Home » Uitvaartzorg regio Grave
John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging  Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht

Welkom bij

Samen aan alles gedacht...


Coronavirus COVID-19 John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging,  Regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Kesteren, Lienden, Heteren , Grave, Wijk bij Duurstede, Rijk van Batouwe 30 Kesteren

Coronavirus mededeling   

Hier worden wij stil van...

Het coronavirus en uitvaarten: dit zijn de maatregelen en alternatieven

De afgelopen week zijn er vergaande maatregelen getroffen door de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Deze hebben grote gevolgen voor condoleancebezoeken en uitvaartdiensten. Wij zijn verplicht om aan deze regels gehoor te geven en hebben ze voor u op een rijtje gezet. Inclusief aanvullende alternatieven. Onze service blijft ongewijzigd. Samen met u organiseren we een persoonlijk en waardevol afscheid.

Door op onderstaande button te klikken leest u meer informatie over Corona en Afscheid.Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming en verzorgen uitvaarten in de regio Grave, Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen en De Betuwe maar ook elders in Nederland is altijd bespreekbaar.

Een uitvaart is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartbegeleider die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert (en bewaart) en met u meedenkt in deze periode. Wij staan garant voor een uitvaart die tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen, met hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt. Bij ons staan uw wensen voorop. Wij denken met u mee, kennen de uitvaartwereld en de mogelijkheden in uw regio. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. 

 

WAT KUNT U, MAG U VAN ONS VERWACHTEN, LEES MEER...

Graag ondersteun ik (Jeroen Mol) u in samenwerking met John Visser Uitvaartbegeleiding, naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Wilt u meer informatie of een overlijden melden, bel mij Tel: 06 - 232 692 90   


Ieder mens verdient een mooi afscheid...

Of u nu verzekerd bent bij Monuta, Dela, Yarden of een andere maatschappij, bij ons bent u met elke uitvaartverzekering welkom.

U heeft altijd een vrije keuze bij wie u de uitvaart laat verzorgen, ook als er een telefoonnummer op de uitvaartpolis staat dat u moet bellen bij overlijden. Soms wordt niet het volledige bedrag van de verzekering uitgekeerd als u deze bij een ander laat uitvoeren. Toch bent u vaak alsnog goedkoper uit wanneer u de uitvaart door bijvoorbeeld ons laat uitvoeren. Dit heeft te maken met de prijs van extra diensten die u afneemt die niet door uw verzekering worden vergoed. Wij kunnen u hier goed over informeren. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

UITVAARTKOSTEN, LEES MEER...


Onze kenmerken zijn:

 • U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis.
 • Wij verzorgen de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd voor.

 • Wij verzorgen de uitvaart volledig naar wens en op iedere locatie.

 • Wij zijn een uitvaartonderneming die lokaal gericht is, hierdoor is er veel kennis binnen het team van de mogelijkheden in de regio Grave. Elders is altijd bespreekbaar.

 • Wij hebben aandacht voor de kosten, een waardig afscheid is bij ons mogelijk voor ieder budget.

 • Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij dag en nacht voor u klaar (wij regelen voor u de afhandeling met de verzekering).

 • Wij geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, geen standaard uitvaartpakketten, geen verrassingen achteraf.

 • Wij staan u eventueel ook bij in het rouwproces na het afscheid.


Wilt u weten wat de kosten zijn als wij voor u de begrafenis of crematie verzorgen?

Een uitvaart hoeft niet duur te zijn.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende uitvaart offerte aan!STEL HIER UW VRAAG