Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

 Over ons

JOHN VISSER 

&

JEROEN MOL 

– over ons

Wij staan altijd voor u klaar. Persoonlijk, betrokken, informeel en samen.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

John Visser

Mijn naam is John Visser (1972) en woon in het mooie Betuwe. Na vijf jaar te hebben gewerkt bij een uitvaartorganisatie in Ede, heb daar vele families mogen begeleiden, nam ik de stap in juni 2016 om zelfstandig en kleinschalig mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Persoonlijk, betrokken, informeel en samen, daar sta ik voor. Een uitvaart is niet aan tijd gebonden! Graag verzorg ik het afscheid dat bij uw overleden dierbare én bij u zelf past maar bewaak ook de uitvaartkosten voor u. Neem de zorg voor u uit handen zodat u de tijd krijgt om afscheid te nemen. Ik denk met u mee en sluit me aan bij uw leefstijl.

Het verdriet kan ik niet wegnemen, maar er zijn en weten wanneer je even dat stapje terug moet zetten is voor mij een essentieel onderdeel om een uitvaart perfect te kunnen verzorgen. 

In samenwerking met Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding verzorg ik een persoonlijk en respectvol afscheid voor u in de de regio Ede – Veenendaal – Wageningen en omgeving. Een afscheid buiten mijn regio is altijd bespreekbaar. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Jeroen Mol

Mijn naam is Jeroen Mol (1963) en woon in Velp. Als ik terug kijk op mijn leven had ik altijd iets met dienstbaarheid. In mijn jeugd mocht ik de pastoor vaak assisteren bij rouw en trouw. Later in mijn loopbaan kwam het gevoel steeds terug, mensen motiveren om samen producten te maken in de foodsector. Bij het ouder worden en het verlies van dierbare om mij heen, vroeg ik me af, waar sta ik nu? Wat wil ik verder gaan doen in mijn leven? Ik heb het geluk gehad dat veel mensen me geïnspireerd hebben om mijn loopbaan in de uitvaartbranche voort te zetten. Mijn hart te volgen, nabestaanden begeleiden, laagdrempelig, onafhankelijk, betrokken, een eerlijk advies van de uitvaartkosten geven die passen bij elke situatie en persoonlijk contact die niet aan tijd gebonden is.

In samenwerking met John Visser Uitvaartbegeleiding verzorg ik een persoonlijk en respectvol afscheid voor u in de regio Grave en omgeving. Een afscheid buiten mijn regio is altijd bespreekbaar. Wij accepteren elke verzekeringsvorm.

Wij verzorgen de crematie of begrafenis in de regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Kesteren, Lienden, Arnhem, De Betuwe, Wijk bij Duurstede en Grave, maar ook elders in Nederland is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

– John & Jeroen

Onze kenmerken

W

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

W

Wij verzorgen de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd voor.

W

Wij verzorgen de uitvaart volledig naar uw wensen en op iedere locatie.

W

Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in uw regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Kesteren, Lienden en Grave.

W

Een afscheid buiten de regio is altijd bespreekbaar.

W

Wij hebben aandacht voor de kosten, een persoonlijk afscheid is bij ons mogelijk voor ieder budget.

W

Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij dag en nacht voor u klaar.

W

Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekering.

W

Wij geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol