Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
85 berichten.
Familie van Dijk heeft geschreven op 1 januari 2021:
We kijken met een goed gevoel terug op alles! Nogmaals dank, mede door jouw begeleiding spreekt iedereen erover hoe keurig het allemaal was. Het was mooi, netjes, het was zoals onze moeder en oma het gewild zou hebben! Familie Van Dijk
We kijken met een goed gevoel terug op alles! Nogmaals dank, mede door jouw begeleiding spreekt iedereen erover hoe keurig het allemaal was. Het was mooi, netjes, het was zoals onze moeder en oma het gewild zou hebben!
Familie Van Dijk
Familie Vergauw uit Arnhem heeft geschreven op 1 januari 2021:
Hoi lieve John, We hadden ons geen mooier afscheid van Peter kunnen wensen. Het was echt een onvergetelijke middag. Ik probeer รฉรฉn passend woord van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken, maar dat is bijna onmogelijk. Bedankt voor alle keren dat je tijd voor ons hebt vrij gemaakt. Bedankt voor je totale begeleiding, je oog voor details, je deskundigheid, maar vooral je gevoel voor menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als gezin nodig hadden om Peterโ€™s afscheid zo goed mogelijk te maken, zowel voor hem als voor ons.
Hoi lieve John,
We hadden ons geen mooier afscheid van Peter kunnen wensen. Het was echt een onvergetelijke middag. Ik probeer รฉรฉn passend woord van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken, maar dat is bijna onmogelijk. Bedankt voor alle keren dat je tijd voor ons hebt vrij gemaakt. Bedankt voor je totale begeleiding, je oog voor details, je deskundigheid, maar vooral je gevoel voor menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als gezin nodig hadden om Peterโ€™s afscheid zo goed mogelijk te maken, zowel voor hem als voor ons.
Familie Berends heeft geschreven op 1 januari 2021:
ร‰รฉn en al lof en respect voor John. Zijn oprechte medeleven, goede zorgen, mooie daden en geweldige dienstverlening, heeft mij en mijn familie in een ontzettende moeilijke tijd weten te ontzorgen. Hij neemt de tijd, luistert goed, is meedenkend en levert maatwerk. Hij droeg bij aan "het laatste deel" van een trieste gebeurtenis. Dit heeft hij op een meer dan wenselijke manier voor ons gedaan. John doet zijn werk met hart en ziel! Ik zal hem eenieder aanbevelen, wat ik overigens al meerdere keren heb gedaan.
ร‰รฉn en al lof en respect voor John.
Zijn oprechte medeleven, goede zorgen, mooie daden en geweldige dienstverlening, heeft mij en mijn familie in een ontzettende moeilijke tijd weten te ontzorgen. Hij neemt de tijd, luistert goed, is meedenkend en levert maatwerk. Hij droeg bij aan "het laatste deel" van een trieste gebeurtenis. Dit heeft hij op een meer dan wenselijke manier voor ons gedaan. John doet zijn werk met hart en ziel! Ik zal hem eenieder aanbevelen, wat ik overigens al meerdere keren heb gedaan.
Familie de Bas-Groot uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, In een zeer korte periode hebben wij weer jou benaderd! In augustus voor de uitvaart van onze moeder en vlak daarna in september voor de uitvaart van onze vader. Je was er en weer was alles mogelijk! Bedankt namens ons allen.
Beste John,
In een zeer korte periode hebben wij weer jou benaderd! In augustus voor de uitvaart van onze moeder en vlak daarna in september voor de uitvaart van onze vader. Je was er en weer was alles mogelijk!
Bedankt namens ons allen.
Rien Hessing uit Duiven heeft geschreven op 1 januari 2021:
John heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Alle wensen vervuld. Als er iemand met de familie in deze omstandigheden is begaan is dat John. DANK JE JOHN!! Je bent een echte steun en toeverlaat in moeilijke tijden en heb ervaren dat het echt vanuit je gevoel komt, niet een acteurs act. Ook na de uitvaart ben je er telkens voor me geweest. Ik kan een ieder aanraden, wanneer het er op aankomt, contact op te nemen met John. De pijn kan hij niet wegnemen.......uw zorgen wel!
John heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Alle wensen vervuld.
Als er iemand met de familie in deze omstandigheden is begaan is dat John.
DANK JE JOHN!!
Je bent een echte steun en toeverlaat in moeilijke tijden en heb ervaren dat het echt vanuit je gevoel komt, niet een acteurs act.
Ook na de uitvaart ben je er telkens voor me geweest. Ik kan een ieder aanraden, wanneer het er op aankomt, contact op te nemen met John. De pijn kan hij niet wegnemen.......uw zorgen wel!
Familie Rosier uit Veenendaal heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, Wij zijn blij dat we voor jou hebben gekozen, je bent betrokken, denkt goed mee en alles is tot in de puntjes verzorgd! Wij kunnen ons geen betere uitvaartverzorger wensen. Bedankt, familie Rosier
Beste John,
Wij zijn blij dat we voor jou hebben gekozen, je bent betrokken, denkt goed mee en alles is tot in de puntjes verzorgd!
Wij kunnen ons geen betere uitvaartverzorger wensen.
Bedankt, familie Rosier
Familie Groot uit Lunteren heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, In รฉรฉn zin: "Alles was mogelijk" Bedankt, familie Groot
Beste John,
In รฉรฉn zin: "Alles was mogelijk"
Bedankt, familie Groot
Familie Diepeveen uit De Klomp heeft geschreven op 1 januari 2021:
John * Persoonlijk * Integer * Luistert goed * Houdt zich keurig aan alle afspraken * Plezierig in de omgang Een Aanrader!
John

* Persoonlijk
* Integer
* Luistert goed
* Houdt zich keurig aan alle afspraken
* Plezierig in de omgang

Een Aanrader!
Mevrouw Wenners uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, Wat zijn wij fijn door je geholpen met het uitzoeken van een urn voor mijn overleden zus. Je denkt met ons mee en gaf ons goed advies. De urn van glas met al zijn mooie kleuren staat nu bij ons in huis en elke keer als ik er naar kijk weet ik dat ik de juiste heb uitgekozen. Bedankt voor de goede zorgen en mocht ik je in de toekomst nodig hebben dan maken we zeker gebruik van je diensten.
Beste John,
Wat zijn wij fijn door je geholpen met het uitzoeken van een urn voor mijn overleden zus. Je denkt met ons mee en gaf ons goed advies. De urn van glas met al zijn mooie kleuren staat nu bij ons in huis en elke keer als ik er naar kijk weet ik dat ik de juiste heb uitgekozen.

Bedankt voor de goede zorgen en mocht ik je in de toekomst nodig hebben dan maken we zeker gebruik van je diensten.
Familie van Maurik uit Eck en Wiel heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, Wij vonden de hele uitvaart goed geregeld, je voldeed aan al onze wensen! We hebben op een waardige en respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. Super gedaan!!! Onze hartelijke dank, Familie van Maurik
Beste John,

Wij vonden de hele uitvaart goed geregeld, je voldeed aan al onze wensen! We hebben op een waardige en respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. Super gedaan!!!

Onze hartelijke dank,
Familie van Maurik
De heer F.R. van der Werf uit Oldezaal heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, 29 mei 2016 ben je bij mij en mijn vrouw geweest voor een intake gesprek , wat gelijk heel goed en vertrouwd aanvoelde en je mee heb gedacht met onze wensen ! Afgelopen 4 mei is mijn vrouw overleden en het enige wat ik hoefde te doen was jou in kennis te stellen, en alles werd tot in de puntjes geregeld precies zoals het de wens van mijn vrouw was, je hebt zelf nog veel meer gedaan dan waar ik ooit aan gedacht zou hebben ! Beste John, door jou weet ik dat alles is gegaan zoals mijn vrouw het graag gewild zou hebben en hierdoor geeft mij het afscheid een stuk rust en nogmaals heel hartelijk dank voor wie jij bent !. Fr. van der Werf en familie.
Beste John, 29 mei 2016 ben je bij mij en mijn vrouw geweest voor een intake gesprek , wat gelijk heel goed en vertrouwd aanvoelde en je mee heb gedacht met onze wensen !

Afgelopen 4 mei is mijn vrouw overleden en het enige wat ik hoefde te doen was jou in kennis te stellen, en alles werd tot in de puntjes geregeld precies zoals het de wens van mijn vrouw was, je hebt zelf nog veel meer gedaan dan waar ik ooit aan gedacht zou hebben !

Beste John, door jou weet ik dat alles is gegaan zoals mijn vrouw het graag gewild zou hebben en hierdoor geeft mij het afscheid een stuk rust en nogmaals heel hartelijk dank voor wie jij bent !.

Fr. van der Werf en familie.
Linda de Zeeuw uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, Wij zijn jou super dankbaar voor alles wat je gedaan hebt voor onze moeder, maar ook voor ons. Alles is precies zo gegaan zoals zij wilde. Echt TOP! Niks was jou te gek, je denkt mee en hebt goede ideeรซn. Super bedankt. Groet Linda de Zeeuw en familie
Beste John,

Wij zijn jou super dankbaar voor alles wat je gedaan hebt voor onze moeder, maar ook voor ons. Alles is precies zo gegaan zoals zij wilde. Echt TOP!
Niks was jou te gek, je denkt mee en hebt goede ideeรซn.

Super bedankt.
Groet Linda de Zeeuw en familie
Betty Schreuder heeft geschreven op 1 januari 2021:
Vorig jaar heb ik John voor het eerst ontmoet. Ik wilde toen informatie over de mogelijkheden die er waren voor de uitvaart van mijn moeder. Dat voelde vanaf het begin al goed en vertrouwd. Dit jaar hebben we John moeten bellen. John heeft de hele uitvaart tot in de puntjes geregeld, precies zoals mijn moeder het heeft gewenst. John heeft heel veel tijd genomen om ons als dochters te informeren, begeleiden, te helpen en bij te staan. Altijd was John bereikbaar, meelevend en meedenkend. Meer dan ik eerder heb meegemaakt bij andere uitvaarten. Alle wensen van mijn moeder en van ons zijn uitgekomen, dankzij John. John is nog steeds betrokken, ook na de uitvaart en geeft veel lieve nazorg. Hij is een lieve, warme, menselijke, ervaren, betrokken vakman. Wij zijn hem zeer dankbaar!!
Vorig jaar heb ik John voor het eerst ontmoet. Ik wilde toen informatie over de mogelijkheden die er waren voor de uitvaart van mijn moeder. Dat voelde vanaf het begin al goed en vertrouwd.
Dit jaar hebben we John moeten bellen. John heeft de hele uitvaart tot in de puntjes geregeld, precies zoals mijn moeder het heeft gewenst.
John heeft heel veel tijd genomen om ons als dochters te informeren, begeleiden, te helpen en bij te staan. Altijd was John bereikbaar, meelevend en meedenkend. Meer dan ik eerder heb meegemaakt bij andere uitvaarten.
Alle wensen van mijn moeder en van ons zijn uitgekomen, dankzij John.

