• Wij accepteren elke verzekeringsvorm
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Persoonlijk, betrokken, informeel en samen
Home » Gastenboek

Deel uw ervaringen in ons gastenboek

Bent u tevreden over de begeleiding van John Visser Uitvaartbegeleiding en Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding?

Deel dan uw ervaring, zodat ook anderen zich een beeld kunnen vormen over onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u daar hartelijk voor.


Reactie plaatsen

Reacties

Fam. Ansems
een maand geleden

Onze vader overlijdt. Plotseling! Onverwacht!
Paniek. Wat nu? Dan bel je John Visser. Binnen 30 seconden ben je gerustgesteld. Je weet dat John je de zaken uit handen neemt, waar je niet mee bezig wil zijn. Je krijgt op elke vraag een duidelijk antwoord, waar je verder mee kunt. Empathie, maar zeker ook ervaring. Dat wil je als familie. Een rots in de branding. Wij zijn John erg dankbaar voor zijn rust, zijn advies, zijn steun, zijn fijne presentatie tijdens de crematie. Dankbaarheid en lof!!

Familie Nijenhuis, Ede
een maand geleden

Bij het overlijden van ouders en schoonouders heeft John Visser de begeleiding tot in de puntjes geregeld!
Met een hoge mate van betrokkenheid en met een "warm" medeleven zijn wij gesteund in een moeilijke periode.
Familie Nijenhuis

Familie Hoen, Grave
een maand geleden

Wij zijn zeer tevreden over Jeroen Mol Uitvaartbegeleiding. Hij is inlevend, meelevend en blijft rustig. Hij staat achter zijn vak en wil het voor de nabestaanden zo goed mogelijk doen. Een prima uitvaartbegeleider.

C Maas
een maand geleden

Via deze weg willen wij Jeroen nogmaals bedanken. De uitvaart van mijn moeder werd door hem uitstekend geregeld. Alles werd ons uit handen genomen waardoor wij de tijd hadden om te rouwen. Niets was te veel en Jeroen stond altijd voor ons klaar. Wij kunnen Jeroen dan ook aan iedereen aanbevelen. Wij hopen je voorlopig niet nodig te hebben maar als het weer zover is weten we je te vinden.

Henk Diepeveen
2 maanden geleden

Dag John,

Alle familieleden hadden bij jou het gevoel alsof je een vriend vraagt je te helpen om de uitvaart van je dierbare te regelen. Je hebt ons op een hele fijne en ongedwongen manier geadviseerd en de uitvoering van de uitvaart met grote inzet op je genomen.

Al onze wensen heb je op een perfecte manier meegenomen in het draaiboek.

Daardoor verliep de uitvaart exact zoals we voor ogen hadden. Alles had je tot in detail voor ons geregeld. Daardoor hebben we ma op een waardige manier naar haar laatste rustplaats kunnen begeleiden. Van de voorbereiding tot de bedankkaartjes.

Hulde John. Zeer bedankt voor je steun en je inbreng! We hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. De uitvaart is precies gegaan zoals ma en wij dat graag wilden!

Namens familie De Wit
Corry en Henk

Familie Quartel, Wijk bij Duurstede
3 maanden geleden

Beste John,
Wij zijn bijzonder goed geholpen, zijn zeer tevreden. Alles is gegaan volgens afspraak.
Met vriendelijke groet, Familie Quartel

Dick Diepeveen, Culemborg
3 maanden geleden

John is een hele fijne man en alle wensen zijn bespreekbaar. Na het eerste huisbezoek hadden wij gelijk het gevoel dat het goed zou komen en het overtrof al onze verwachtingen. Zo mooi voor ons geen andere uitvaartbegeleider meer, en kan hem iedereen aanbevelen.
John nogmaals onze dank!
Dick Diepeveen

Familie van den Berg
4 maanden geleden

John is:

Empatisch
Behulpzaam
Zeer goed bereikbaar
Prettig in de omgang

John, erg bedankt.

Familie van Os, Oosterbeek
4 maanden geleden

John, wij kijken terug op twee voortreffelijke door jullie georganiseerde crematie ceremonies.
Veel dank.

Fam. Geurts
5 maanden geleden

Ondanks dat wij niet voor een kerkelijk afscheid hebben gekozen, was Jeroen vanuit de Hemelvaart kerk in Grave geen onbekende voor ons, en voelde de keuze goed om door Jeroen begeleid te worden in het afscheid van onze lieve vrouw, moeder en oma.

Persoonlijk, flexibel, duidelijk en ten alle tijde goed bereikbaar.

Jeroen, bedankt voor het wegnemen van alle zorgen rondom het 'regelen', zodat wij ons hebben kunnen richten op een liefdevol afscheid!

Simone Brienesse
5 maanden geleden

Lieve John,
Ik wil je hartelijk danken voor het waardige en warme afscheid wat wij net name door jou inzet aan onze moede hebben mogen gegeven in deze nare periode. Jij hebt ervoor gezorgd dat het afscheid zoveel mogelijk aan onze wensen kon voldoen. Wat fijn dat je zo betrokken was bij ons en onze moeder.
John nogmaals hartelijk dank voor al je inzet en warmte.
Liefs Simone

Bianca Vernooij
5 maanden geleden

Wat een fijn afscheid hebben wij gehad van onze moeder, in deze moeilijke periode. Dankzij John hebben wij het afscheid kunnen organiseren zoals wij dat wilden. John maakte in deze moeilijke tijd toch dingen mogelijk die wij niet verwacht hadden. Zo werd ons afscheid persoonlijk en nabij. John luistert en vult aan. Doordat hij veel uit handen neemt hadden wij tijd om dichtbij mama te zijn en was er ruimte voor verdriet. Bedankt hiervoor lieve John. Wij hebben jou begeleiding als zeer fijn ervaren,

Familie Bosveld
6 maanden geleden

John is heel betrokken, luistert heel goed en heeft laten zien erg flexibel te zijn. Ook speelt John goed in op de persoonlijke wensen van zowel degene die gaat overlijden (voorgesprek) als de familie. Hij houd zich aan de gemaakte afspraken, hoe moeilijk soms ook (coronacrisis). John is erg professioneel maar blijft heel persoonlijk en wat wij belangrijk vinden: hij blijft zichzelf.
Nogmaals erg bedankt John.

Familie Willems-Hulsman
6 maanden geleden

Ondanks de zeer moeilijke tijd en regels zijn wij uitstekend geholpen en begeleid door Jeroen . Dag en nacht was hij bereikbaar en niks was teveel. We kunnen iedereen hem aanraden . Nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet.

Fam janssen
7 maanden geleden

Namens onze familie Jeroen bedankt ondanks de vervelende tijd waarin we nu leven kunnen wij met een tevreden gevoel terug kijken op de uitvaart van onze vader Bart janssen dit kan dankzij de goede begeleiding en aanwezigheid van jou jeroen nogmaals bedankt. Fam janssen/verbruggen

Familie Navest
7 maanden geleden

Een aantal jaar geleden is onze moeder overleden en hierbij werden we zeer persoonlijk en betrokken door John Visser begeleid. Vorige week is onze vader overleden en de hele familie wilde toen gelijk dat John Visser weer de begeleiding van de uitvaart ging doen. Hij heeft het, ondanks de beperkingen vanwege het coronavirus, weer geweldig gedaan. Het voelde gelijk weer vertrouwd. