Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
85 berichten.
Familie Mol uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John, Samen hebben we al vele begeleid naar een waardig en persoonlijk afscheid van hun dierbaren. Helaas kwam het bij ons nu heel dichtbij en hebben we afscheid moeten nemen van ons vader. Veel belangstellende waren aanwezig in de St. Elisabeth kerk en in het Yardenhuis Beuningen. Voor het eerst werd ik betrokken om heel dicht bij over het afscheid na te denken samen met mijn moeder broer en zus, vof ons vader. We zijn blij dat we de wensen die ons vader had besproken en geschreven in zijn uitvaartwensenboek, hebben mogen realiseren. Het gaf ons rust in de tijd tussen overlijden en de dag van het afscheid. Dank je wel voor alle steun die onze familie mocht ontvangen. Namens ons moeder en familie een dankjewel! Wat ben ik blij SAMEN met jouw nog vele families te mogen begeleiden.
Beste John,
Samen hebben we al vele begeleid naar een waardig en persoonlijk afscheid van hun dierbaren.
Helaas kwam het bij ons nu heel dichtbij en hebben we afscheid moeten nemen van ons vader.
Veel belangstellende waren aanwezig in de St. Elisabeth kerk en in het Yardenhuis Beuningen.
Voor het eerst werd ik betrokken om heel dicht bij over het afscheid na te denken samen met mijn moeder broer en zus, vof ons vader.

We zijn blij dat we de wensen die ons vader had besproken en geschreven in zijn uitvaartwensenboek, hebben mogen realiseren.
Het gaf ons rust in de tijd tussen overlijden en de dag van het afscheid.

Dank je wel voor alle steun die onze familie mocht ontvangen.
Namens ons moeder en familie een dankjewel!

Wat ben ik blij SAMEN met jouw nog vele families te mogen begeleiden.
Familie Nijenhuis uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Zeer vakkundig, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en behulpzaam! Heeft voor ons helaas kort achterelkaar 2 crematies uitstekend geregeld.
Zeer vakkundig, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en behulpzaam!
Heeft voor ons helaas kort achterelkaar 2 crematies uitstekend geregeld.
Familie van Dinther uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John en Jeroen, Er is zoveel gebeurd de laatste 9 maanden. Een deel ervan zijn jullie met ons meegelopen. De zorg aan Gerard besteed direct na zijn heengaan werd zo rustig en respectvol uitgevoerd. Ik heb er feitelijk toen niet alles van meegekregen, maar ik ben oprecht dankbaar voor de rust, de ruimte en medewerking die wij in de moeilijkste periode van ons leven van jullie kregen. Meerdere complimenten voor de mooie uitvaart vielen ons, dus ook jullie ten deel. John en Jeroen mijn oprechte dank vanuit het diepste van mijn hart. Dit schrijf ook namens onze kinderen. Trees van Dinther-van Straaten
Beste John en Jeroen,
Er is zoveel gebeurd de laatste 9 maanden. Een deel ervan zijn jullie met ons meegelopen. De zorg aan Gerard besteed direct na zijn heengaan werd zo rustig en respectvol uitgevoerd. Ik heb er feitelijk toen niet alles van meegekregen, maar ik ben oprecht dankbaar voor de rust, de ruimte en medewerking die wij in de moeilijkste periode van ons leven van jullie kregen. Meerdere complimenten voor de mooie uitvaart vielen ons, dus ook jullie ten deel. John en Jeroen mijn oprechte dank vanuit het diepste van mijn hart. Dit schrijf ook namens onze kinderen.
Trees van Dinther-van Straaten
Familie Willems uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
Wij zijn uitstekend geholpen door John en Jeroen! Alles werd besproken en we mochten alles zelf doen. Wij zijn zeer tevreden over deze 2 kanjers van Uitvaartbegeleiders. Jullie namen de tijd voor alles en niks was teveel. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden, kennissen e.d. Dank jullie wel.
Wij zijn uitstekend geholpen door John en Jeroen! Alles werd besproken en we mochten alles zelf doen. Wij zijn zeer tevreden over deze 2 kanjers van Uitvaartbegeleiders. Jullie namen de tijd voor alles en niks was teveel. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden, kennissen e.d.
Dank jullie wel.
Els de Vries heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John, inmiddels ben ik een jaar verder. Nog steeds heb ik een prima gevoel bij de uitvaart van mijn man. Je luisterde goed en steunde me in alle opzichten. We hebben de wensen van mijn man en mijn ideeรซn een samenhangende vorm gegeven. Later kreeg ik van vele kanten complimenten voor de uitvaart. Ook nu een jaar later hoor ik dat nog steeds terug en kan ik in alle rust herdenken.
Beste John,
inmiddels ben ik een jaar verder. Nog steeds heb ik een prima gevoel bij de uitvaart van mijn man. Je luisterde goed en steunde me in alle opzichten. We hebben de wensen van mijn man en mijn ideeรซn een samenhangende vorm gegeven. Later kreeg ik van vele kanten complimenten voor de uitvaart. Ook nu een jaar later hoor ik dat nog steeds terug en kan ik in alle rust herdenken.
Familie Maas heeft geschreven op 5 januari 2021:
John Visser Uitvaartbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van dit bedrijf. Op alle details wordt gelet en alles wordt gecheckt. In het contact naar iedereen toe zijn zij zeer voorkomend en weten de juiste toon te treffen. Het is verstandig, als je weet dat een overlijden niet geheel onverwachts gaat komen, alvast eens met de uitvaartbegeleider van gedachten te wisselen. Het was zeer prettig om voortijdig wensen neer te leggen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat toen het moment daar was de organisatie van de uitvaart prettig verliep waardoor er meer tijd was voor elkaar. Het afscheid was, mede dankzij jullie, het afscheid wat wij voor ogen hadden. Bedankt namens de Familie Maas
John Visser Uitvaartbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van dit bedrijf. Op alle details wordt gelet en alles wordt gecheckt. In het contact naar iedereen toe zijn zij zeer voorkomend en weten de juiste toon te treffen. Het is verstandig, als je weet dat een overlijden niet geheel onverwachts gaat komen, alvast eens met de uitvaartbegeleider van gedachten te wisselen. Het was zeer prettig om voortijdig wensen neer te leggen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat toen het moment daar was de organisatie van de uitvaart prettig verliep waardoor er meer tijd was voor elkaar. Het afscheid was, mede dankzij jullie, het afscheid wat wij voor ogen hadden.

Bedankt namens de Familie Maas
Familie Mol uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
We hebben alles rondom de verzorging, begeleiding, uitvaart en het afscheid van Rinus en ons pap als warm en zeer persoonlijk ervaren! Het was heel prettig! Onze eigen wensen werden vervuld en aangevuld! Inderdaad "Samen aan alles gedacht..." Ga zo door John.
We hebben alles rondom de verzorging, begeleiding, uitvaart en het afscheid van Rinus en ons pap als warm en zeer persoonlijk ervaren! Het was heel prettig! Onze eigen wensen werden vervuld en aangevuld! Inderdaad "Samen aan alles gedacht..." Ga zo door John.
Anoniem heeft geschreven op 5 januari 2021:
De extra persoonlijke benadering en gegeven aandacht voor onze hoogbejaarde moeder van de overledene door John Visser werd erg gewaardeerd. Klasse!
De extra persoonlijke benadering en gegeven aandacht voor onze hoogbejaarde moeder van de overledene door John Visser werd erg gewaardeerd. Klasse!
Familie Rossen uit Driebergen Rijsenburg heeft geschreven op 5 januari 2021:
Zoveel geduld, duidelijk en zeer betrokken. Ik ben dankbaar, dat je papa kende en je hebt de begrafenis prachtig georganiseerd. Niemand had het beter kunnen doen. Ik zal jou nooit vergeten. Bedankt, Manon Rossen
Zoveel geduld, duidelijk en zeer betrokken.
Ik ben dankbaar, dat je papa kende en je hebt de begrafenis prachtig georganiseerd. Niemand had het beter kunnen doen. Ik zal jou nooit vergeten.

Bedankt, Manon Rossen
Familie Bogers uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Na 2 eerdere ervaringen met uitvaartbegeleiding van John Visser hem wederom gevraagd ons bij te staan. John geeft ruimte voor persoonlijke wensen en denkt goed mee naar de mogelijkheden om de uitvaart mooi en waardig te laten verlopen. Dit komt de rouwverwerking ten goede. Wij zijn zeer tevreden met hoe alles verlopen is en zullen John Visser dan ook zeker aanraden als uitvaartbegeleider. Hij laat ieder in zijn waarde waardoor de uitvaart naar geheel eigen persoonlijkheid verloopt.
Na 2 eerdere ervaringen met uitvaartbegeleiding van John Visser hem wederom gevraagd ons bij te staan. John geeft ruimte voor persoonlijke wensen en denkt goed mee naar de mogelijkheden om de uitvaart mooi en waardig te laten verlopen. Dit komt de rouwverwerking ten goede. Wij zijn zeer tevreden met hoe alles verlopen is en zullen John Visser dan ook zeker aanraden als uitvaartbegeleider. Hij laat ieder in zijn waarde waardoor de uitvaart naar geheel eigen persoonlijkheid verloopt.
Familie Glavimans uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Wat een ontzettend fijn en nauw contact is er met John... Wij hebben dit alles als heel prettig ervaren. Bedankt John
Wat een ontzettend fijn en nauw contact is er met John... Wij hebben dit alles als heel prettig ervaren.
Bedankt John
Familie Rhebergen uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 5 januari 2021:
John Visser luistert naar wat je te zeggen hebt en komt dan met voorstellen i.p.v. een onwrikbaar procedureboek. Prettig mens om mee samen te werken.
John Visser luistert naar wat je te zeggen hebt en komt dan met voorstellen i.p.v. een onwrikbaar procedureboek. Prettig mens om mee samen te werken.
Familie Soulier-te Dorsthorst uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Wij vonden de uitvaartbegeleiding laagdrempelig. Je kon goed met John overleggen en er werd van alles gedaan om het gevraagde te verwezenlijken. Prettig vonden we het gevouwen kleed over de uitvaartkist, heel mooi gedaan. Ook werd het koude water na de kerkdienst op deze zo hete dag enorm gewaardeerd. John kan goed luisteren, adviseren en geeft je de tijd. Wilma Soulier
Wij vonden de uitvaartbegeleiding laagdrempelig. Je kon goed met John overleggen en er werd van alles gedaan om het gevraagde te verwezenlijken. Prettig vonden we het gevouwen kleed over de uitvaartkist, heel mooi gedaan. Ook werd het koude water na de kerkdienst op deze zo hete dag enorm gewaardeerd. John kan goed luisteren, adviseren en geeft je de tijd.
Wilma Soulier
De heer J.A.L.M. Schuurkes uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
En dan sta je plotseling alleenโ€ฆ Gelukkig hadden we vier maanden voor het overlijden van mijn vrouw daarover samen een gesprek gehad met het onderwerp โ€œoverlijden en wat dan?โ€. Achteraf gezien hebben we juist gehandeld en zijn we op zoek gegaan wie we moesten benaderen om de juiste informatie te krijgen. Verschillende crematie verenigingen benadert, want we wilden gecremeerd worden, toen we in de courant de advertentie lazen dat John Visser van โ€œJohn Visser uitvaartbegeleidingโ€ bereid was gratis alle mogelijkheden te bespreken die bij een crematiedienst aan de orde komen. Vooral over de kosten wat natuurlijk een belangrijke rol kan spelen. We hebben John uitgenodigd en na enkel uren uitvoerig te zijn ingelicht, stond ons besluit vast. We hebben daar geen spijt van gehad. Alle voorbereidingen, tijdens de dienst en de nazorg zijn voor iedereen, en mij in het bijzonder, goed verlopen. Ik mag misschien zijn telefoonnummer hier niet doorgeven, maar ik doe het toch. Dat is 06 250 439 56. Bel John en u zult zien en meemaken hiermede een goede keuze te hebben gemaakt. John bedankt voor alles. De heer J.A.L.M. Schuurkes
En dan sta je plotseling alleenโ€ฆ

Gelukkig hadden we vier maanden voor het overlijden van mijn vrouw daarover samen een gesprek gehad met het onderwerp โ€œoverlijden en wat dan?โ€. Achteraf gezien hebben we juist gehandeld en zijn we op zoek gegaan wie we moesten benaderen om de juiste informatie te krijgen. Verschillende crematie verenigingen benadert, want we wilden gecremeerd worden, toen we in de courant de advertentie lazen dat John Visser van โ€œJohn Visser uitvaartbegeleidingโ€ bereid was gratis alle mogelijkheden te bespreken die bij een crematiedienst aan de orde komen. Vooral over de kosten wat natuurlijk een belangrijke rol kan spelen. We hebben John uitgenodigd en na enkel uren uitvoerig te zijn ingelicht, stond ons besluit vast. We hebben daar geen spijt van gehad. Alle voorbereidingen, tijdens de dienst en de nazorg zijn voor iedereen, en mij in het bijzonder, goed verlopen. Ik mag misschien zijn telefoonnummer hier niet doorgeven, maar ik doe het toch.
