• Wij accepteren elke verzekeringsvorm
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Persoonlijk, betrokken, informeel en samen
Home » Mogelijkheden » Bloemen & Muziek

Bloemen & Muziek

Bloemen
Een laatste groet met bloemen. Wit, bont, een compleet bloemenarrangement op locatie, een bloemstuk, een veldboeket of een roos om op de uitvaartkist te leggen. De uitstraling van de uitvaartkist wordt bepaald door de combinatie van de keuze van het bloemstuk en de keuze van de uitvaartkist. Ook als familielid, vriend, collega, verenigingslid of goede kennis kunt u met een bloemetje of rouwarrangement een laatste groet brengen. Bij een uitvaart hoeven niet altijd bloemen aanwezig te zijn, deze keuze is heel persoonlijk. John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding kunnen voor u het bloemwerk laten verzorgen zodat het u rust geeft.

John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging   Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht uitvaartbloemen en uitvaartmuziek

Muziek
Muziek is emotie, muziek raakt, muziek brengt je terug naar herinneringen, muziek brengt sfeer, muziek brengt mensen bij elkaar. Muziek speelt bij veel mensen een belangrijke rol in hun leven. Niet voor niets speelt muziek tijdens het afscheid voor vele ook een belangrijke rol. Muziek is vaak kenmerkend voor iemand en geeft klank en woorden aan onze gevoelens en gedachten. Bent u er heel stellig in welke muziek op uw afscheid niet mag ontbreken en weet u dit ook van uw dierbare of laat u de keuze in muziek graag over aan uw nabestaanden. U kunt ook kiezen voor live-muziek of misschien wel voor een muzikale bijdrage uit uw familie- en of vriendenkring. Ook kunt u kiezen voor het vertonen van eigen beeldmateriaal (foto’s, video). Als u graag foto’s of een beeldopname van de uitvaart wenst dan kunnen John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding u hierin adviseren naar de diversen mogelijkheden.

John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging   Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht

“Nadita’s warme en pure stemgeluid zorgt voor een extra persoonlijke beleving tijdens het afscheid en biedt een totaal andere ervaring dan wanneer er een standaard cd wordt afgespeeld”.

Live muziek speelt een grote rol bij intense gebeurtenissen , zangeres Nadita beseft dat als geen ander en daarom zingt zij voor mensen in hun laatste levensfase, dat kunnen bestaande nummers zijn, maar ook volledig intuïtief  geïmproviseerd op dat moment, ze zet hiervoor ook rustgevende en kalmerende instrumenten  in en past zich volledig aan op de sfeer van dat moment.

Tevens zingt Nadita live vanuit haar hart op afscheidsceremoniën en helpt ze mensen, om via samen muziek te beleven/maken, bij het verwerken van het verlies van een dierbare.

Voor een sfeerimpressie en meerdere reacties verwijs ik u graag door naar Nadita’s website-pagina www.Nadita-Zang.nl

John Visser Uitvaartbegeleiding Uitvaartzorg Uitvaartverzorging   Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Wijk bij Duurstede Samen aan alles gedacht uitvaartmuziek