Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
167 berichten.
J.van Pampus uit Huizen heeft geschreven op 8 december 2022
Beste John, Hartelijk dank voor de uitstekend verzorgde uitvaart van onze schoonzus/zus. Vanaf ons eerste contact tot en met de crematie heb je ons fantastisch geholpen en van advies gediend.
Beste John,
Hartelijk dank voor de uitstekend verzorgde uitvaart van onze schoonzus/zus.
Vanaf ons eerste contact tot en met de crematie heb je ons fantastisch geholpen en van advies gediend.
Mies Heiwegen-Hulstein uit Ede heeft geschreven op 27 november 2022
Beste John, De uitvaart van Henk is prima gedaan, heel netjes en tactvol, werkelijk aan alles is gedacht. Daarvoor onze hartelijke dank. Familie Heiwegen
Beste John,
De uitvaart van Henk is prima gedaan, heel netjes en tactvol, werkelijk aan alles is gedacht. Daarvoor onze hartelijke dank.
Familie Heiwegen
Familie van den Heuvel uit Grave heeft geschreven op 19 november 2022
Jeroen bedankt voor de goede zorgen en vooral de ontzorging, je hebt ons overal in begeleid dat hebben we als heel fijn ervaren. Je was makkelijk bereikbaar als we iets wilde weten of regelen. Ook fijn dat we elkaar al kende daardoor was het al meteen heel vertrouwd. Je bent een mooi warm mens. Nogmaals bedankt voor alles โค๏ธ
Jeroen bedankt voor de goede zorgen en vooral de ontzorging, je hebt ons overal in begeleid dat hebben we als heel fijn ervaren.
Je was makkelijk bereikbaar als we iets wilde weten of regelen.
Ook fijn dat we elkaar al kende daardoor was het al meteen heel vertrouwd.
Je bent een mooi warm mens.
Nogmaals bedankt voor alles โค๏ธ
Els Platjouw uit Hoofddorp heeft geschreven op 16 november 2022
Ons eerste contact met John was voor het overlijden van onze vader/schoonvader dit was voor ons een persoonlijk en warm contact waarin alle tijd werd genomen voor het naderende afscheid. Een paar maanden later overleed ook onze moeder/schoonmoeder en kwam John speciaal naar Hoofddorp wat door ons erg gewaardeerd werd, want dit lag zeker niet in de regio van John. Ook deze keer werd de uitvaart met zorg en persoonlijke aandacht begeleid door John. Alle lof voor John! ๐Ÿ’•
Ons eerste contact met John was voor het overlijden van onze vader/schoonvader dit was voor ons een persoonlijk en warm contact waarin alle tijd werd genomen voor het naderende afscheid. Een paar maanden later overleed ook onze moeder/schoonmoeder en kwam John speciaal naar Hoofddorp wat door ons erg gewaardeerd werd, want dit lag zeker niet in de regio van John. Ook deze keer werd de uitvaart met zorg en persoonlijke aandacht begeleid door John. Alle lof voor John! ๐Ÿ’•
Familie Overvliet uit Grave heeft geschreven op 15 november 2022
Jeroen, alles was goed geregeld. We hadden geen zorgen over alles wat er moest gebeuren, we hebbn je ervaren als meedenkend. Fijn dat het lokaal was. Zeer vertrouwd!
Jeroen, alles was goed geregeld.
We hadden geen zorgen over alles wat er moest gebeuren, we hebbn je ervaren als meedenkend.
Fijn dat het lokaal was. Zeer vertrouwd!
Familie J.H. de Koning uit Nijmegen heeft geschreven op 24 oktober 2022
Jeroen, namens ons allen onze grote dank en waardering voor jouw begeleiding tijdens de voor ons zeer moeilijke periode rond het afscheid nemen- overlijden van mijn dierbare echtgenote, onze moeder en oma, Toos de Koning -van Son. Zรฉรฉr aan te bevelen, topklasse! Groetjes, familie de Koning.