Dat is 06 250 439 56. Bel John en u zult zien en meemaken hiermede een goede keuze te hebben gemaakt.

John bedankt voor alles.

De heer J.A.L.M. Schuurkes
Familie Peeters heeft geschreven op 1 januari 2021:
Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.
Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.
Familie van Dam uit Utrecht heeft geschreven op 1 januari 2021:
Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken, namens mijn broers en zussen voor de zeer correcte begeleiding van de uitvaart van onze moeder niets was jou te veel. Zoals we al zeiden we zijn een "moeilijke" familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.
Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken, namens mijn broers en zussen voor de zeer correcte begeleiding van de uitvaart van onze moeder
niets was jou te veel. Zoals we al zeiden we zijn een "moeilijke" familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.
Familie Kersbergen uit Bennekom heeft geschreven op 1 januari 2021:
John Visser Uitvaartbegeleiding heeft nadat zowel onze vader en later onze moeder overleden waren, ons fantastisch geholpen in woord en daad en met zeer veel respect en liefde voor de overledene. John heeft ons, de nabestaanden, erg goed opgevangen en begeleidt, het gaf ons een rustig en goed gevoel en erg begripvol. Met recht zoals de uitspraak is: โ€œSamen aan alles gedachtโ€ฆโ€ Hartelijk dank John, namens de gehele familie Kersbergen.
John Visser Uitvaartbegeleiding heeft nadat zowel onze vader en later onze moeder overleden waren, ons fantastisch geholpen in woord en daad en met zeer veel respect en liefde voor de overledene. John heeft ons, de nabestaanden, erg goed opgevangen en begeleidt, het gaf ons een rustig en goed gevoel en erg begripvol. Met recht zoals de uitspraak is: โ€œSamen aan alles gedachtโ€ฆโ€
Hartelijk dank John, namens de gehele familie Kersbergen.
Familie Kals heeft geschreven op 1 januari 2021:
Onlangs hebben wij helaas gebruik moeten maken van de geweldige diensten van John Visser Uitvaartbegeleiding. Helaas, omdat mijn man, vader, schoonvader en opa is overleden. John heeft ons ontzettend goed en geheel naar onze wensen een mooie en eervolle verzorging en crematieplechtigheid bezorgd. Wij hebben alleen maar hele mooie en liefdevolle reacties ontvangen! Alles was ook super snel geregeld en John is ook altijd te bereiken op de meest onmogelijke momenten voor het geval je toch nog net even iets wilt veranderen of voor advies. John is echt een fijn persoon om mee te werken in deze moeilijke periode en wij bevelen hem en zijn diensten ook zeker aan mocht u zelf in deze situatie komen te staan. Bedankt John, voor alles...
Onlangs hebben wij helaas gebruik moeten maken van de geweldige diensten van John Visser Uitvaartbegeleiding. Helaas, omdat mijn man, vader, schoonvader en opa is overleden. John heeft ons ontzettend goed en geheel naar onze wensen een mooie en eervolle verzorging en crematieplechtigheid bezorgd. Wij hebben alleen maar hele mooie en liefdevolle reacties ontvangen! Alles was ook super snel geregeld en John is ook altijd te bereiken op de meest onmogelijke momenten voor het geval je toch nog net even iets wilt veranderen of voor advies. John is echt een fijn persoon om mee te werken in deze moeilijke periode en wij bevelen hem en zijn diensten ook zeker aan mocht u zelf in deze situatie komen te staan.
