Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
167 berichten.
Mies Heiwegen uit Ede heeft geschreven op 21 september 2023
Dank je wel John voor de kaart met het mooie gedicht en de bloemenzaadjes. Groetjes Mies en de kinderen
Dank je wel John voor de kaart met het mooie gedicht en de bloemenzaadjes.
Groetjes Mies en de kinderen
Familie Lamers uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 21 september 2023
Beste John, Langs deze weg willen wij nogmaals John Visser Uitvaartbegeleiding bedanken voor alle zorg en steun die wij hebben mogen ontvangen van John bij het overlijden van onze moeder Door Lamers. John heeft ons bij alles met raad en daad bijgestaan en is een geweldige steun in deze moeilijke periode geweest. Onze moeder wilde graag in besloten kring gecremeerd worden. John kwam toen met de vraag, hebben jullie weleens van het crematorium " Het Lief " in Beesd gehoord. Hij heeft ons toen verteld dat deze locatie de mogelijkheid biedt om kleinere plechtigheden te verzorgen. We zijn hem dankbaar voor deze suggestie, zodat we op een sfeervolle en op een manier die onze moeder graag wilde, afscheid van haar genomen hebben. ๐Ÿ’• Lenie Boonman en Riet van Erp
Beste John,
Langs deze weg willen wij nogmaals John Visser Uitvaartbegeleiding bedanken voor alle zorg en steun die wij hebben mogen ontvangen van John bij het overlijden van onze moeder Door Lamers. John heeft ons bij alles met raad en daad bijgestaan en is een geweldige steun in deze moeilijke periode geweest. Onze moeder wilde graag in besloten kring gecremeerd worden. John kwam toen met de vraag, hebben jullie weleens van het crematorium " Het Lief " in Beesd gehoord. Hij heeft ons toen verteld dat deze locatie de mogelijkheid biedt om kleinere plechtigheden te verzorgen.
We zijn hem dankbaar voor deze suggestie, zodat we op een sfeervolle en op een manier die onze moeder graag wilde, afscheid van haar genomen hebben. ๐Ÿ’•

Lenie Boonman en Riet van Erp
Familie Rutten uit Escharen heeft geschreven op 14 september 2023
Jeroen heeft ons als familie enorm, gesteund en de belangen van alle partijen geprobeerd te behartigen. Zijn uitvaartdienstverlening ging verder dan alleen dat, hij heeft ook bemiddeld en was een luisterend oor als het even lastig ging binnen de familie. Jeroen is betrouwbaar, deskundig en grappig. Hij laat je inzien door bemiddeling om anders naar zaken te kijken. Hij denkt in oplossingen, is een prettig, open en fijn persoon in de begeleiding van het afscheid van ons pap.
Jeroen heeft ons als familie enorm, gesteund en de belangen van alle partijen geprobeerd te behartigen.
Zijn uitvaartdienstverlening ging verder dan alleen dat, hij heeft ook bemiddeld en was een luisterend oor als het even lastig ging binnen de familie. Jeroen is betrouwbaar, deskundig en grappig. Hij laat je inzien door bemiddeling om anders naar zaken te kijken. Hij denkt in oplossingen, is een prettig, open en fijn persoon in de begeleiding van het afscheid van ons pap.
Wil Muijderman uit Winssen heeft geschreven op 17 augustus 2023
8 Jaar geleden leerde ik John kennen na het overlijden van mijn man. Het viel me op dat hij zo veel respect toonde voor de overledene. Ook voor mij en voor mijn familie was hij de vriendelijkste meest liefdevolle mens die er met een lach en een traan een mooi geheel van heeft gemaakt. John ik ben je nog steeds erg dankbaar voor alles wat je gedaan hebt! Je hebt nu een mooie eigen onderneming opgebouwd en wat we al hebben besproken als mijn tijd daar is wil ik ook graag dat mijn uitvaart door jou verzorgd worden!
8 Jaar geleden leerde ik John kennen na het overlijden van mijn man.
Het viel me op dat hij zo veel respect toonde voor de overledene.
Ook voor mij en voor mijn familie was hij de vriendelijkste meest liefdevolle mens die er met een lach en een traan een mooi geheel van heeft gemaakt. John ik ben je nog steeds erg dankbaar voor alles wat je gedaan hebt!
Je hebt nu een mooie eigen onderneming opgebouwd en wat we al hebben besproken als mijn tijd daar is wil ik ook graag dat mijn uitvaart door jou verzorgd worden!
Familie Lukassen uit Schaijk heeft geschreven op 12 augustus 2023
Jeroen: Echt "SAMEN AAN ALLES GEDACHT" Super geregeld en ook de omgang met de kinderen en kleinkinderen was uitstekend. Een mooi afscheid hebben we gehad zoals Paula het wilde. Met een "lach en een traan" hebben we haar wensen gerealiseerd. Jeroen, bedankt.
Jeroen: Echt "SAMEN AAN ALLES GEDACHT"
Super geregeld en ook de omgang met de kinderen en kleinkinderen was uitstekend.
Een mooi afscheid hebben we gehad zoals Paula het wilde.
Met een "lach en een traan" hebben we haar wensen gerealiseerd. Jeroen, bedankt.
Familie Spanjers-van der Ven uit Escharen heeft geschreven op 23 juli 2023
Jeroen, de crematie en alles eromheen is TOP verzorgd! In 1 woord GEWELDIG!
Jeroen, de crematie en alles eromheen is TOP verzorgd!
In 1 woord GEWELDIG!
Familie Streefland uit Nijmegen heeft geschreven op 23 juli 2023
Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties met zich mee, maar ook moet er in een korte tijd heel veel geregeld worden. Jeroen Mol, nam ons bij de hand en legde alles goed uit, zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Hij deed dat met grote zorg en betrokkenheid. Een echte aanrader voor iedereen!
Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties met zich mee, maar ook moet er in een korte tijd heel veel geregeld worden.
Jeroen Mol, nam ons bij de hand en legde alles goed uit, zodat we precies wisten waar we aan toe waren.
Hij deed dat met grote zorg en betrokkenheid. Een echte aanrader voor iedereen!
Familie van den Heuvel uit Grave heeft geschreven op 17 juli 2023
Jeroen, dank je wel voor de goede zorgen. Je hebt ons enorm ondersteund en ontlast.Dankzij het enorme verlies hebben wij er samen een dierbaar afscheid van gemaakt wat helemaal bij ons paste, net als 8 maanden geleden. Voor ons ben je een TOPPER!
Jeroen, dank je wel voor de goede zorgen. Je hebt ons enorm ondersteund en ontlast.Dankzij het enorme verlies hebben wij er samen een dierbaar afscheid van gemaakt wat helemaal bij ons paste, net als 8 maanden geleden. Voor ons ben je een TOPPER!
Familie van der Zande uit Beuningen heeft geschreven op 12 juli 2023
Wat een bijzonder en mooi afscheid hebben wij mogen hebben door de hulp van John. John luistert goed en doet voorstellen die daardoor รฉcht passen bij de nabestaanden en wensen van overledene. Wij hadden van tevoren niet bedacht om alles zelf te doen, John deed wat voorstellen en zo konden wij het afscheid inrichten zodat we er met warme gedachten op terug kunnen kijken. John was er altijd met raad en daad wanneer nodig was. Vanaf het moment van aanvragen van de offerte was John er voor ons. John bedankt voor jouw warme en betrokken begeleiding.
Wat een bijzonder en mooi afscheid hebben wij mogen hebben door de hulp van John. John luistert goed en doet voorstellen die daardoor รฉcht passen bij de nabestaanden en wensen van overledene. Wij hadden van tevoren niet bedacht om alles zelf te doen, John deed wat voorstellen en zo konden wij het afscheid inrichten zodat we er met warme gedachten op terug kunnen kijken. John was er altijd met raad en daad wanneer nodig was. Vanaf het moment van aanvragen van de offerte was John er voor ons. John bedankt voor jouw warme en betrokken begeleiding.
Familie van Leuken uit Grave heeft geschreven op 11 juli 2023
Jeroen heeft naast ons gestaan met alle liefde, emoties en vriendelijkheid die hij in zich heeft. Wat fijn dat je ons op deze manier begeleid hebt in deze moeilijke tijd. Bedankt voor alles!
Jeroen heeft naast ons gestaan met alle liefde, emoties en vriendelijkheid die hij in zich heeft. Wat fijn dat je ons op deze manier begeleid hebt in deze moeilijke tijd.
Bedankt voor alles!
Martien en Nance uit Beuningen heeft geschreven op 11 juni 2023
Beste John, Bedankt voor al jouw steun bij de uitvaart van Jack. Het was erg mooi en we kregen alleen maar positieve reacties. Bedankt voor de steun aan Jopie en aan ons. Groetjes, Martien en Nancy
Beste John,

