• Wij accepteren elke verzekeringsvorm
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Persoonlijk, betrokken, informeel en samen
Home » Mogelijkheden » Herinnering

As-bestemming
Er zijn verschillende mogelijkheden om de as van uw dierbare een waardige laatste plek te geven. Samen met familie en naasten de as van uw dierbare uitstrooien op een bijzonder plekje. De as bewaren in een mooie urn in uw huis of in de tuin. Een beetje as met u meedragen in een sieraad. De as verwerken in een tatoeage. De urn bijzetten in een urnen nis, urnengraf of in een reeds bestaand graf. Ook kunt u de as laten verstrooien per ballon of vuurpijl, uitstrooien op zee of de as verdelen onder de kinderen. Misschien heeft de overledene tijdens het leven zelf al te kennen gegeven wat er met zijn of haar as moet gebeuren. De as kan bewaard worden of verstrooid. Het is ook mogelijk een deel van de as te bewaren en een deel te verstrooien. Na de crematie wordt de as één maand in het crematorium bewaard. Deze maand is wettelijk vastgesteld om ervoor te zorgen dat nabestaanden tijd krijgen om goed na te denken over de bestemming van de as van hun dierbare. In de tussentijd kunt u als nabestaanden beslissen welke bestemming u aan de as geeft.

John Visser Uitvaartbegeleiding Regio Ede Wageningen Veenendaal

Bios Urn Leven na het leven

De crematie-as kan gebruikt worden als vruchtbare grondstof voor een boom of struik. De as wordt daartoe in een zogeheten Bios Urn gedaan, samen met zaad of een zaailing van een boom of struik. Op de website van de distributeur vindt u alle informatie over de Bios Urn. De Bios Urn is te verkrijgen bij John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding.


Grafmonument
Het grafmonument geeft de laatste persoonlijke rustplek vorm. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zowel in materialen, het type letter of de vorm. Wel dient er rekening te worden gehouden met de regels van de betreffende begraafplaats. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om de laatste rustplek vorm te geven.

John Visser Uitvaartbegeleiding Regio Ede Wageningen Veenendaal

Vingerafdruk

Het stille symbool houdt de herinnering levend. Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel. Een vingerafdruk van uw dierbare dat bied een herinnering die uniek is. U kunt deze vingerafdruk verwerken in een sieraad, een sieraad met een stukje van de ziel van uw dierbare. John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding kunnen voor u na overlijden een vingerafdruk maken van de overledene. Neem contact op met ons voor meer informatie en de diversen mogelijkheden.

John Visser Uitvaartbegeleiding Regio Ede Wageningen Veenendaal

Boy Hazes Afscheidsfotograaf

Ik ben niet alleen vakfotograaf; ik ben ook mens. Een mens met empathie, inzicht en een groot hart. Afscheid nemen is een reeks van momenten met grote impact. Ik weet dat zelf uit ervaring. Als fotograaf denk ik met u mee. U kunt vertrouwen op mijn meer dan 10 jaar ervaring als afscheidsfotograaf. Ik kan niet onzichtbaar zijn maar stel me wel zo op. Afscheidsfotografie krijgt gelukkig steeds meer bekendheid. Lees meer info en reacties op mijn website van families voor wie ik de fotografie heb mogen verzorgen.

www.boyhazes.nl


Afscheidsfotografie René Kramer

U maakt van het laatste afscheid een persoonlijk vaarwel, een eerbetoon aan uw dierbare. Afscheidsfotograaf René Kramer legt het discreet voor u vast in warme, sfeervolle beelden. Waardig en liefdevol. In de vorm van een album of bijvoorbeeld een film met impressies, omlijst door stemmige muziek.

Een prachtig in memoriam. Voor later, maar ook voor morgen. Om uw herinneringen aan te vullen. Omdat zo’n emotionele gebeurtenis nu eenmaal in een roes voorbijgaat en beelden blijven. 

www.afscheidsfotografie.nl