Bel Johnย 0625043956 (24/7)

Bel Jeroenย 0623269290 (24/7)

Gastenboek

Deel uw ervaringen zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen van onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld, hartelijk dank.

– John & Jeroen

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
89 berichten.
Familie de Liefde uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John, We hebben de algehele indruk een 10 gegeven omdat je de uitvaart โ€œpersoonlijkโ€ hebt gemaakt. De toespraak in het crematorium is ons allen bijgebleven. Het gedicht dat je voorlas in Zorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede heeft ons geraakt en troost gegeven. De โ€œlaagdrempeligheidโ€ in het contact vonden wij erg prettig, je was die dag een lid van de familie! Hartelijk dank nogmaals, Familie de Liefde
Beste John,
We hebben de algehele indruk een 10 gegeven omdat je de uitvaart โ€œpersoonlijkโ€ hebt gemaakt. De toespraak in het crematorium is ons allen bijgebleven. Het gedicht dat je voorlas in Zorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede heeft ons geraakt en troost gegeven. De โ€œlaagdrempeligheidโ€ in het contact vonden wij erg prettig, je was die dag een lid van de familie!
Hartelijk dank nogmaals,
Familie de Liefde
Familie Daalderop uit Wageningen heeft geschreven op 5 januari 2021:
John is een lief en betrokken mens. Hij snapte onze wensen en die van mijn vader. Hij treed professioneel op, maakte het persoonlijk, waardoor het allemaal goed afgesloten kon worden. We kijken er met een gerust gevoel op terug.
John is een lief en betrokken mens. Hij snapte onze wensen en die van mijn vader. Hij treed professioneel op, maakte het persoonlijk, waardoor het allemaal goed afgesloten kon worden. We kijken er met een gerust gevoel op terug.
Familie Wijdeven uit Escharen heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John, Onze dochter heeft je op 17 jarige leeftijd ontmoet tijdens het afscheid van de opa van haar vriend. Toen ze zelf op 19 jarige leeftijd wist dat ze door ziekte afscheid moest nemen van het leven koos ze voor jou als uitvaartbegeleider. In twee gesprekken voorafgaand aan haar dood heeft ze al haar wensen kenbaar gemaakt. Samen met familie en vrienden heb jij al haar wensen vertaald in een heel mooi, bijzonder afscheid. We willen jou en Cobie heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt. Je stond altijd voor ons klaar en niets was teveel. Dank je wel! Familie Wijdeven en Familie Mol
Beste John,
Onze dochter heeft je op 17 jarige leeftijd ontmoet tijdens het afscheid van de opa van haar vriend. Toen ze zelf op 19 jarige leeftijd wist dat ze door ziekte afscheid moest nemen van het leven koos ze voor jou als uitvaartbegeleider. In twee gesprekken voorafgaand aan haar dood heeft ze al haar wensen kenbaar gemaakt. Samen met familie en vrienden heb jij al haar wensen vertaald in een heel mooi, bijzonder afscheid. We willen jou en Cobie heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt. Je stond altijd voor ons klaar en niets was teveel.
Dank je wel!

Familie Wijdeven en Familie Mol
Familie Peeters heeft geschreven op 5 januari 2021:
Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.
Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.
Familie Mol uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John, Samen hebben we al vele begeleid naar een waardig en persoonlijk afscheid van hun dierbaren. Helaas kwam het bij ons nu heel dichtbij en hebben we afscheid moeten nemen van ons vader. Veel belangstellende waren aanwezig in de St. Elisabeth kerk en in het Yardenhuis Beuningen. Voor het eerst werd ik betrokken om heel dicht bij over het afscheid na te denken samen met mijn moeder broer en zus, vof ons vader. We zijn blij dat we de wensen die ons vader had besproken en geschreven in zijn uitvaartwensenboek, hebben mogen realiseren. Het gaf ons rust in de tijd tussen overlijden en de dag van het afscheid. Dank je wel voor alle steun die onze familie mocht ontvangen. Namens ons moeder en familie een dankjewel! Wat ben ik blij SAMEN met jouw nog vele families te mogen begeleiden.
Beste John,
Samen hebben we al vele begeleid naar een waardig en persoonlijk afscheid van hun dierbaren.
Helaas kwam het bij ons nu heel dichtbij en hebben we afscheid moeten nemen van ons vader.
Veel belangstellende waren aanwezig in de St. Elisabeth kerk en in het Yardenhuis Beuningen.
Voor het eerst werd ik betrokken om heel dicht bij over het afscheid na te denken samen met mijn moeder broer en zus, vof ons vader.

