• Wij accepteren elke verzekeringsvorm
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Persoonlijk, betrokken, informeel en samen
Home » Mogelijkheden » Rouwvervoer

Rouwvervoer

Aan de laatste reis van de overledene kan op verschillende manieren vorm worden gegeven. De laatste reis van een agrariër met paard en wagen of samen met de overledene in de familie uitvaartbus, misschien een rouwkoets of motor. Een statierit met een klassieke zwarte, zilverkleurige of witte rouwauto geheel in stijl.  Een ererit met de rouwstoet maken langs belangrijke plekken tijdens het leven van de overledene, zoals bijvoorbeeld zijn of haar huis. Als naaste familie kunt u gebruik maken van volgauto's, zodat u zelf niet hoeft te rijden. Misschien heeft u zelf een gedachte over de vorm waarop de laatste reis plaats moet vinden. John en Jeroen bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn in het ruime aanbod wat wij u kunnen aanbieden.


Wij verzorgen zelf de overbrenging van de overledene. Wij beschikken over een Chrysler die wij inzetten als de overledene overgebracht moet worden naar de plaats waar de opbaring zal plaatsvinden. Tevens hebben wij alle benodigdheden voor een opbaring dir

Wij verzorgen zelf de overbrenging van de overledene. Wij beschikken over een Chrysler die wij inzetten als de overledene overgebracht moet worden naar de plaats waar de opbaring zal plaatsvinden. Tevens hebben wij alle benodigdheden voor een opbaring direct tot onze beschikking, dit bespaart tijd en onnodige hoge kosten.