Jeroen, namens ons allen onze grote dank en waardering voor jouw begeleiding tijdens de voor ons zeer moeilijke periode rond het afscheid nemen- overlijden van mijn dierbare echtgenote, onze moeder en oma, Toos de Koning -van Son.
Zรฉรฉr aan te bevelen, topklasse!
Groetjes, familie de Koning.
Mevrouw Van der Meer uit Utrecht heeft geschreven op 22 oktober 2022
Ik vond het erg fijn dat er door John Visser werd meegedacht over de meest passende manier om afscheid te nemen van Peter. John nogmaals Bedankt
Ik vond het erg fijn dat er door John Visser werd meegedacht over de meest passende manier om afscheid te nemen van Peter.
John nogmaals Bedankt
Cynthia uit Nijmegen heeft geschreven op 27 augustus 2022
Jeroen Mol heeft ons uitstekend, professioneel, maar ook persoonlijk en betrokken begeleid tijdens het afscheid van onze moeder/oma. Wat een warme, betrokken man. Hij doet de naam van zijn uitvaartverzorging eer aan. Hij heeft werkelijk aan alles gedacht! Hij voelde ons goed aan en wist ook de structuur te houden en gaf goede tips in de wirwar van alles wat er geregeld moet worden.
Jeroen Mol heeft ons uitstekend, professioneel, maar ook persoonlijk en betrokken begeleid tijdens het afscheid van onze moeder/oma. Wat een warme, betrokken man. Hij doet de naam van zijn uitvaartverzorging eer aan. Hij heeft werkelijk aan alles gedacht! Hij voelde ons goed aan en wist ook de structuur te houden en gaf goede tips in de wirwar van alles wat er geregeld moet worden.
Familie Bogers uit Grave heeft geschreven op 30 juli 2022
Onze 1e kennismaking met Jeroen was aftasten van beide kanten, wie ben jij, wie zijn wij? Ik moet zeggen het klikte meteen, Jeroen bracht zijn ideeen over hoe het kan of anders moest gebeuren met steeds een luisterend oor voor wat wij wilde. Daarom was de uitvaartdienst respectvol en zeker voor Fred een waardige afsluiting. Jeroen heeft ons bijgestaan in een hele moeilijke tijd. Daarvoor onze dank!
Onze 1e kennismaking met Jeroen was aftasten van beide kanten, wie ben jij, wie zijn wij?
Ik moet zeggen het klikte meteen, Jeroen bracht zijn ideeen over hoe het kan of anders moest gebeuren met steeds een luisterend oor voor wat wij wilde. Daarom was de uitvaartdienst respectvol en zeker voor Fred een waardige afsluiting.
Jeroen heeft ons bijgestaan in een hele moeilijke tijd.
Daarvoor onze dank!
Irma Ridder uit Hoofddorp heeft geschreven op 20 juli 2022
Mijn ervaring met John Visser Uitvaartbegeleiding; John Visser, voor mij echt een rots in de branding. Beter hadden we het niet kunnen treffen. Als je belt dat je vader is overleden, daarvoor was John al langs geweest want we wisten dat het niet lang meer kon duren. Maar toen het eenmaal zo ver was, belde we naar John en toen was hij er ook meteen met de kist, was zo goed geregeld zoals afgesproken, mijn broers konden mijn vader meteen in zijn kist neerleggen nadat ik met mijn schoonzus mijn vader netjes had aan gekleed. Mijn moeder zijn haren nog geknipt. Zo mooi dat laatste afscheid en daarna het zorg personeel langs de kant van de gang om afscheid te nemen van mijn vader. En de rouwauto stond klaar om mijn vader mee te nemen en John liep voorop, heel indrukwekkend. Je nam alle tijd voor ons zodat het allemaal goed geregeld was. De crematie was ook allemaal tot in de puntjes geregeld. Livestream vanwege corona (40 gasten) de vrienden en buitenlandse familie konden er zo toch bij zijn op deze manier. Mooie muziek en een PowerPoint met mooie fotoโ€™s het was prachtig. Ik weet zeker dat mijn vader het zo gewild zou hebben met wijn en lekkere hapjes. We hadden echt nooit gedacht dat we 3 maanden later jou weer zouden bellen. Ik had gehoopt dat we jou de komende jaren niet meer zouden zien, wel voor leuke feestjes hoor. Maar het liep allemaal iets anders, jammer genoeg. Maar we belde om te zeggen dat het met mijn moeder niet goed ging en 2 weken later na het overlijden was je er gewoon meteen weer, binnen 2 uur en je moest ook nog een uur rijden samen met je collega, die was met de rouwauto en de kist zodat... Lees meer
Mijn ervaring met John Visser Uitvaartbegeleiding;
John Visser, voor mij echt een rots in de branding.
Beter hadden we het niet kunnen treffen.
Als je belt dat je vader is overleden, daarvoor was John al langs geweest want we wisten dat het niet lang meer kon duren.
Maar toen het eenmaal zo ver was, belde we naar John en toen was hij er ook meteen met de kist, was zo goed geregeld zoals afgesproken, mijn broers konden mijn vader meteen in zijn kist neerleggen nadat ik met mijn schoonzus mijn vader netjes had aan gekleed.
Mijn moeder zijn haren nog geknipt.
Zo mooi dat laatste afscheid en daarna het zorg personeel langs de kant van de gang om afscheid te nemen van mijn vader.
En de rouwauto stond klaar om mijn vader mee te nemen en John liep voorop, heel indrukwekkend.
Je nam alle tijd voor ons zodat het allemaal goed geregeld was.
De crematie was ook allemaal tot in de puntjes geregeld.
Livestream vanwege corona (40 gasten) de vrienden en buitenlandse familie konden er zo toch bij zijn op deze manier.
Mooie muziek en een PowerPoint met mooie fotoโ€™s het was prachtig.
Ik weet zeker dat mijn vader het zo gewild zou hebben met wijn en lekkere hapjes.
We hadden echt nooit gedacht dat we 3 maanden later jou weer zouden bellen.
Ik had gehoopt dat we jou de komende jaren niet meer zouden zien, wel voor leuke feestjes hoor.
Maar het liep allemaal iets anders, jammer genoeg.
Maar we belde om te zeggen dat het met mijn moeder niet goed ging en 2 weken later na het overlijden was je er gewoon meteen weer, binnen 2 uur en je moest ook nog een uur rijden samen met je collega, die was met de rouwauto en de kist zodat we mijn moeder ook in haar mooie kleding meteen daarin konden leggen en zo reed ze weer weg van Hoofddorp terug naar Ede, John lopend voorop en wij erachter de straat uit.
Ik weet nog dat ik tegen John zei, ik kan dit niet nog een keer hoor maar jij zei, daarom ben ik er.
Gelukkig dat John er weer was, we hadden het echt niet allemaal zonder jou kunnen doen hoor, niet nog een keer in zo`n korte tijd.
Maar dankzij John zijn geduld, rust en alle tijd die hij voor ons heeft genomen, hadden we toch weer een mooie rouwkaart met een mooie foto van mijn moeder net als bij mijn vader.
Een prachtig afscheid van mijn moeder, ook weer goed geregeld allemaal.
Ik wou graag iets zeggen samen met mijn zus maar tijdens het opschrijven was het รฉรฉn groot tranendal, ook dit heeft John namens ons gedaan gelukkig.
Dus je bent echt mijn rots John.
Echt heel veel respect voor jouw, heel professioneel en voor ons echt een topper.
