Bel John 0625043956 (24/7)

Bel Jeroen 0623269290 (24/7)

Na het overlijden

WIJ HELPEN U VERDER

Na het overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt, wordt het stil en donker in de harten van nabestaanden. Of het nu om een verwacht of om een plotseling overlijden gaat: het afscheid is definitief geworden en dat kan gepaard gaan met intense emoties. Het gewone leven staat even stil. Als uw dierbare is overleden, stelt een (huis)arts het overlijden vast. Nadat het overlijden officieel is vastgesteld, kunt u contact met ons opnemen.

John Visser uitvaartbegeleiding uitvaartverzorging uitvaartbegeleiding wageningen uitvaartbegeleiding ede uitvaartbegeleiding rhenen uitvaartbegeleiding veenendaal uitvaartbegeleiding bennekom uitvaartbegeleiding kesteren uitvaartbegeleiding grave begrafenis ede begrafenis wageningen begrafenis veenendaal begrafenis rhenen begrafenis kesteren begrafenis bennekom plan b design internet en reclamebureau renkum bram van den broek john visser jeroen mol

Wij helpen u verder

Wij verzorgen voor u het overbrengen van uw dierbare, terug naar huis of naar een uitvaartcentrum, indien gewenst. Samen kunnen we de laatste zorg geven op deze manier geven we met elkaar de waardigheid terug aan hem of haar. We maken  een afspraak voor het bespreken van de uitvaart. Wij zullen bij u langskomen en u in alle rust uitleggen wat er de komende tijd gaat gebeuren en wat er geregeld dient te worden. In de aanloop naar de begrafenis of crematie, zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt zoals u dat wenst.

  Handig om alvast te bedenken

  • Wel of niet thuis opbaren? 
  • Polis(sen) van een eventuele uitvaartverzekering.
  • Geldig identiteitsbewijs (en eventueel het trouwboekje) van de overledene.
  • Testament of het mijn persoonlijk uitvaartwensen boekje. 
  • Kleding voor de overledene indien er niet thuis wordt opgebaard.
  • Een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten.