• Wij accepteren elke verzekeringsvorm
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Persoonlijk, betrokken, informeel en samen
Home » Mogelijkheden » De nazorg

De nazorg

Na de uitvaart breekt er een periode van rouw aan. Verdriet, verwarring, boosheid, schuldgevoel, angst of jaloezie, u kunt verschillende emoties voelen. Uw verdriet kan niemand wegnemen, u hebt immers een dierbaar persoon verloren. De omgeving weet dat en zal steun en aandacht geven. Maar na verloop van tijd wordt dat minder. U begint meer en meer te beseffen, dat u op uzelf aangewezen bent. Er moeten een hoop administratieve en praktische zaken geregeld worden. Misschien kunt u daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Rouwen kost tijd en iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier.

"Rouwen is loslaten en bewaren" In de loop der jaren hebben wij uit het grote aanbod van rouwzorg een aantal deskundige rouwspecialisten voor u geselecteerd. Wij kunnen het eerste contact voor u leggen. U bespreekt daarna zelf met de aanbieder van de rouwbegeleiding uw wensen en de kosten. Soms is een gedeeltelijke vergoeding door uw ziektekostenverzekering mogelijk.


NabestaandenLoket

Onze dienstverlening gaat verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen. Met het NabestaandenLoket breiden wij onze persoonlijke begeleiding van John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding uit.

Voor families die wij begeleiden worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het NabestaandenLoket. Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Nabestaanden krijgen een persoonlijke online checklist. Deze is afhankelijk van de situatie van de overleden persoon en behandelt alle onderwerpen die geregeld dienen te worden.
  • Combinatie van informatie én automatische acties. Bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen en contracten en een check bij het testamenten register wordt voor de nabestaanden automatisch gedaan.