor u klaar (wij regelen voor u de afhandeling met de verzekering).

  • Wij geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, geen standaard uitvaartpakketten, geen verrassingen achteraf.

  • Wij staan u eventueel ook bij in het rouwproces na het afscheid.

 

Wilt u weten wat de kosten zijn als wij de begrafenis of crematie verzorgen?

Een uitvaart hoeft niet duur te zijn.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende uitvaart offerte aan!STEL UW VRAAG