Home » Gastenboek

Deel uw ervaringen in ons gastenboek

Bent u tevreden over onze begeleiding? Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u daar hartelijk voor.

 

John Visser Uitvaartbegeleiding Regio Ede Wageningen Veenendaal Grave Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Familie de Liefde, Wijk bij Duurstede
2 dagen geleden

Beste John,
We hebben de algehele indruk een 10 gegeven omdat je de uitvaart “persoonlijk” hebt gemaakt. De toespraak in het crematorium is ons allen bijgebleven. Het gedicht dat je voorlas in Zorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede heeft ons geraakt en troost gegeven. De “laagdrempeligheid” in het contact vonden wij erg prettig, je was die dag een lid van de familie!
Hartelijk dank nogmaals,
Familie de Liefde

Familie Daalderop, Wageningen
een maand geleden

John en Cobie zijn erg lieve en betrokken mensen. Ze snapten onze wensen en die van mijn vader. Ze treden professioneel op, maar maakten het persoonlijk, waardoor het allemaal goed afgesloten kon worden. We kijken er met een gerust gevoel op terug.

Familie Wijdeven
2 maanden geleden

Beste John,
Onze dochter heeft je op 17 jarige leeftijd ontmoet tijdens het afscheid van de opa van haar vriend. Toen ze zelf op 19 jarige leeftijd wist dat ze door ziekte afscheid moest nemen van het leven koos ze voor jou als uitvaartbegeleider. In twee gesprekken voorafgaand aan haar dood heeft ze al haar wensen kenbaar gemaakt. Samen met familie en vrienden heb jij al haar wensen vertaald in een heel mooi, bijzonder afscheid. We willen jou en Cobie heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt. Je stond altijd voor ons klaar en niets was teveel.
Dank je wel!

Familie Wijdeven en familie Mol

Familie Peeters
3 maanden geleden

Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.

Familie van Dam, Utrecht
4 maanden geleden

Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken, namens mijn broers en zussen voor de zeer correcte begeleiding van de uitvaart van onze moeder
niets was jou te veel. Zoals we al zeiden we zijn een "moeilijke" familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.

Familie Kersbergen, Bennekom
5 maanden geleden

John Visser Uitvaartbegeleiding heeft nadat zowel onze vader en later onze moeder overleden waren, ons fantastisch geholpen in woord en daad en met zeer veel respect en liefde voor de overledene. John heeft ons, de nabestaanden, erg goed opgevangen en begeleidt, het gaf ons een rustig en goed gevoel en erg begripvol. Met recht zoals de uitspraak is: “Samen aan alles gedacht…”
Hartelijk dank John, namens de gehele familie Kersbergen.

Familie De Jong
5 maanden geleden

Beste John,
Daar zaten we dan 's ochtends vroeg als familie, wetende dat we heel snel afscheid zouden gaan nemen van man, (schoon)vader en opa. Om al wat voorbereid te zijn wie ons zou gaan begeleiden tijdens de uitvaart, maar eens zoeken op internet. Daar kwamen we uit bij John Visser Uitvaartbegeleiding. Na familieoverleg besloten om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Het kon diezelfde middag nog, wat fijn. Maar toen kwam de oproep om direct naar het ziekenhuis te komen, een half uur voordat het gesprek met jou zou plaatsvinden. Geen enkel probleem toen wij de afspraak cancelden, zal ik dan naar het ziekenhuis komen voor het gesprek, was de vraag. Goh kan dat dan? Ja natuurlijk kan dat. We zouden dat antwoord nog vaak horen de volgende dagen. Vanaf het eerste moment was er een klik en je vloeide zo natuurlijk in de familie dat we jou aanwezigheid nooit als belastend of als uitvaartbezoeken hebben ervaren. Niets was teveel en het geduld dat jij had met (schoon)moeder was ook ontzettend fijn. Het draaiboek dat je voor haar gemaakt had en die wij dagelijks met haar doornamen hebben gemaakt dat zij de uitvaart heel ontspannen kon beleven. We hebben alles heel bewust kunnen beleven en dat helpt ons zeker bij de verwerking van het verlies. John dank voor de goede zorgen de tijd voor, tijdens en na het overlijden van onze (schoon)vader.
Fam. De Jong

Familie Kals
6 maanden geleden

Onlangs hebben wij helaas gebruik moeten maken van de geweldige diensten van John Visser Uitvaartbegeleiding. Helaas, omdat mijn man, vader, schoonvader en opa is overleden. John heeft ons ontzettend goed en geheel naar onze wensen een mooie en eervolle verzorging en crematieplechtigheid bezorgd. Wij hebben alleen maar hele mooie en liefdevolle reacties ontvangen! Alles was ook super snel geregeld en John is ook altijd te bereiken op de meest onmogelijke momenten voor het geval je toch nog net even iets wilt veranderen of voor advies. John is echt een fijn persoon om mee te werken in deze moeilijke periode en wij bevelen hem en zijn diensten ook zeker aan mocht u zelf in deze situatie komen te staan.
Bedankt John, voor alles...

De heer Konings
7 maanden geleden

Geweldig is in verband met een uitvaart natuurlijk niet helemaal het juiste woord, want
niemand vindt een uitvaart geweldig. Maar als je er dan toch mee te maken hebt, kun je
bij John Visser Uitvaartbegeleiding héél goed terecht! John Visser is een buitengewoon
plezierig mens om alles mee te regelen en ook de uitvoering is perfect. Het voelt allemaal
heel persoonlijk en 'goed'. Top!
De heer Konings

Familie Van Dijk
7 maanden geleden

We kijken met een goed gevoel terug op alles! Nogmaals dank, mede door jouw begeleiding
spreekt iedereen erover hoe keurig het allemaal was. Het was mooi, netjes, het was zoals
onze moeder en oma het gewild zou hebben!
Familie Van Dijk

Familie Vergauw uit Arnhem
10 maanden geleden

Hoi lieve John,
We hadden ons geen mooier afscheid van Peter kunnen wensen. Het was echt een onvergetelijke middag. Ik probeer één passend woord van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken, maar dat is bijna onmogelijk. Bedankt voor alle keren dat je tijd voor ons hebt vrij gemaakt. Bedankt voor je totale begeleiding, je oog voor details, je deskundigheid, maar vooral je gevoel voor menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als gezin nodig hadden om Peter’s afscheid zo goed mogelijk te maken, zowel voor hem als voor ons.

Familie Berends
een jaar geleden

Één en al lof en respect voor John.
Zijn oprechte medeleven, goede zorgen, mooie daden en geweldige dienstverlening, heeft mij en mijn familie in een ontzettende moeilijke tijd weten te ontzorgen. Hij neemt de tijd, luistert goed, is meedenkend en levert maatwerk. Hij droeg bij aan "het laatste deel" van een trieste gebeurtenis. Dit heeft hij op een meer dan wenselijke manier voor ons gedaan. John doet zijn werk met hart en ziel! Ik zal hem eenieder aanbevelen, wat ik overigens al meerdere keren heb gedaan.

Familie de Bas-Groot uit Ede
een jaar geleden

Beste John,
In een zeer korte periode hebben wij weer jou benaderd! In augustus voor de uitvaart van onze moeder en vlak daarna in september voor de uitvaart van onze vader. Je was er en weer was alles mogelijk!
Bedankt namens ons allen.

Rien Hessing
een jaar geleden

John heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Alle wensen vervuld.
Als er iemand met de familie in deze omstandigheden is begaan is dat John.
DANK JE JOHN!!
Je bent een echte steun en toeverlaat in moeilijke tijden en heb ervaren dat het echt vanuit je gevoel komt, niet een acteurs act.
Ook na de uitvaart ben je er telkens voor me geweest. Ik kan een ieder aanraden, wanneer het er op aankomt, contact op te nemen met John. De pijn kan hij niet wegnemen.......uw zorgen wel!

Familie Rosier uit Veenendaal
een jaar geleden

Beste John,
Wij zijn blij dat we voor jou hebben gekozen, je bent betrokken, denkt goed mee en alles is tot in de puntjes verzorgd!
Wij kunnen ons geen betere uitvaartverzorger wensen.
Bedankt, familie Rosier

Familie Groot uit Lunteren
een jaar geleden

Beste John,
In één zin: "Alles was mogelijk"
Bedankt, familie Groot

Familie Diepeveen uit De Klomp
een jaar geleden

John

* Persoonlijk
* Integer
* Luistert goed
* Houdt zich keurig aan alle afspraken
* Plezierig in de omgang

Een Aanrader!

Mevrouw Wenners uit Ede
een jaar geleden

Beste John,
Wat zijn wij fijn door je geholpen met het uitzoeken van een urn voor mijn overleden zus. Je denkt met ons mee en gaf ons goed advies. De urn van glas met al zijn mooie kleuren staat nu bij ons in huis en elke keer als ik er naar kijk weet ik dat ik de juiste heb uitgekozen.

Bedankt voor de goede zorgen en mocht ik je in de toekomst nodig hebben dan maken we zeker gebruik van je diensten.

Familie van Maurik uit Eck en Wiel
een jaar geleden

Beste John en Cobie,

Wij vonden de hele uitvaart goed geregeld, jullie hebben aan al onze wensen voldaan! We hebben op een waardige en respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. Super gedaan!!!

Onze hartelijke dank,
Familie van Maurik

Fr. van der Werf
2 jaar geleden

Beste John, 29 mei 2016 ben je bij mij en mijn vrouw geweest voor een intake gesprek , wat gelijk heel goed en vertrouwd aanvoelde en je mee heb gedacht met onze wensen !

Afgelopen 4 mei is mijn vrouw overleden en het enige wat ik hoefde te doen was jou in kennis te stellen, en alles werd tot in de puntjes geregeld precies zoals het de wens van mijn vrouw was, je hebt zelf nog veel meer gedaan dan waar ik ooit aan gedacht zou hebben !

Beste John, door jou weet ik dat alles is gegaan zoals mijn vrouw het graag gewild zou hebben en hierdoor geeft mij het afscheid een stuk rust en nogmaals heel hartelijk dank voor wie jij bent !.

Fr. van der Werf en familie.

Linda de Zeeuw - Ede
2 jaar geleden

Beste John,

Wij zijn jou en Cobie super dankbaar voor alles wat jullie gedaan hebben voor onze moeder, maar ook voor ons. Alles is precies zo gegaan zoals zij wilde. Echt TOP!
Niks was jou te gek, je denkt mee en hebt goede ideeën.

Super bedankt.
Groet Linda de Zeeuw en familie

Betty Schreuder
2 jaar geleden

Vorig jaar heb ik John en Cobie voor het eerst ontmoet. Ik wilde toen informatie over de mogelijkheden die er waren voor de uitvaart van mijn moeder. Dat voelde vanaf het begin al goed en vertrouwd.

Dit jaar hebben we John moeten bellen. John heeft de hele uitvaart tot in de puntjes geregeld, precies zoals mijn moeder het heeft gewenst.
John heeft heel veel tijd genomen om ons als dochters te informeren, begeleiden, te helpen en bij te staan. Altijd was John bereikbaar, meelevend en meedenkend. Meer dan ik eerder heb meegemaakt bij andere uitvaarten.
Alle wensen van mijn moeder en van ons zijn uitgekomen, dankzij John.

John is nog steeds betrokken, ook na de uitvaart en geeft veel lieve nazorg. Hij is een lieve, warme, menselijke, ervaren, betrokken vakman.
Wij zijn hem zeer dankbaar!!

Wil
2 jaar geleden

Hallo John.
John kwam bij mij op woensdag 8 februari 2017.
om met mij de crematie te regelen die er natuurlijk nog lang niet aankomt.
het was een goed gesprek en ik kon alles vragen wat er in mij op kwam en John beantwoorde ze heel goed.
ik zou iedereen bij John willen aanbevelen want hij is goed in dit vak.
groetjes Wil.

Wil
2 jaar geleden

Hallo John,
Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging.
Ik heb je leren kennen op 17 april 2015 de dag dat Frans overleed. Ik heb nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt, maar wat mij vooral opviel was het respect wat vooral jij maar ook je collega's hadden. We hebben elkaar leren kennen met een lach en een traan, En ik kan niet anders zeggen dan dank voor alles wat je gedaan hebt. zoals o.a. het regelen dat Frans naar Purmerend gebracht werd om daar gecremeerd te worden. En je persoonlijke steun aan mij.
Met het nieuwe concept en je eigen uitvaart onderneming wens ik je heel veel succes. Ik weet zeker dat het je gaat lukken hier iets heel moois van te maken.
Dit is op jou lijf geschreven. YOUR THE BEST
Na ruim 1,5 jaar kan ik terug kijken op een mooi, afscheid waarbij jij een enorme steun bij geweest bent.
Nogmaals dank voor alles.
Wil Ruscaa-Muijderman

Annette Prins - van Barneveld
2 jaar geleden

"Een niet alledaagse uitvaart moest het worden, en dat is gelukt. John beweegt hemel en aarde om jouw wens te realiseren en in ons geval heeft hij dat heel goed voor elkaar gekregen.

Daarbij is John heel prettig in de omgang en reageert direct op vragen. Of je de vraag nu via de telefoon, email of whatsapp stelt, John geeft in no time antwoord.

