Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
167 berichten.
Familie van de Poll uit Mill heeft geschreven op 1 april 2023
Betere begeleiding is er niet! Jeroen heeft een mooi en met veel warmte afscheid van echtgenoot en mama verzorgt. Hij is echt een hele fijne man, ook om mee te praten. Dankjewel voor alles.
Betere begeleiding is er niet!
Jeroen heeft een mooi en met veel warmte afscheid van echtgenoot en mama verzorgt.
Hij is echt een hele fijne man, ook om mee te praten.
Dankjewel voor alles.
Kitty de Greeff en kinderen uit Grave heeft geschreven op 28 maart 2023
Jeroen, John, Rita en Dion, We zijn zeer tevreden over de correcte verzorging van de uitvaart van mijn man en onze vader. Wij voelden zeker een warme betrokkenheid van jullie gedurende de hele periode.
Jeroen, John, Rita en Dion,
We zijn zeer tevreden over de correcte verzorging van de uitvaart van mijn man en onze vader.
Wij voelden zeker een warme betrokkenheid van jullie gedurende de hele periode.
Karin Blaauw & Fam. Lieftink & Nindatu uit Huizen heeft geschreven op 21 maart 2023
Lieve John, Nu voor de derde keer een uitvaart verzorgt in onze familie en we weten gewoon dat jij overal voor zorgt en wij ons bezig kunnen houden met ons verdriet, wat zijn we blij met jou! Je neemt werkelijk onze zorgen uit handen door alles zo goed te verzorgen naar ieders wensen. Dank namens de familie ๐Ÿ’•
Lieve John,
Nu voor de derde keer een uitvaart verzorgt in onze familie en we weten gewoon dat jij overal voor zorgt en wij ons bezig kunnen houden met ons verdriet, wat zijn we blij met jou! Je neemt werkelijk onze zorgen uit handen door alles zo goed te verzorgen naar ieders wensen. Dank namens de familie ๐Ÿ’•
Trudy Derks-Ekstijn uit Grave heeft geschreven op 16 maart 2023
Jeroen; van een klein verlegen kleutertje (Ik was je Juf), uitgegroeid tot een prachtig, begripvol en bescheiden mens. Meer dan uitstekend geschikt voor het werk wat je nu doet, uitvaartverzorger. Met jou aan mijn zijde wist ik...alles komt goed! Mijn dank is groot voor de liefdevolle begeleiding bij Wim's afscheid.
Jeroen; van een klein verlegen kleutertje (Ik was je Juf), uitgegroeid tot een prachtig, begripvol en bescheiden mens.
Meer dan uitstekend geschikt voor het werk wat je nu doet, uitvaartverzorger.
Met jou aan mijn zijde wist ik...alles komt goed!
Mijn dank is groot voor de liefdevolle begeleiding bij Wim's afscheid.
Nelly Willems-Loeffen uit Grave heeft geschreven op 9 maart 2023
Jeroen, mijn ervaring met jouw begeleiding in 2 woorden:.......zeer Te Vreden.
Jeroen, mijn ervaring met jouw begeleiding in 2 woorden:.......zeer Te Vreden.
Joke Baaijens-van Essen uit Grave heeft geschreven op 6 maart 2023
Jeroen, vanaf het eerste contact is alles naar wens verlopen. Ik ben helemaal tevreden, ook van de aanwezigen mooie reacties ontvangen. Het was prachtig bij natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk.
Jeroen, vanaf het eerste contact is alles naar wens verlopen.
Ik ben helemaal tevreden, ook van de aanwezigen mooie reacties ontvangen.
Het was prachtig bij natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk.
Fred.v.d.Hek uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 18 februari 2023
Het is al weer een jaar geleden... en kan haar moeilijk vergeten maar de begeleiding van John was geweldig en zal ik nooit vergeten, bedankt John.
Het is al weer een jaar geleden... en kan haar moeilijk vergeten maar de begeleiding van John was geweldig en zal ik nooit vergeten, bedankt John.
Familie Leenders uit Bennekom heeft geschreven op 14 februari 2023
Beste John, DANK voor de goede zorgen, voor de derde keer hebben we gebruik mogen maken van je diensten. Het was een mooie en waardige uitvaart van onze tante. Bedankt, namens ons allen
Beste John,

DANK voor de goede zorgen, voor de derde keer hebben we gebruik mogen maken van je diensten. Het was een mooie en waardige uitvaart van onze tante.