John is nog steeds betrokken, ook na de uitvaart en geeft veel lieve nazorg. Hij is een lieve, warme, menselijke, ervaren, betrokken vakman.
Wij zijn hem zeer dankbaar!!
Wil Vork uit Utrecht heeft geschreven op 1 januari 2021:
Hallo John. John kwam bij mij op woensdag 8 februari 2017. om met mij de crematie te regelen die er natuurlijk nog lang niet aankomt. het was een goed gesprek en ik kon alles vragen wat er in mij op kwam en John beantwoorde ze heel goed. ik zou iedereen bij John willen aanbevelen want hij is goed in dit vak. Groetjes Wil.
Hallo John.
John kwam bij mij op woensdag 8 februari 2017.
om met mij de crematie te regelen die er natuurlijk nog lang niet aankomt.
het was een goed gesprek en ik kon alles vragen wat er in mij op kwam en John beantwoorde ze heel goed.
ik zou iedereen bij John willen aanbevelen want hij is goed in dit vak.
Groetjes Wil.
Wil Ruscaa-Muijderman heeft geschreven op 1 januari 2021:
Hallo John, Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging. Ik heb je leren kennen op 17 april 2015 de dag dat Frans overleed. Ik heb nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt, maar wat mij vooral opviel was het respect wat vooral jij maar ook je collega's hadden. We hebben elkaar leren kennen met een lach en een traan, En ik kan niet anders zeggen dan dank voor alles wat je gedaan hebt. zoals o.a. het regelen dat Frans naar Purmerend gebracht werd om daar gecremeerd te worden. En je persoonlijke steun aan mij. Met het nieuwe concept en je eigen uitvaart onderneming wens ik je heel veel succes. Ik weet zeker dat het je gaat lukken hier iets heel moois van te maken. Dit is op jou lijf geschreven. YOUR THE BEST Na ruim 1,5 jaar kan ik terug kijken op een mooi, afscheid waarbij jij een enorme steun bij geweest bent. Nogmaals dank voor alles. Wil Ruscaa-Muijderman
Hallo John,
Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging.
Ik heb je leren kennen op 17 april 2015 de dag dat Frans overleed. Ik heb nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt, maar wat mij vooral opviel was het respect wat vooral jij maar ook je collega's hadden. We hebben elkaar leren kennen met een lach en een traan, En ik kan niet anders zeggen dan dank voor alles wat je gedaan hebt. zoals o.a. het regelen dat Frans naar Purmerend gebracht werd om daar gecremeerd te worden. En je persoonlijke steun aan mij.
Met het nieuwe concept en je eigen uitvaart onderneming wens ik je heel veel succes. Ik weet zeker dat het je gaat lukken hier iets heel moois van te maken.
Dit is op jou lijf geschreven. YOUR THE BEST
Na ruim 1,5 jaar kan ik terug kijken op een mooi, afscheid waarbij jij een enorme steun bij geweest bent.
Nogmaals dank voor alles.
Wil Ruscaa-Muijderman
Annette Prins-van Barneveld heeft geschreven op 1 januari 2021:
"Een niet alledaagse uitvaart moest het worden, en dat is gelukt. John beweegt hemel en aarde om jouw wens te realiseren en in ons geval heeft hij dat heel goed voor elkaar gekregen. Daarbij is John heel prettig in de omgang en reageert direct op vragen. Of je de vraag nu via de telefoon, email of WhatsApp stelt, John geeft in no time antwoord. En je kunt hem ALLES vragen, maak daar gebruik van want een vraag niet gesteld is een wens niet in vervulling laten gaan. Je kunt duizend keer van mening veranderen en het niet met hem eens zijn. John is geduldig en als iets niet naar je zin is dan vat hij dat niet persoonlijk op maar gaat hard aan de slag om ervoor te zorgen dat het wordt zoals jij had verwacht. John is betrouwbaar en heel goed in zijn werk. Vooral als je geen standaard uitvaart wilt moet je contact opnemen met John Visser. John heel hartelijk dank voor je goede zorgen, als ik opnieuw zou moeten kiezen dan kies ik weer voor jouw organisatie Samen aan alles gedacht..."
"Een niet alledaagse uitvaart moest het worden, en dat is gelukt. John beweegt hemel en aarde om jouw wens te realiseren en in ons geval heeft hij dat heel goed voor elkaar gekregen.

Daarbij is John heel prettig in de omgang en reageert direct op vragen. Of je de vraag nu via de telefoon, email of WhatsApp stelt, John geeft in no time antwoord.

