Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
117 berichten.
Mevrouw Wenners uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, Wat zijn wij fijn door je geholpen met het uitzoeken van een urn voor mijn overleden zus. Je denkt met ons mee en gaf ons goed advies. De urn van glas met al zijn mooie kleuren staat nu bij ons in huis en elke keer als ik er naar kijk weet ik dat ik de juiste heb uitgekozen. Bedankt voor de goede zorgen en mocht ik je in de toekomst nodig hebben dan maken we zeker gebruik van je diensten.
Beste John,
Wat zijn wij fijn door je geholpen met het uitzoeken van een urn voor mijn overleden zus. Je denkt met ons mee en gaf ons goed advies. De urn van glas met al zijn mooie kleuren staat nu bij ons in huis en elke keer als ik er naar kijk weet ik dat ik de juiste heb uitgekozen.

Bedankt voor de goede zorgen en mocht ik je in de toekomst nodig hebben dan maken we zeker gebruik van je diensten.
Familie van Maurik uit Eck en Wiel heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, Wij vonden de hele uitvaart goed geregeld, je voldeed aan al onze wensen! We hebben op een waardige en respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. Super gedaan!!! Onze hartelijke dank, Familie van Maurik
Beste John,

Wij vonden de hele uitvaart goed geregeld, je voldeed aan al onze wensen! We hebben op een waardige en respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. Super gedaan!!!

Onze hartelijke dank,
Familie van Maurik
De heer F.R. van der Werf uit Oldezaal heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, 29 mei 2016 ben je bij mij en mijn vrouw geweest voor een intake gesprek , wat gelijk heel goed en vertrouwd aanvoelde en je mee heb gedacht met onze wensen ! Afgelopen 4 mei is mijn vrouw overleden en het enige wat ik hoefde te doen was jou in kennis te stellen, en alles werd tot in de puntjes geregeld precies zoals het de wens van mijn vrouw was, je hebt zelf nog veel meer gedaan dan waar ik ooit aan gedacht zou hebben ! Beste John, door jou weet ik dat alles is gegaan zoals mijn vrouw het graag gewild zou hebben en hierdoor geeft mij het afscheid een stuk rust en nogmaals heel hartelijk dank voor wie jij bent !. Fr. van der Werf en familie.
Beste John, 29 mei 2016 ben je bij mij en mijn vrouw geweest voor een intake gesprek , wat gelijk heel goed en vertrouwd aanvoelde en je mee heb gedacht met onze wensen !

Afgelopen 4 mei is mijn vrouw overleden en het enige wat ik hoefde te doen was jou in kennis te stellen, en alles werd tot in de puntjes geregeld precies zoals het de wens van mijn vrouw was, je hebt zelf nog veel meer gedaan dan waar ik ooit aan gedacht zou hebben !

Beste John, door jou weet ik dat alles is gegaan zoals mijn vrouw het graag gewild zou hebben en hierdoor geeft mij het afscheid een stuk rust en nogmaals heel hartelijk dank voor wie jij bent !.

Fr. van der Werf en familie.
Linda de Zeeuw uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, Wij zijn jou super dankbaar voor alles wat je gedaan hebt voor onze moeder, maar ook voor ons. Alles is precies zo gegaan zoals zij wilde. Echt TOP! Niks was jou te gek, je denkt mee en hebt goede ideeรซn. Super bedankt. Groet Linda de Zeeuw en familie
Beste John,

Wij zijn jou super dankbaar voor alles wat je gedaan hebt voor onze moeder, maar ook voor ons. Alles is precies zo gegaan zoals zij wilde. Echt TOP!
Niks was jou te gek, je denkt mee en hebt goede ideeรซn.

Super bedankt.
Groet Linda de Zeeuw en familie
Betty Schreuder heeft geschreven op 1 januari 2021
Vorig jaar heb ik John voor het eerst ontmoet. Ik wilde toen informatie over de mogelijkheden die er waren voor de uitvaart van mijn moeder. Dat voelde vanaf het begin al goed en vertrouwd. Dit jaar hebben we John moeten bellen. John heeft de hele uitvaart tot in de puntjes geregeld, precies zoals mijn moeder het heeft gewenst. John heeft heel veel tijd genomen om ons als dochters te informeren, begeleiden, te helpen en bij te staan. Altijd was John bereikbaar, meelevend en meedenkend. Meer dan ik eerder heb meegemaakt bij andere uitvaarten. Alle wensen van mijn moeder en van ons zijn uitgekomen, dankzij John. John is nog steeds betrokken, ook na de uitvaart en geeft veel lieve nazorg. Hij is een lieve, warme, menselijke, ervaren, betrokken vakman. Wij zijn hem zeer dankbaar!!
Vorig jaar heb ik John voor het eerst ontmoet. Ik wilde toen informatie over de mogelijkheden die er waren voor de uitvaart van mijn moeder. Dat voelde vanaf het begin al goed en vertrouwd.
Dit jaar hebben we John moeten bellen. John heeft de hele uitvaart tot in de puntjes geregeld, precies zoals mijn moeder het heeft gewenst.
John heeft heel veel tijd genomen om ons als dochters te informeren, begeleiden, te helpen en bij te staan. Altijd was John bereikbaar, meelevend en meedenkend. Meer dan ik eerder heb meegemaakt bij andere uitvaarten.
Alle wensen van mijn moeder en van ons zijn uitgekomen, dankzij John.

John is nog steeds betrokken, ook na de uitvaart en geeft veel lieve nazorg. Hij is een lieve, warme, menselijke, ervaren, betrokken vakman.
Wij zijn hem zeer dankbaar!!
Wil Vork uit Utrecht heeft geschreven op 1 januari 2021
Hallo John. John kwam bij mij op woensdag 8 februari 2017. om met mij de crematie te regelen die er natuurlijk nog lang niet aankomt. het was een goed gesprek en ik kon alles vragen wat er in mij op kwam en John beantwoorde ze heel goed. ik zou iedereen bij John willen aanbevelen want hij is goed in dit vak. Groetjes Wil.
Hallo John.
John kwam bij mij op woensdag 8 februari 2017.
om met mij de crematie te regelen die er natuurlijk nog lang niet aankomt.
het was een goed gesprek en ik kon alles vragen wat er in mij op kwam en John beantwoorde ze heel goed.
ik zou iedereen bij John willen aanbevelen want hij is goed in dit vak.
Groetjes Wil.
Wil Ruscaa-Muijderman heeft geschreven op 1 januari 2021
Hallo John, Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging. Ik heb je leren kennen op 17 april 2015 de dag dat Frans overleed. Ik heb nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt, maar wat mij vooral opviel was het respect wat vooral jij maar ook je collega's hadden. We hebben elkaar leren kennen met een lach en een traan, En ik kan niet anders zeggen dan dank voor alles wat je gedaan hebt. zoals o.a. het regelen dat Frans naar Purmerend gebracht werd om daar gecremeerd te worden. En je persoonlijke steun aan mij. Met het nieuwe concept en je eigen uitvaart onderneming wens ik je heel veel succes. Ik weet zeker dat het je gaat lukken hier iets heel moois van te maken. Dit is op jou lijf geschreven. YOUR THE BEST Na ruim 1,5 jaar kan ik terug kijken op een mooi, afscheid waarbij jij een enorme steun bij geweest bent. Nogmaals dank voor alles. Wil Ruscaa-Muijderman
Hallo John,
Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging.
Ik heb je leren kennen op 17 april 2015 de dag dat Frans overleed. Ik heb nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt, maar wat mij vooral opviel was het respect wat vooral jij maar ook je collega's hadden. We hebben elkaar leren kennen met een lach en een traan, En ik kan niet anders zeggen dan dank voor alles wat je gedaan hebt. zoals o.a. het regelen dat Frans naar Purmerend gebracht werd om daar gecremeerd te worden. En je persoonlijke steun aan mij.
Met het nieuwe concept en je eigen uitvaart onderneming wens ik je heel veel succes. Ik weet zeker dat het je gaat lukken hier iets heel moois van te maken.
Dit is op jou lijf geschreven. YOUR THE BEST
Na ruim 1,5 jaar kan ik terug kijken op een mooi, afscheid waarbij jij een enorme steun bij geweest bent.
Nogmaals dank voor alles.
Wil Ruscaa-Muijderman
Annette Prins-van Barneveld heeft geschreven op 1 januari 2021
"Een niet alledaagse uitvaart moest het worden, en dat is gelukt. John beweegt hemel en aarde om jouw wens te realiseren en in ons geval heeft hij dat heel goed voor elkaar gekregen. Daarbij is John heel prettig in de omgang en reageert direct op vragen. Of je de vraag nu via de telefoon, email of WhatsApp stelt, John geeft in no time antwoord. En je kunt hem ALLES vragen, maak daar gebruik van want een vraag niet gesteld is een wens niet in vervulling laten gaan. Je kunt duizend keer van mening veranderen en het niet met hem eens zijn. John is geduldig en als iets niet naar je zin is dan vat hij dat niet persoonlijk op maar gaat hard aan de slag om ervoor te zorgen dat het wordt zoals jij had verwacht. John is betrouwbaar en heel goed in zijn werk. Vooral als je geen standaard uitvaart wilt moet je contact opnemen met John Visser. John heel hartelijk dank voor je goede zorgen, als ik opnieuw zou moeten kiezen dan kies ik weer voor jouw organisatie Samen aan alles gedacht..."
"Een niet alledaagse uitvaart moest het worden, en dat is gelukt. John beweegt hemel en aarde om jouw wens te realiseren en in ons geval heeft hij dat heel goed voor elkaar gekregen.

Daarbij is John heel prettig in de omgang en reageert direct op vragen. Of je de vraag nu via de telefoon, email of WhatsApp stelt, John geeft in no time antwoord.

En je kunt hem ALLES vragen, maak daar gebruik van want een vraag niet gesteld is een wens niet in vervulling laten gaan. Je kunt duizend keer van mening veranderen en het niet met hem eens zijn. John is geduldig en als iets niet naar je zin is dan vat hij dat niet persoonlijk op maar gaat hard aan de slag om ervoor te zorgen dat het wordt zoals jij had verwacht.

John is betrouwbaar en heel goed in zijn werk. Vooral als je geen standaard uitvaart wilt moet je contact opnemen met John Visser.

John heel hartelijk dank voor je goede zorgen, als ik opnieuw zou moeten kiezen dan kies ik weer voor jouw organisatie Samen aan alles gedacht..."
Familie den Doop uit Grave heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John je bent een enorme steun geweest voor ons. De manier waarop je voor ons klaar stond heeft ons door de plotselinge dood van Jan een fijne afsluiting gegeven waarop wij met tevredenheid terug kijken. Bedankt, Tonnie den Doop en kinderen
Beste John je bent een enorme steun geweest voor ons. De manier waarop je voor ons klaar stond heeft ons door de plotselinge dood van Jan een fijne afsluiting gegeven waarop wij met tevredenheid terug kijken.