Bedankt, namens ons allen
Familie Kuijpers-Duys uit Grave heeft geschreven op 13 februari 2023
Jeroen, Vanaf het eerste contact voelde het goed! Je hebt ons overal in begeleid. Een goed advies en een luisterend oor. Ook fijn dat we elkaar al kende van vroeger, mede daardoor was het al heel vertrouwd. "Samen aan alles gedacht". klopt dus echt. Bedankt Jeroen! Hermien Kuijpers- Duys en gezin.
Jeroen,
Vanaf het eerste contact voelde het goed!
Je hebt ons overal in begeleid.
Een goed advies en een luisterend oor.
Ook fijn dat we elkaar al kende van vroeger, mede daardoor was het al heel vertrouwd.
"Samen aan alles gedacht". klopt dus echt.
Bedankt Jeroen!

Hermien Kuijpers- Duys en gezin.
Familie van Schipstal uit Escharen heeft geschreven op 13 februari 2023
Jeroen we hebben jouw begeleiding bij de uitvaart van Theo als persoonlijk en prettig ervaren. Goed luisterend naar wensen van de nabestaanden.
Jeroen we hebben jouw begeleiding bij de uitvaart van Theo als persoonlijk en prettig ervaren.
Goed luisterend naar wensen van de nabestaanden.
Lia van Woezik uit Grave heeft geschreven op 30 januari 2023
Mijn ervaring met Jeroen is een grote 10 waard! Beter had ik het niet kunnen wensen met het afscheid van mijn man Teun van Woezik. Ik kan iedereen Jeroen aanraden als je te maken krijgt met een overlijden. Groetjes Lia van Woezik
Mijn ervaring met Jeroen is een grote 10 waard! Beter had ik het niet kunnen wensen met het afscheid van mijn man Teun van Woezik. Ik kan iedereen Jeroen aanraden als je te maken krijgt met een overlijden. Groetjes Lia van Woezik
Familie Kik uit Oude Tonge heeft geschreven op 9 januari 2023
Lieve John, Op kerstavond is mijn schoonmoeder overleden, haar vraag was sโ€™middags komt John spreken op mijn uitvaart? Waarop ik zeg, ga ik vragen voor je, ik belde je zondagochtend met deze vraag, jouw antwoord wass: Natuurlijk doe ik dat, terwijl het toch niet bij jouw in de buurt is. Je kwam donderdag bij me schoonvader voor de levensloop van zijn lieve vrouw Wil. Maandag 2 januari is ze gecremeerd en het is al moeilijk als iemand overlijd met de feestdagen, maar iedere datum is en blijft moeilijk. Wij willen jouw daar ontzettend voor bedanken dat je daar was en alles zo mooi heb verwoord. Wij kijken dan ook heel fijn op deze dag terug hoe hij verlopen is, en wij nu ook veel reacties krijgen dat je het zo mooi hebt gedaan. Veel liefs, Tom, Frank Miranda en Edward โค
Lieve John,
Op kerstavond is mijn schoonmoeder overleden, haar vraag was sโ€™middags komt John spreken op mijn uitvaart? Waarop ik zeg, ga ik vragen voor je, ik belde je zondagochtend met deze vraag, jouw antwoord wass: Natuurlijk doe ik dat, terwijl het toch niet bij jouw in de buurt is. Je kwam donderdag bij me schoonvader voor de levensloop van zijn lieve vrouw Wil. Maandag 2 januari is ze gecremeerd en het is al moeilijk als iemand overlijd met de feestdagen, maar iedere datum is en blijft moeilijk. Wij willen jouw daar ontzettend voor bedanken dat je daar was en alles zo mooi heb verwoord. Wij kijken dan ook heel fijn op deze dag terug hoe hij verlopen is, en wij nu ook veel reacties krijgen dat je het zo mooi hebt gedaan.
Veel liefs, Tom, Frank Miranda en Edward โค
Mien & familie van Mierlo uit Berghem heeft geschreven op 8 januari 2023
Jeroen, wat dragen we je een warm hart toe! Wat zijn we blij geweest dat we aan jou gedacht hebben als kennis/vriend van vroeger! Er is werkelijk SAMEN aan alles gedacht. Mijn man, ons pap, schoonvader, opa en overgroot-opa heeft de uitvaart gehad die hij verdiende. Je bent betrokken, geduldig, kritisch maar vooral heel zorgzaam. Zoals later terug gehoord: "Het was indrukwekkend"! Met daarbij ook een speciale dank aan Rita Vruggink, die de dienst en de levensloop zo mooi begeleid en vertolkt heeft. Alles bij elkaar, met daarbij de prachtige locatie en zorgen van de natuur begraafplaats in Schaijk is het in 1 woord fantastisch geweest! Dankbaar
Jeroen, wat dragen we je een warm hart toe! Wat zijn we blij geweest dat we aan jou gedacht hebben als kennis/vriend van vroeger! Er is werkelijk SAMEN aan alles gedacht. Mijn man, ons pap, schoonvader, opa en overgroot-opa heeft de uitvaart gehad die hij verdiende. Je bent betrokken, geduldig, kritisch maar vooral heel zorgzaam. Zoals later terug gehoord: "Het was indrukwekkend"! Met daarbij ook een speciale dank aan Rita Vruggink, die de dienst en de levensloop zo mooi begeleid en vertolkt heeft. Alles bij elkaar, met daarbij de prachtige locatie en zorgen van de natuur begraafplaats in Schaijk is het in 1 woord fantastisch geweest!
Dankbaar
Annelies van Eck uit Grave heeft geschreven op 4 januari 2023
Jouw persoonlijke en betrokken begeleiding heeft ons enorm geholpen. Open en eerlijke comunicatie en inlevings vermogen. Dank je wel voor alle steun. Je bent geboren voor deze functie! Nogmaals bedankt, Annelies, kinderen en schoondochter.
Jouw persoonlijke en betrokken begeleiding heeft ons enorm geholpen.
Open en eerlijke comunicatie en inlevings vermogen.
Dank je wel voor alle steun.
Je bent geboren voor deze functie!
Nogmaals bedankt, Annelies, kinderen en schoondochter.
Familie Knoppers uit Zeist heeft geschreven op 31 december 2022
Dag John, dank voor de herinneringskaart aan Moeder. Samen met Nel en Fons hebben wij het favoriete eten โ€˜Spareribs โ€˜ van Moeder gegeten. Veel goede en fijne herinneringen doen ons nog steeds denken aan haar. Al het goede wensen wij jou en je partner toe voor 2023. Warme groet, Gert en Petra Knoppers.
Dag John, dank voor de herinneringskaart aan Moeder. Samen met Nel en Fons hebben wij het favoriete eten โ€˜Spareribs โ€˜ van Moeder gegeten. Veel goede en fijne herinneringen doen ons nog steeds denken aan haar. Al het goede wensen wij jou en je partner toe voor 2023.
Warme groet, Gert en Petra Knoppers.
Debby Tokaya uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 28 december 2022
Beste John, Op 20 december heeft John Visser de afscheidsdienst verzorgd van mijn vader, dit was een wens van mijn vader en John heeft het tot in de puntjes goed verzorgd. Bedankt John dat je bij mijn ouders thuis bent geweest om alles op papier te zetten en vorm te geven. Bedankt John dat je het wilde doen voor ons. Ook namens mijn moeder, Bedankt. ๐Ÿ’• Familie Tokaya
Beste John,