En je kunt hem ALLES vragen, maak daar gebruik van want een vraag niet gesteld is een wens niet in vervulling laten gaan. Je kunt duizend keer van mening veranderen en het niet met hem eens zijn. John is geduldig en als iets niet naar je zin is dan vat hij dat niet persoonlijk op maar gaat hard aan de slag om ervoor te zorgen dat het wordt zoals jij had verwacht.

John is betrouwbaar en heel goed in zijn werk. Vooral als je geen standaard uitvaart wilt moet je contact opnemen met John Visser.

John heel hartelijk dank voor je goede zorgen, als ik opnieuw zou moeten kiezen dan kies ik weer voor jouw organisatie Samen aan alles gedacht..."
Familie den Doop uit Grave heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John je bent een enorme steun geweest voor ons. De manier waarop je voor ons klaar stond heeft ons door de plotselinge dood van Jan een fijne afsluiting gegeven waarop wij met tevredenheid terug kijken. Bedankt, Tonnie den Doop en kinderen
Beste John je bent een enorme steun geweest voor ons. De manier waarop je voor ons klaar stond heeft ons door de plotselinge dood van Jan een fijne afsluiting gegeven waarop wij met tevredenheid terug kijken.

Bedankt,
Tonnie den Doop en kinderen
Marcel Blaauw heeft geschreven op 1 januari 2021:
Mijn ervaring, na het overlijden van mijn broer, met John Visser Uitvaartbegeleiding is warm, meelevend, respectvol en menselijk. Het is heel prettig dat je zorgen in moeilijke tijden uit handen wordt genomen. Bedankt, Marcel Blaauw
Mijn ervaring, na het overlijden van mijn broer, met John Visser Uitvaartbegeleiding is warm, meelevend, respectvol en menselijk. Het is heel prettig dat je zorgen in moeilijke tijden uit handen wordt genomen.
Bedankt, Marcel Blaauw
Reijer de Bruin uit Utrecht heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, hartstikke bedankt!!! Het was een dag die ik niet mee wilde maken, maar als het dan toch moet, moet het ook goed, het kan maar 1 keer (gelukkig). Het kon niet mooier dan op deze manier! Bedankt! Groet, Reijer
Beste John, hartstikke bedankt!!!
Het was een dag die ik niet mee wilde maken, maar als het dan toch moet, moet het ook goed, het kan maar 1 keer (gelukkig). Het kon niet mooier dan op deze manier!
Bedankt!
Groet, Reijer
Connie van Hanswijk uit Ede heeft geschreven op 1 januari 2021:
Ik had John gebeld om te praten over de uitvaart van mijn vader op 26 november 2015 maar toen gebeurde het terwijl we aan de koffie zaten overleed mijn vader en John hielp direct met met gepaste afstand de eerste stappen en toen alles weer rustig was kwam hij terug met advies en ideeรซn want in zeer korte tijd moet er veel geregeld worden dat kan je gerust aan hem overlaten en we konden hem voor alles bellen en hij gaf tips en hele goede voorlichting het was heel mooi en ook al ging het in het crematorium fout ook dat wist hij weer goed op te vangen en hielp weer alles in goede banen te lijden toe het opnieuw moest het is een hele lieve fijne man die alles regelt in deze moeilijke tijd John nogmaals bedankt voor je goede zorg.
Ik had John gebeld om te praten over de uitvaart van mijn vader op 26 november 2015 maar toen gebeurde het terwijl we aan de koffie zaten overleed mijn vader en John hielp direct met met gepaste afstand de eerste stappen en toen alles weer rustig was kwam hij terug met advies en ideeรซn want in zeer korte tijd moet er veel geregeld worden dat kan je gerust aan hem overlaten en we konden hem voor alles bellen en hij gaf tips en hele goede voorlichting het was heel mooi en ook al ging het in het crematorium fout ook dat wist hij weer goed op te vangen en hielp weer alles in goede banen te lijden toe het opnieuw moest het is een hele lieve fijne man die alles regelt in deze moeilijke tijd John nogmaals bedankt voor je goede zorg.