Bedankt,
Tonnie den Doop en kinderen
Marcel Blaauw heeft geschreven op 1 januari 2021
Mijn ervaring, na het overlijden van mijn broer, met John Visser Uitvaartbegeleiding is warm, meelevend, respectvol en menselijk. Het is heel prettig dat je zorgen in moeilijke tijden uit handen wordt genomen. Bedankt, Marcel Blaauw
Mijn ervaring, na het overlijden van mijn broer, met John Visser Uitvaartbegeleiding is warm, meelevend, respectvol en menselijk. Het is heel prettig dat je zorgen in moeilijke tijden uit handen wordt genomen.
Bedankt, Marcel Blaauw
Reijer de Bruin uit Utrecht heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, hartstikke bedankt!!! Het was een dag die ik niet mee wilde maken, maar als het dan toch moet, moet het ook goed, het kan maar 1 keer (gelukkig). Het kon niet mooier dan op deze manier! Bedankt! Groet, Reijer
Beste John, hartstikke bedankt!!!
Het was een dag die ik niet mee wilde maken, maar als het dan toch moet, moet het ook goed, het kan maar 1 keer (gelukkig). Het kon niet mooier dan op deze manier!
Bedankt!
Groet, Reijer
Connie van Hanswijk uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021
Ik had John gebeld om te praten over de uitvaart van mijn vader op 26 november 2015 maar toen gebeurde het terwijl we aan de koffie zaten overleed mijn vader en John hielp direct met met gepaste afstand de eerste stappen en toen alles weer rustig was kwam hij terug met advies en ideeรซn want in zeer korte tijd moet er veel geregeld worden dat kan je gerust aan hem overlaten en we konden hem voor alles bellen en hij gaf tips en hele goede voorlichting het was heel mooi en ook al ging het in het crematorium fout ook dat wist hij weer goed op te vangen en hielp weer alles in goede banen te lijden toe het opnieuw moest het is een hele lieve fijne man die alles regelt in deze moeilijke tijd John nogmaals bedankt voor je goede zorg.
Ik had John gebeld om te praten over de uitvaart van mijn vader op 26 november 2015 maar toen gebeurde het terwijl we aan de koffie zaten overleed mijn vader en John hielp direct met met gepaste afstand de eerste stappen en toen alles weer rustig was kwam hij terug met advies en ideeรซn want in zeer korte tijd moet er veel geregeld worden dat kan je gerust aan hem overlaten en we konden hem voor alles bellen en hij gaf tips en hele goede voorlichting het was heel mooi en ook al ging het in het crematorium fout ook dat wist hij weer goed op te vangen en hielp weer alles in goede banen te lijden toe het opnieuw moest het is een hele lieve fijne man die alles regelt in deze moeilijke tijd John nogmaals bedankt voor je goede zorg.
Fenny Neubauer-Lieftink uit Tiel heeft geschreven op 1 januari 2021
Wat een vakman en een mensen mens !!!! Wij hebben John leren kennen naar aanleiding van de euthanasie van mijn moeder. Zij wilde alles zelf mee regelen en dan moet er een uitvaartbegeleider worden gebeld. Dit werd, zonder hem te kennen John. Een betere keuze had het niet kunnen worden. Tot in de puntjes heeft John samen met mijn moeder en ons alles geregeld. Aan al haar wensen heeft hij voldaan en met zoveel respect en eerbied !!!! Mede door John kon mijn moeder met een gerust hart op de dag van de euthanasie afscheid van ons nemen... John jij zit voor altijd in ons hart !!!!! Vriendelijke groeten, Fenny
Wat een vakman en een mensen mens !!!!
Wij hebben John leren kennen naar aanleiding van de euthanasie van mijn moeder. Zij wilde alles zelf mee regelen en dan moet er een uitvaartbegeleider worden gebeld. Dit werd, zonder hem te kennen John. Een betere keuze had het niet kunnen worden. Tot in de puntjes heeft John samen met mijn moeder en ons alles geregeld. Aan al haar wensen heeft hij voldaan en met zoveel respect en eerbied !!!!
Mede door John kon mijn moeder met een gerust hart op de dag van de euthanasie afscheid van ons nemen... John jij zit voor altijd in ons hart !!!!! Vriendelijke groeten, Fenny
Familie de Rochemont uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, Als het moment er dan opeens is tussen overlijden en voorbereiding richting een laatste afscheid, dan is het wel erg geruststellend dat je kan rekenen op een uitvaartbegeleider die zijn vak verstaat, z'n afspraken altijd nakomt en oprecht meeleeft en meedenkt om die laatste fase tot een memorabel einde te brengen. Nogmaals dank voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan tijdens ons afscheid van zowel Pa als Ma
Beste John,
Als het moment er dan opeens is tussen overlijden en voorbereiding richting een laatste afscheid, dan is het wel erg geruststellend dat je kan rekenen op een uitvaartbegeleider die zijn vak verstaat, z'n afspraken altijd nakomt en oprecht meeleeft en meedenkt om die laatste fase tot een memorabel einde te brengen.
Nogmaals dank voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan tijdens ons afscheid van zowel Pa als Ma
Mevrouw Harthoorn uit Veenendaal heeft geschreven op 1 januari 2021
Beste John, Hierbij wil ik je graag bedanken voor de goede uitleg betreffende de uitvaartbegeleiding. Dankzij deze goede voorlichting ben ik mijns inziens tot de juiste beslissing gekomen omtrent mijn uitvaart die hopelijk nog lang niet aan de orde is. Ik weet nu dat alles in goede handen is. Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor, Groeten Riek Harthoorn
Beste John,