Op 20 december heeft John Visser de afscheidsdienst verzorgd van mijn vader, dit was een wens van mijn vader en John heeft het tot in de puntjes goed verzorgd. Bedankt John dat je bij mijn ouders thuis bent geweest om alles op papier te zetten en vorm te geven. Bedankt John dat je het wilde doen voor ons. Ook namens mijn moeder, Bedankt. ๐Ÿ’•

Familie Tokaya
Anouk uit Nieuwegein heeft geschreven op 17 december 2022
John Visser is een neef van ons. Daarom was het ook mijn moeders wens dat John haar uitvaart zou regelen. Zij had hem al uitgenodigd in het ziekenhuis om โ€œalvast maar wat op papier te hebbenโ€, al zouden we nog een jaar de tijd hebbenโ€ฆ Helaas was het 4 weken later al zoverโ€ฆ Tot in de puntjes heeft John samen met ons alles geregeld. Aan haar wensen heeft hij met zoveel respect en eerbied voldaan. John leeft en denkt oprecht mee, komt zijn afspraken na en kan die laatste fase tot een gedenkwaardig einde brengen. Samen aan alles gedacht, klopt dan ook werkelijk. De gehele tijd hebben we liefdevolle ondersteuning gehad van John. Heel veel dank voor alles. Paul Meijer, Peter en Anouk Verhoef ๐Ÿ‘
John Visser is een neef van ons.
Daarom was het ook mijn moeders wens dat John haar uitvaart zou regelen.
Zij had hem al uitgenodigd in het ziekenhuis om โ€œalvast maar wat op papier te hebbenโ€, al zouden we nog een jaar de tijd hebbenโ€ฆ

Helaas was het 4 weken later al zoverโ€ฆ
Tot in de puntjes heeft John samen met ons alles geregeld.
Aan haar wensen heeft hij met zoveel respect en eerbied voldaan.