Bedankt nogmaals namens de familie Ridder. โค๏ธ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™๐Ÿ˜˜
Nabestaanden van Nelly Werten uit Grave heeft geschreven op 4 juni 2022
Jeroen, We hebben de persoonlijke begeleiding als heel prettig ervaren. Erg behulpzaam en meedenkend. Alles was mogelijk, Niets was teveel. Daarom hebben wij jouw vragenlijst voor verbeterpunten op elk punt met uitstekend beoordeeld. Dank je wel, Manita en Ilse Hagen
Jeroen,
We hebben de persoonlijke begeleiding als heel prettig ervaren. Erg behulpzaam en meedenkend. Alles was mogelijk, Niets was teveel.
Daarom hebben wij jouw vragenlijst voor verbeterpunten op elk punt met uitstekend beoordeeld.
Dank je wel, Manita en Ilse Hagen
Familie Gerrits-Vrijaldenhoven uit Grave heeft geschreven op 1 juni 2022
Jeroen heeft ons ontzien tijdens het plotseling overlijden van ons moeder en oma Ria. Jeroen heeft ervoor gezorgd dat de wensen van Ria tot in de kleinste details is uitgevoerd. Dit heeft ons veel steun gegeven als familie. Door de rust en steun die Jeroen uitdraagt kijken wij met een fijn en tevreden gevoel terug naar deze verdrietige tijd. Jeroen heeft het verschil gemaakt. Dankjewel.
Jeroen heeft ons ontzien tijdens het plotseling overlijden van ons moeder en oma Ria.
Jeroen heeft ervoor gezorgd dat de wensen van Ria tot in de kleinste details is uitgevoerd. Dit heeft ons veel steun gegeven als familie. Door de rust en steun die Jeroen uitdraagt kijken wij met een fijn en tevreden gevoel terug naar deze verdrietige tijd.
Jeroen heeft het verschil gemaakt. Dankjewel.
Familie Van der Hek uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 19 mei 2022
In รฉรฉn woord Geweldig. John is heel betrokken bij het overlijden van mijn vrouw op 21 Februari 2022 van het begin tot het eind alles tot in de perfectie geregeld, ik kon zelf mijn wensen voorleggen en niets was een probleem ik mocht zelf de rouwauto rijden en voor de verwerking was dit fijn. John bedankt voor je goede zorgen. Namens de familie Van der Hek
In รฉรฉn woord Geweldig. John is heel betrokken bij het overlijden van mijn vrouw op 21 Februari 2022 van het begin tot het eind alles tot in de perfectie geregeld, ik kon zelf mijn wensen voorleggen en niets was een probleem ik mocht zelf de rouwauto rijden en voor de verwerking was dit fijn. John bedankt voor je goede zorgen. Namens de familie Van der Hek
Familie Brouwers uit Grave heeft geschreven op 19 mei 2022
Jeroen is empathisch en meedenkend. We hebben zijn informele benadering en persoonlijke aandacht gewaardeerd. Uitvaartspreekster Rita Vruggink is een exellente schrijver en spreekster. Ze heeft heel goed geluisterd en ons verhaal heel goed verwoord. Dankjewel voor een mooi afscheid Rita en Jeroen.
Jeroen is empathisch en meedenkend.
We hebben zijn informele benadering en persoonlijke aandacht gewaardeerd.
Uitvaartspreekster Rita Vruggink is een exellente schrijver en spreekster.
Ze heeft heel goed geluisterd en ons verhaal heel goed verwoord.
Dankjewel voor een mooi afscheid Rita en Jeroen.
Familie Veekens uit Grave heeft geschreven op 12 mei 2022
Beste Jeroen, Wij kijken terug op een hele mooie uitvaart. mededoor de kundigheid, rust, aandacht en begeleiding van Jeroen. Samen aan alles gedacht waar Jeroen voor staat klopt helemaal.
Beste Jeroen, Wij kijken terug op een hele mooie uitvaart. mededoor de kundigheid, rust, aandacht en begeleiding van Jeroen. Samen aan alles gedacht waar Jeroen voor staat klopt helemaal.