Bedankt voor al jouw steun bij de uitvaart van Jack.

Het was erg mooi en we kregen alleen maar positieve reacties.

Bedankt voor de steun aan Jopie en aan ons.

Groetjes,

Martien en Nancy
Familie van Langen uit Overasselt heeft geschreven op 31 mei 2023
Jeroen, bedankt voor het persoonlijk en warm afscheid dat wij hebben mogen ontvangen bij het overlijden van ons mam. Samen aan alles gedacht komt hier zeker tot zijn recht!
Jeroen, bedankt voor het persoonlijk en warm afscheid dat wij hebben mogen ontvangen bij het overlijden van ons mam.
Samen aan alles gedacht komt hier zeker tot zijn recht!
Familie Ansems uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 14 mei 2023
Lieve John, Liefdevol - Respectvol - Begripvol - Meedenken Kortom een geweldige warme man ๐Ÿ’•
Lieve John,
Liefdevol - Respectvol - Begripvol - Meedenken
Kortom een geweldige warme man ๐Ÿ’•
Familie van Schipstal uit Escharen heeft geschreven op 2 mei 2023
Uiterst tevreden over begeleiding, uitleg en uitvaart. Jeroen bedankt, je bent een mensen mens met een luisterend oor. De naam "Samen aan alles gedacht" doe je eer aan! Groetjes van de familie van Schipstal.
Uiterst tevreden over begeleiding, uitleg en uitvaart.
Jeroen bedankt, je bent een mensen mens met een luisterend oor.
De naam "Samen aan alles gedacht" doe je eer aan!
Groetjes van de familie van Schipstal.
Familie Karsmakers uit Grave heeft geschreven op 28 april 2023
Jeroen is een fijn en waar persoon en geeft je snel een vertrouwd gevoel. Hij staat open voor persoonlijke wensen en denkt graag mee. Wij hebben onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren en kunnen iedereen Jeroen als uitvaartbegeleider aanbevelen. Jeroen, dank je wel voor alles!!
Jeroen is een fijn en waar persoon en geeft je snel een vertrouwd gevoel.
Hij staat open voor persoonlijke wensen en denkt graag mee. Wij hebben onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren en kunnen iedereen Jeroen als uitvaartbegeleider aanbevelen.
Jeroen, dank je wel voor alles!!
Familie Labro uit Velp heeft geschreven op 28 april 2023
Jeroen, jouw inlevingsvermogen en het juiste doen op het moment heeft ons enorm getroffen. Je hebt ons geweldig begeleid in de moeilijke tijd. Jeroen doet net even meer dan standaard, dat heeft ons enorm geholpen in de verwerking. dankjewel
Jeroen, jouw inlevingsvermogen en het juiste doen op het moment heeft ons enorm getroffen. Je hebt ons geweldig begeleid in de moeilijke tijd. Jeroen doet net even meer dan standaard, dat heeft ons enorm geholpen in de verwerking. dankjewel
Hennie Spanjaard uit Odijk heeft geschreven op 20 april 2023
Lieve John, Wij hebben je leren kennen in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis te Wijk bij Duurstede. Door een prachtig stukje in de krant kwam bij mij de vraag: Wil jij Ronald zijn uitvaart doen en gelukkig dat deed je graag. Wat ben jij een geweldig mens, je hebt alles fantastisch geregeld zoals Ronald dit graag wilde. Je hebt mij geweldig gesteund en ik dank je voor alles wat je hebt gedaan. Je hebt met zo veel liefde en respect mijn lieve man, onze vader en opa verzorgt. Een uitvaart zoals hij dit zou willen en alles tot in de puntjes verzorgt. Je krijgt van ons een dikke 10. Dank je wel, je bent een geweldig mens. Ook Inez is een top vrouw, Ronald mocht zijn laatste rit in haar prachtige auto met de sterretjes maken, bedankt ๐Ÿ’• Liefs Hennie, de kinderen en kleinkinderen
Lieve John,