We zijn blij dat we de wensen die ons vader had besproken en geschreven in zijn uitvaartwensenboek, hebben mogen realiseren.
Het gaf ons rust in de tijd tussen overlijden en de dag van het afscheid.

Dank je wel voor alle steun die onze familie mocht ontvangen.
Namens ons moeder en familie een dankjewel!

Wat ben ik blij SAMEN met jouw nog vele families te mogen begeleiden.
Familie Nijenhuis uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Zeer vakkundig, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en behulpzaam! Heeft voor ons helaas kort achterelkaar 2 crematies uitstekend geregeld.
Zeer vakkundig, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en behulpzaam!
Heeft voor ons helaas kort achterelkaar 2 crematies uitstekend geregeld.
Familie van Dinther uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John en Jeroen, Er is zoveel gebeurd de laatste 9 maanden. Een deel ervan zijn jullie met ons meegelopen. De zorg aan Gerard besteed direct na zijn heengaan werd zo rustig en respectvol uitgevoerd. Ik heb er feitelijk toen niet alles van meegekregen, maar ik ben oprecht dankbaar voor de rust, de ruimte en medewerking die wij in de moeilijkste periode van ons leven van jullie kregen. Meerdere complimenten voor de mooie uitvaart vielen ons, dus ook jullie ten deel. John en Jeroen mijn oprechte dank vanuit het diepste van mijn hart. Dit schrijf ook namens onze kinderen. Trees van Dinther-van Straaten
Beste John en Jeroen,
Er is zoveel gebeurd de laatste 9 maanden. Een deel ervan zijn jullie met ons meegelopen. De zorg aan Gerard besteed direct na zijn heengaan werd zo rustig en respectvol uitgevoerd. Ik heb er feitelijk toen niet alles van meegekregen, maar ik ben oprecht dankbaar voor de rust, de ruimte en medewerking die wij in de moeilijkste periode van ons leven van jullie kregen. Meerdere complimenten voor de mooie uitvaart vielen ons, dus ook jullie ten deel. John en Jeroen mijn oprechte dank vanuit het diepste van mijn hart. Dit schrijf ook namens onze kinderen.
Trees van Dinther-van Straaten
Familie Willems uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
Wij zijn uitstekend geholpen door John en Jeroen! Alles werd besproken en we mochten alles zelf doen. Wij zijn zeer tevreden over deze 2 kanjers van Uitvaartbegeleiders. Jullie namen de tijd voor alles en niks was teveel. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden, kennissen e.d. Dank jullie wel.
Wij zijn uitstekend geholpen door John en Jeroen! Alles werd besproken en we mochten alles zelf doen. Wij zijn zeer tevreden over deze 2 kanjers van Uitvaartbegeleiders. Jullie namen de tijd voor alles en niks was teveel. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden, kennissen e.d.
Dank jullie wel.
Els de Vries heeft geschreven op 5 januari 2021:
Beste John, inmiddels ben ik een jaar verder. Nog steeds heb ik een prima gevoel bij de uitvaart van mijn man. Je luisterde goed en steunde me in alle opzichten. We hebben de wensen van mijn man en mijn ideeรซn een samenhangende vorm gegeven. Later kreeg ik van vele kanten complimenten voor de uitvaart. Ook nu een jaar later hoor ik dat nog steeds terug en kan ik in alle rust herdenken.
Beste John,
inmiddels ben ik een jaar verder. Nog steeds heb ik een prima gevoel bij de uitvaart van mijn man. Je luisterde goed en steunde me in alle opzichten. We hebben de wensen van mijn man en mijn ideeรซn een samenhangende vorm gegeven. Later kreeg ik van vele kanten complimenten voor de uitvaart. Ook nu een jaar later hoor ik dat nog steeds terug en kan ik in alle rust herdenken.
Familie Maas heeft geschreven op 5 januari 2021:
John Visser Uitvaartbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van dit bedrijf. Op alle details wordt gelet en alles wordt gecheckt. In het contact naar iedereen toe zijn zij zeer voorkomend en weten de juiste toon te treffen. Het is verstandig, als je weet dat een overlijden niet geheel onverwachts gaat komen, alvast eens met de uitvaartbegeleider van gedachten te wisselen. Het was zeer prettig om voortijdig wensen neer te leggen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat toen het moment daar was de organisatie van de uitvaart prettig verliep waardoor er meer tijd was voor elkaar. Het afscheid was, mede dankzij jullie, het afscheid wat wij voor ogen hadden. Bedankt namens de Familie Maas
John Visser Uitvaartbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van dit bedrijf. Op alle details wordt gelet en alles wordt gecheckt. In het contact naar iedereen toe zijn zij zeer voorkomend en weten de juiste toon te treffen. Het is verstandig, als je weet dat een overlijden niet geheel onverwachts gaat komen, alvast eens met de uitvaartbegeleider van gedachten te wisselen. Het was zeer prettig om voortijdig wensen neer te leggen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat toen het moment daar was de organisatie van de uitvaart prettig verliep waardoor er meer tijd was voor elkaar. Het afscheid was, mede dankzij jullie, het afscheid wat wij voor ogen hadden.

Bedankt namens de Familie Maas
Familie Mol uit Grave heeft geschreven op 5 januari 2021:
We hebben alles rondom de verzorging, begeleiding, uitvaart en het afscheid van Rinus en ons pap als warm en zeer persoonlijk ervaren! Het was heel prettig! Onze eigen wensen werden vervuld en aangevuld! Inderdaad "Samen aan alles gedacht..." Ga zo door John.
We hebben alles rondom de verzorging, begeleiding, uitvaart en het afscheid van Rinus en ons pap als warm en zeer persoonlijk ervaren! Het was heel prettig! Onze eigen wensen werden vervuld en aangevuld! Inderdaad "Samen aan alles gedacht..." Ga zo door John.
Anoniem heeft geschreven op 5 januari 2021:
De extra persoonlijke benadering en gegeven aandacht voor onze hoogbejaarde moeder van de overledene door John Visser werd erg gewaardeerd. Klasse!
De extra persoonlijke benadering en gegeven aandacht voor onze hoogbejaarde moeder van de overledene door John Visser werd erg gewaardeerd. Klasse!
Familie Rossen uit Driebergen Rijsenburg heeft geschreven op 5 januari 2021:
Zoveel geduld, duidelijk en zeer betrokken. Ik ben dankbaar, dat je papa kende en je hebt de begrafenis prachtig georganiseerd. Niemand had het beter kunnen doen. Ik zal jou nooit vergeten. Bedankt, Manon Rossen
Zoveel geduld, duidelijk en zeer betrokken.
Ik ben dankbaar, dat je papa kende en je hebt de begrafenis prachtig georganiseerd. Niemand had het beter kunnen doen. Ik zal jou nooit vergeten.