Bedankt John, voor alles...
Familie de Jong heeft geschreven op 1 januari 2021:
Beste John, Daar zaten we dan 's ochtends vroeg als familie, wetende dat we heel snel afscheid zouden gaan nemen van man, (schoon)vader en opa. Om al wat voorbereid te zijn wie ons zou gaan begeleiden tijdens de uitvaart, maar eens zoeken op internet. Daar kwamen we uit bij John Visser Uitvaartbegeleiding. Na familieoverleg besloten om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Het kon diezelfde middag nog, wat fijn. Maar toen kwam de oproep om direct naar het ziekenhuis te komen, een half uur voordat het gesprek met jou zou plaatsvinden. Geen enkel probleem toen wij de afspraak cancelden, zal ik dan naar het ziekenhuis komen voor het gesprek, was de vraag. Goh kan dat dan? Ja natuurlijk kan dat. We zouden dat antwoord nog vaak horen de volgende dagen. Vanaf het eerste moment was er een klik en je vloeide zo natuurlijk in de familie dat we jou aanwezigheid nooit als belastend of als uitvaartbezoeken hebben ervaren. Niets was teveel en het geduld dat jij had met (schoon)moeder was ook ontzettend fijn. Het draaiboek dat je voor haar gemaakt had en die wij dagelijks met haar doornamen hebben gemaakt dat zij de uitvaart heel ontspannen kon beleven. We hebben alles heel bewust kunnen beleven en dat helpt ons zeker bij de verwerking van het verlies. John dank voor de goede zorgen de tijd voor, tijdens en na het overlijden van onze (schoon)vader. Fam. De Jong
Beste John,
Daar zaten we dan 's ochtends vroeg als familie, wetende dat we heel snel afscheid zouden gaan nemen van man, (schoon)vader en opa. Om al wat voorbereid te zijn wie ons zou gaan begeleiden tijdens de uitvaart, maar eens zoeken op internet. Daar kwamen we uit bij John Visser Uitvaartbegeleiding. Na familieoverleg besloten om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Het kon diezelfde middag nog, wat fijn. Maar toen kwam de oproep om direct naar het ziekenhuis te komen, een half uur voordat het gesprek met jou zou plaatsvinden. Geen enkel probleem toen wij de afspraak cancelden, zal ik dan naar het ziekenhuis komen voor het gesprek, was de vraag. Goh kan dat dan? Ja natuurlijk kan dat. We zouden dat antwoord nog vaak horen de volgende dagen. Vanaf het eerste moment was er een klik en je vloeide zo natuurlijk in de familie dat we jou aanwezigheid nooit als belastend of als uitvaartbezoeken hebben ervaren. Niets was teveel en het geduld dat jij had met (schoon)moeder was ook ontzettend fijn. Het draaiboek dat je voor haar gemaakt had en die wij dagelijks met haar doornamen hebben gemaakt dat zij de uitvaart heel ontspannen kon beleven. We hebben alles heel bewust kunnen beleven en dat helpt ons zeker bij de verwerking van het verlies. John dank voor de goede zorgen de tijd voor, tijdens en na het overlijden van onze (schoon)vader.
Fam. De Jong
De heer Konings heeft geschreven op 1 januari 2021:
Geweldig is in verband met een uitvaart natuurlijk niet helemaal het juiste woord, want niemand vindt een uitvaart geweldig. Maar als je er dan toch mee te maken hebt, kun je bij John Visser Uitvaartbegeleiding hรฉรฉl goed terecht! John Visser is een buitengewoon plezierig mens om alles mee te regelen en ook de uitvoering is perfect. Het voelt allemaal heel persoonlijk en 'goed'. Top! De heer Konings
Geweldig is in verband met een uitvaart natuurlijk niet helemaal het juiste woord, want niemand vindt een uitvaart geweldig. Maar als je er dan toch mee te maken hebt, kun je bij John Visser Uitvaartbegeleiding hรฉรฉl goed terecht! John Visser is een buitengewoon plezierig mens om alles mee te regelen en ook de uitvoering is perfect. Het voelt allemaal heel persoonlijk en 'goed'. Top!
De heer Konings