En je kunt hem ALLES vragen, maak daar gebruik van want een vraag niet gesteld is een wens niet in vervulling laten gaan. Je kunt duizend keer van mening veranderen en het niet met hem eens zijn. John is geduldig en als iets niet naar je zin is dan vat hij dat niet persoonlijk op maar gaat hard aan de slag om ervoor te zorgen dat het wordt zoals jij had verwacht.

John is betrouwbaar en heel goed in zijn werk. Vooral als je geen standaard uitvaart wilt moet je contact opnemen met John Visser.

John heel hartelijk dank voor je goede zorgen, als ik opnieuw zou moeten kiezen dan kies ik weer voor jouw organisatie Samen aan alles gedacht..."

Familie den Doop
2 jaar geleden

Beste John en Cobie jullie zijn een enorme steun geweest voor ons. De manier waarop jullie voor ons klaar stonden heeft ons door de plotselinge dood van Jan een fijne afsluiting gegeven waarop wij met tevredenheid terug kijken.

Bedankt,
Tonnie den Doop en kinderen

Marcel Blaauw
2 jaar geleden

Mijn ervaring, na het overlijden van mijn broer, met John Visser Uitvaartbegeleiding is warm, meelevend, respectvol en menselijk. Het is heel prettig dat je zorgen in moeilijke tijden uit handen wordt genomen.
Bedankt, Marcel Blaauw

Werner van de Wouw
2 jaar geleden

Beste John,

Toen ik je nieuwe website aan het maken was zag ik op de oude website zulke positieve en goede berichten in het gastenboek!

Daarom heb ik besloten deze allemaal over te zetten, zodat deze mooie woorden nooit verloren gaan. Ik wens je heel veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Werner van de Wouw

Reijer de Bruin, Utrecht
2 jaar geleden

Beste John, hartstikke bedankt!!!
Het was een dag die ik niet mee wilde maken, maar als het dan toch moet, moet het ook goed, het kan maar 1 keer (gelukkig). Het kon niet mooier dan op deze manier!
Bedankt!

Groet, Reijer

Rina
2 jaar geleden

Mijn complimenten voor de overzichtelijke website.

Connie van Hanswijk
2 jaar geleden

Ik had John gebeld om te praten over de uitvaart van mijn vader op 26 november 2015 maar toen gebeurde het terwijl we aan de koffie zaten overleed mijn vader en John hielp direct met met gepaste afstand de eerste stappen en toen alles weer rustig was kwam hij terug met advies en ideeën want in zeer korte tijd moet er veel geregeld worden dat kan je gerust aan hem overlaten en we konden hem voor alles bellen en hij gaf tips en hele goede voorlichting het was heel mooi en ook al ging het in het crematorium fout ook dat wist hij weer goed op te vangen en hielp weer alles in goede banen te lijden toe het opnieuw moest het is een hele lieve fijne man die alles regeld in deze moeilijke tijd John nogmaals bedankt voor je goede zorg.

Fenny Neubauer-Lieftink uit Tiel
2 jaar geleden

Wat een vakman en een mensen mens !!!!
Wij hebben John leren kennen naar aanleiding van de euthanasie van mijn moeder. Zij wilde alles zelf mee regelen en dan moet er een uitvaartbegeleider worden gebeld. Dit werd, zonder hem te kennen John. Een betere keuze had het niet kunnen worden. Tot in de puntjes heeft John samen met mijn moeder en ons alles geregeld. Aan al haar wensen heeft hij voldaan en met zoveel respect en eerbied !!!!
Mede door John kon mijn moeder met een gerust hart op de dag van de euthanasie afscheid van ons nemen...... John jij zit voor altijd in ons hart !!!!! Vriendelijke groeten, Fenny

Familie de Rochemont, Ede
2 jaar geleden

Beste John,
Als het moment er dan opeens is tussen overlijden en voorbereiding richting een laatste afscheid, dan is het wel erg geruststellend dat je kan rekenen op een uitvaartbegeleider die zijn vak verstaat, z'n afspraken altijd nakomt en oprecht meeleeft en meedenkt om die laatste fase tot een memorabel einde te brengen.
Nogmaals dank voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan tijdens ons afscheid van zowel Pa als Ma ..

Mevrouw Harthoorn uit Veenendaal
2 jaar geleden

Beste John,

Hierbij wil ik je graag bedanken voor de goede uitleg betreffende de uitvaartbegeleiding. Dankzij deze goede voorlichting ben ik mijns inziens tot de juiste beslissing gekomen omtrent mijn uitvaart die hopelijk nog lang niet aan de orde is. Ik weet nu dat alles in goede handen is.

Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor,
Groeten Riek Harthoorn