Home » Uitvaartwensen

Uw persoonlijke uitvaartwensen

We denken niet graag na over het einde van ons leven. Toch is het goed om na te denken over uw wensen rondom de uitvaart. Een eerste reactie is vaak: "Dat komt later wel, daar wil ik nu nog niet over nadenken..." Voor uzelf kan het een geruststellende gedachte zijn dat uw wensen bij iemand bekend zijn en dat dit zwart op wit staat. Het kan ook een hulpmiddel zijn voor uw nabestaanden om tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid met een goed gevoel keuzes te maken. Misschien weet u nog niet precies wat u wilt. Toch zult u merken dat u best al weet wat u wel of niet wilt, als u hierover nadenkt. Wilt u gecremeerd of begraven worden, wilt u een kerkelijke uitvaart of een afscheid in een aula? Wilt u een ingetogen uitvaart of een uitvaart compleet met alles erop en eraan? U hoeft niet alles te beslissen, u kunt er ook voor kiezen om opties open te laten die uw nabestaanden mogen invullen. Ieder detail kan een afscheid beter vormgeven.

Het "Persoonlijke Uitvaartwensen" boekje biedt de mogelijkheid om uw wensen duidelijk op een rijtje te zetten. Neem er de tijd voor om uw laatste wensen zelf of samen met iemand anders in te vullen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij helpen u geheel vrijblijvend en kosteloos met het invullen van het "Persoonlijke Uitvaartwensen" boekje dat tevens als uw wilsbeschikking kan dienen en wij zullen een kostenindicatie voor u opstellen.

Wij sturen een wensenboekje kosteloos naar u toe, vul het contactformulier op deze pagina in en wij verzorgen uw aanvraag binnen 24 uur. 


Ja, ik wil het boekje "Mijn persoonlijke wensen" ontvangen