Mart en Leo uit Millingen aan de Rijn heeft geschreven op 24 maart 2022
Beste John, Na het overlijden van onze tante is alles perfect verlopen. Het gesprek dat we samen hebben gehad hebben wij als zeer prettig en persoonlijk ervaren. De verzorging van de gehele uitvaart is geheel naar wens verlopen. Wij bevelen zeker John Visser aan als uw uitvaartbegeleider. John bedankt voor de goede zorgen. โคโค Met vriendelijke groeten, Mart en Leo
Beste John,

Na het overlijden van onze tante is alles perfect verlopen. Het gesprek dat we samen hebben gehad hebben wij als zeer prettig en persoonlijk ervaren. De verzorging van de gehele uitvaart is geheel naar wens verlopen. Wij bevelen zeker John Visser aan als uw uitvaartbegeleider. John bedankt voor de goede zorgen. โคโค

Met vriendelijke groeten,
Mart en Leo
Rick Stoffelen en Mirjam Lentjes-Stoffelen heeft geschreven op 23 maart 2022
Bij het overlijden van ons mam had ik kontakt opgenomen met Jeroen. Vanaf dat moment heeft Jeroen ons hierin begeleid om het afscheid van ons mam mooi en goed te laten verlopen. De betrokkenheid van Jeroen was voor ons een enorme steun. Groetjes, Mirjam, Rick en familie.
Bij het overlijden van ons mam had ik kontakt opgenomen met Jeroen.
Vanaf dat moment heeft Jeroen ons hierin begeleid om het afscheid van ons mam mooi en goed te laten verlopen. De betrokkenheid van Jeroen was voor ons een enorme steun.
Groetjes, Mirjam, Rick en familie.
Familie Geurts uit Langenboom / Grave heeft geschreven op 16 maart 2022
Jeroen heeft de uitvaart van onze moeder en oma tot in de puntjes verzorgd, Samen Aan Alles Gedacht doet zijn naam eer aan! Betrokken, Persoonlijk en Respectvol in de omgang. We zijn uiterst te vreden en kijken met een goed gevoel terug op een waardig afscheid. Complimenten aan Jeroen en wij kunnen u hem zeker aanraden op het moment dat u hem nodig heeft.
Jeroen heeft de uitvaart van onze moeder en oma tot in de puntjes verzorgd,
Samen Aan Alles Gedacht doet zijn naam eer aan!
Betrokken, Persoonlijk en Respectvol in de omgang. We zijn uiterst te vreden en kijken met een goed gevoel terug op een waardig afscheid.
Complimenten aan Jeroen en wij kunnen u hem zeker aanraden op het moment dat u hem nodig heeft.
Familie Ridder uit Wekerom heeft geschreven op 8 februari 2022
Beste John, De persoonlijke en liefdevolle begeleiding bij het overlijden van mijn man, vader en opa zorgt voor een woord van dank! De ondersteuning bij alle moeilijke en nieuwe beslissingen was bij John Visser in goede handen. John dank voor alles. Groeten Mevrouw Ridder
Beste John,

De persoonlijke en liefdevolle begeleiding bij het overlijden van mijn man, vader en opa zorgt voor een woord van dank!
De ondersteuning bij alle moeilijke en nieuwe beslissingen was bij John Visser in goede handen. John dank voor alles.

Groeten Mevrouw Ridder
Petra Knoppers-Gerritsen uit Zeist heeft geschreven op 31 januari 2022
De uitvaartonderneming "Samen aan alles gedacht" is zo goed gekozen. Wij als familie kijken en denken terug naar een waardig afscheid van onze Moeder. Speciale dank aan John Visser en Inez.
De uitvaartonderneming "Samen aan alles gedacht" is zo goed gekozen.
Wij als familie kijken en denken terug naar een waardig afscheid van onze Moeder. Speciale dank aan John Visser en Inez.