• Wij accepteren elke verzekeringsvorm
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Persoonlijk, betrokken, informeel en samen
Home » NabestaandenLoket

Afwikkeling van de nalatenschap

Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

  • Nabestaanden krijgen een persoonlijke online checklist. Deze is afhankelijk van de situatie van de overleden persoon en behandelt alle onderwerpen die geregeld dienen te worden.
  • Combinatie van informatie én automatische acties. Bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen en contracten en een check bij het testamenten register wordt voor de nabestaanden automatisch gedaan.

Voor families die wij begeleiden worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het NabestaandenLoket. Wilt u ook gebruik maken van deze service? Een los account bieden wij u aan voor een eenmalig bedrag van € 99,--

Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


“Tijd is kostbaar. Besteed het aan de juiste dingen."