Bedankt, Manon Rossen
Familie Bogers uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Na 2 eerdere ervaringen met uitvaartbegeleiding van John Visser hem wederom gevraagd ons bij te staan. John geeft ruimte voor persoonlijke wensen en denkt goed mee naar de mogelijkheden om de uitvaart mooi en waardig te laten verlopen. Dit komt de rouwverwerking ten goede. Wij zijn zeer tevreden met hoe alles verlopen is en zullen John Visser dan ook zeker aanraden als uitvaartbegeleider. Hij laat ieder in zijn waarde waardoor de uitvaart naar geheel eigen persoonlijkheid verloopt.
Na 2 eerdere ervaringen met uitvaartbegeleiding van John Visser hem wederom gevraagd ons bij te staan. John geeft ruimte voor persoonlijke wensen en denkt goed mee naar de mogelijkheden om de uitvaart mooi en waardig te laten verlopen. Dit komt de rouwverwerking ten goede. Wij zijn zeer tevreden met hoe alles verlopen is en zullen John Visser dan ook zeker aanraden als uitvaartbegeleider. Hij laat ieder in zijn waarde waardoor de uitvaart naar geheel eigen persoonlijkheid verloopt.
Familie Glavimans uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Wat een ontzettend fijn en nauw contact is er met John... Wij hebben dit alles als heel prettig ervaren. Bedankt John
Wat een ontzettend fijn en nauw contact is er met John... Wij hebben dit alles als heel prettig ervaren.
Bedankt John
Familie Rhebergen uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 5 januari 2021:
John Visser luistert naar wat je te zeggen hebt en komt dan met voorstellen i.p.v. een onwrikbaar procedureboek. Prettig mens om mee samen te werken.
John Visser luistert naar wat je te zeggen hebt en komt dan met voorstellen i.p.v. een onwrikbaar procedureboek. Prettig mens om mee samen te werken.
Familie Soulier-te Dorsthorst uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 5 januari 2021:
Wij vonden de uitvaartbegeleiding laagdrempelig. Je kon goed met John overleggen en er werd van alles gedaan om het gevraagde te verwezenlijken. Prettig vonden we het gevouwen kleed over de uitvaartkist, heel mooi gedaan. Ook werd het koude water na de kerkdienst op deze zo hete dag enorm gewaardeerd. John kan goed luisteren, adviseren en geeft je de tijd. Wilma Soulier
Wij vonden de uitvaartbegeleiding laagdrempelig. Je kon goed met John overleggen en er werd van alles gedaan om het gevraagde te verwezenlijken. Prettig vonden we het gevouwen kleed over de uitvaartkist, heel mooi gedaan. Ook werd het koude water na de kerkdienst op deze zo hete dag enorm gewaardeerd. John kan goed luisteren, adviseren en geeft je de tijd.
Wilma Soulier
De heer J.A.L.M. Schuurkes uit Ede heeft geschreven op 5 januari 2021:
En dan sta je plotseling alleenโ€ฆ Gelukkig hadden we vier maanden voor het overlijden van mijn vrouw daarover samen een gesprek gehad met het onderwerp โ€œoverlijden en wat dan?โ€. Achteraf gezien hebben we juist gehandeld en zijn we op zoek gegaan wie we moesten benaderen om de juiste informatie te krijgen. Verschillende crematie verenigingen benadert, want we wilden gecremeerd worden, toen we in de courant de advertentie lazen dat John Visser van โ€œJohn Visser uitvaartbegeleidingโ€ bereid was gratis alle mogelijkheden te bespreken die bij een crematiedienst aan de orde komen. Vooral over de kosten wat natuurlijk een belangrijke rol kan spelen. We hebben John uitgenodigd en na enkel uren uitvoerig te zijn ingelicht, stond ons besluit vast. We hebben daar geen spijt van gehad. Alle voorbereidingen, tijdens de dienst en de nazorg zijn voor iedereen, en mij in het bijzonder, goed verlopen. Ik mag misschien zijn telefoonnummer hier niet doorgeven, maar ik doe het toch. Dat is 06 250 439 56. Bel John en u zult zien en meemaken hiermede een goede keuze te hebben gemaakt. John bedankt voor alles. De heer J.A.L.M. Schuurkes
En dan sta je plotseling alleenโ€ฆ

Gelukkig hadden we vier maanden voor het overlijden van mijn vrouw daarover samen een gesprek gehad met het onderwerp โ€œoverlijden en wat dan?โ€. Achteraf gezien hebben we juist gehandeld en zijn we op zoek gegaan wie we moesten benaderen om de juiste informatie te krijgen. Verschillende crematie verenigingen benadert, want we wilden gecremeerd worden, toen we in de courant de advertentie lazen dat John Visser van โ€œJohn Visser uitvaartbegeleidingโ€ bereid was gratis alle mogelijkheden te bespreken die bij een crematiedienst aan de orde komen. Vooral over de kosten wat natuurlijk een belangrijke rol kan spelen. We hebben John uitgenodigd en na enkel uren uitvoerig te zijn ingelicht, stond ons besluit vast. We hebben daar geen spijt van gehad. Alle voorbereidingen, tijdens de dienst en de nazorg zijn voor iedereen, en mij in het bijzonder, goed verlopen. Ik mag misschien zijn telefoonnummer hier niet doorgeven, maar ik doe het toch.
Dat is 06 250 439 56. Bel John en u zult zien en meemaken hiermede een goede keuze te hebben gemaakt.

John bedankt voor alles.

De heer J.A.L.M. Schuurkes
Familie Peeters heeft geschreven op 1 januari 2021:
Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.
Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.
Familie van Dam uit Utrecht heeft geschreven op 1 januari 2021:
Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken, namens mijn broers en zussen voor de zeer correcte begeleiding van de uitvaart van onze moeder niets was jou te veel. Zoals we al zeiden we zijn een "moeilijke" familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.
Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken, namens mijn broers en zussen voor de zeer correcte begeleiding van de uitvaart van onze moeder
niets was jou te veel. Zoals we al zeiden we zijn een "moeilijke" familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.