Wij hebben je leren kennen in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis te Wijk bij Duurstede. Door een prachtig stukje in de krant kwam bij mij de vraag: Wil jij Ronald zijn uitvaart doen en gelukkig dat deed je graag. Wat ben jij een geweldig mens, je hebt alles fantastisch geregeld zoals Ronald dit graag wilde. Je hebt mij geweldig gesteund en ik dank je voor alles wat je hebt gedaan. Je hebt met zo veel liefde en respect mijn lieve man, onze vader en opa verzorgt. Een uitvaart zoals hij dit zou willen en alles tot in de puntjes verzorgt. Je krijgt van ons een dikke 10. Dank je wel, je bent een geweldig mens. Ook Inez is een top vrouw, Ronald mocht zijn laatste rit in haar prachtige auto met de sterretjes maken, bedankt ๐Ÿ’•

Liefs Hennie, de kinderen en kleinkinderen
Jo Cuppen en kinderen uit Grave heeft geschreven op 20 april 2023
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Jeroen Mol tijdens, voor en na de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder. Jeroen is een empathische, vriendelijk man die ons volledig ontzorgd heeft in deze verdrietige periode. Hij staat steeds voor ons klaar. Een fijn, warm afscheid was het resultaat. Wij kunnen de diensten van Jeroen Mol Uitvaartzorg aan iedereen aanbevelen.
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Jeroen Mol tijdens, voor en na de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder.
Jeroen is een empathische, vriendelijk man die ons volledig ontzorgd heeft in deze verdrietige periode.
Hij staat steeds voor ons klaar. Een fijn, warm afscheid was het resultaat.
Wij kunnen de diensten van Jeroen Mol Uitvaartzorg aan iedereen aanbevelen.
Annette Prins uit Ederveen heeft geschreven op 6 april 2023
Lieve John, voor de tweede keer heb je ons begeleid bij het afscheid van een dierbare en wat heb je dat weer met veel liefde en respect gedaan. Samen aan alles gedacht, en zo is het ook. Fijn dat je zo open staat voor ideeรซn en dat je ook je eerlijke mening geeft als die gevraagd wordt. Wat ben je een fijn mens!
Lieve John, voor de tweede keer heb je ons begeleid bij het afscheid van een dierbare en wat heb je dat weer met veel liefde en respect gedaan. Samen aan alles gedacht, en zo is het ook. Fijn dat je zo open staat voor ideeรซn en dat je ook je eerlijke mening geeft als die gevraagd wordt. Wat ben je een fijn mens!
Familie Kornelis uit Grave heeft geschreven op 5 april 2023
Algemene indruk: 10 Jeroen verdient deze maximale score Hij begreep ons volledig en de klik was fijn, zodat het afscheid werd zoals mijn moeder, oma en schoonmoeder had gewild. Dankjewel!
Algemene indruk: 10
Jeroen verdient deze maximale score
Hij begreep ons volledig en de klik was fijn, zodat het afscheid werd zoals mijn moeder, oma en schoonmoeder had gewild.
Dankjewel!