John leeft en denkt oprecht mee, komt zijn afspraken na en kan die laatste fase tot een gedenkwaardig einde brengen.
Samen aan alles gedacht, klopt dan ook werkelijk.

De gehele tijd hebben we liefdevolle ondersteuning gehad van John.

Heel veel dank voor alles.
Paul Meijer,
Peter en Anouk Verhoef
๐Ÿ‘
Debby Mol-den Doop uit Grave heeft geschreven op 17 december 2022
Beste John, We hebben het weer als heel prettig ervaren. Er wordt geluisterd naar onze wensen en er worden fijne ideeรซn en goede adviezen gegeven. En vooral, gaat het niet om kosten maar juist om waardevolle herinneringen! John weer bedankt voor al je moeite!
Beste John,

We hebben het weer als heel prettig ervaren. Er wordt geluisterd naar onze wensen en er worden fijne ideeรซn en goede adviezen gegeven. En vooral, gaat het niet om kosten maar juist om waardevolle herinneringen!

John weer bedankt voor al je moeite!
Annet van Wamel uit Grave heeft geschreven op 17 december 2022
Jeroen, toen je bij ons kwam op ons verzoek nadat we gehoord hadden dat Ton ziek was heb je ons op alle fronten ontzorgd, je nam je tijd en als we het even niet meer wisten legde je het nogmaals uit. Fijn dat je ons verteld hebt wat de moglijkheden zijn en de kosten daarvan zodat we een keuze konden maken wanneer het ons uit kwam. We hebben gekozen dat Ton thuis zou blijven als dit mogelijk was, het was fijn dat dit kon. De balseming vond ik een goede keuze, Ik hoefde je maar te bellen en je was er voor ons (mij), ook de hulp het regelen daarna, omdat er zoveel op je af komt. Je hebt voor mij Welzijn ouderen Grave ingeschakeld voor hulp en advies, hiervoor ben ik je dankbaar! Ik kan je iedereen aanbevelen, DANKJEWEL Jeroen!
Jeroen, toen je bij ons kwam op ons verzoek nadat we gehoord hadden dat Ton ziek was heb je ons op alle fronten ontzorgd, je nam je tijd en als we het even niet meer wisten legde je het nogmaals uit.
Fijn dat je ons verteld hebt wat de moglijkheden zijn en de kosten daarvan zodat we een keuze konden maken wanneer het ons uit kwam.
We hebben gekozen dat Ton thuis zou blijven als dit mogelijk was, het was fijn dat dit kon.
De balseming vond ik een goede keuze,
Ik hoefde je maar te bellen en je was er voor ons (mij), ook de hulp het regelen daarna, omdat er zoveel op je af komt. Je hebt voor mij Welzijn ouderen Grave ingeschakeld voor hulp en advies, hiervoor ben ik je dankbaar!
Ik kan je iedereen aanbevelen, DANKJEWEL Jeroen!
Piet Goossens uit Gassel heeft geschreven op 16 december 2022
Jeroen bedankt voor de fijne begeleiding tijdens het afscheid van mijn vrouw. De menselijkheid, warmte, uitstraling van jou persoonlijkheid zullen mij altijd bijblijven. Vanaf het eerste gesprek met jouw enkele dagen voor het overlijden van mijn vrouw heb je alles perfect geregeld. Afspraak is afspraak bij jouw โ€œsamen aan alles gedachtโ€ heb je dubbel en dwars waar gemaakt. De flexibiliteit en de goede adviezen bij vele beslissingen in zoโ€™n korte emotionele tijd hebben wij als familie erg gewaardeerd. Bedankt namens de familie Goossens van Boekel ga vooral op deze manier door.
Jeroen bedankt voor de fijne begeleiding tijdens het afscheid van mijn vrouw. De menselijkheid, warmte, uitstraling van jou persoonlijkheid zullen mij altijd bijblijven. Vanaf het eerste gesprek met jouw enkele dagen voor het overlijden van mijn vrouw heb je alles perfect geregeld.
Afspraak is afspraak bij jouw โ€œsamen aan alles gedachtโ€ heb je dubbel en dwars waar gemaakt. De flexibiliteit en de goede adviezen bij vele beslissingen in zoโ€™n korte emotionele tijd hebben wij als familie erg gewaardeerd. Bedankt namens de familie Goossens van Boekel ga vooral op deze manier door.