Hierbij wil ik je graag bedanken voor de goede uitleg betreffende de uitvaartbegeleiding. Dankzij deze goede voorlichting ben ik mijns inziens tot de juiste beslissing gekomen omtrent mijn uitvaart die hopelijk nog lang niet aan de orde is. Ik weet nu dat alles in goede handen is.

Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor,
Groeten Riek Harthoorn
Johan van de Wouw uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 1 januari 2021
John is bij ons een vriend van de familie. Daarom was het ook mijn moeders laatste wens dat John haar uitvaart zou regelen. Helaas was dit eerder nodig dan we zelf hadden gehoopt bij mijn moeder was de erge ziekte kanker geconstateerd en ze zou niet lang meer hebben. Zoals door John beloofd heeft hij dit ook perfect geregeld er was werkelijk niets op aan te merken ook werd er met de persoonlijke wensen van de familie rekening gehouden. De uitvaartdienst was heel mooi (hoewel John het hier duidelijk ook moeilijk mee had) bleef hij erg professioneel zodat we rustig kunnen zeggen dat ons mam een leven heeft gehad mede door haar echtgenoot (mijn stiefvader) als een Princes maar een afscheid van een koningin Ik zeg nogmaals uit de grond van mijn hart bedankt Groetjes Johan
John is bij ons een vriend van de familie.
Daarom was het ook mijn moeders laatste wens dat John haar uitvaart zou regelen. Helaas was dit eerder nodig dan we zelf hadden gehoopt bij mijn moeder was de erge ziekte kanker geconstateerd en ze zou niet lang meer hebben. Zoals door John beloofd heeft hij dit ook perfect geregeld er was werkelijk niets op aan te merken ook werd er met de persoonlijke wensen van de familie rekening gehouden.
De uitvaartdienst was heel mooi (hoewel John het hier duidelijk ook moeilijk mee had) bleef hij erg professioneel zodat we rustig kunnen zeggen dat ons mam een leven heeft gehad mede door haar echtgenoot (mijn stiefvader) als een Princes maar een afscheid van een koningin
Ik zeg nogmaals uit de grond van mijn hart bedankt
Groetjes Johan
Johan en Zwaantje van Dijk uit Veenendaal heeft geschreven op 1 januari 2021
Op 28 December 2015 is onze lieve Dochter Marion thuis in haar vertrouwde omgeving overleden. In de dagen daarna en de plechtigheid zelf hebben we liefdevolle ondersteuning gehad van John. De verzorging zelf was ook super. Heel veel dank John voor alles. Super gedaan. Groetjes Johan en Zwaantje.
Op 28 December 2015 is onze lieve Dochter Marion thuis in haar vertrouwde omgeving overleden. In de dagen daarna en de plechtigheid zelf hebben we liefdevolle ondersteuning gehad van John. De verzorging zelf was ook super. Heel veel dank John voor alles. Super gedaan. Groetjes Johan en Zwaantje.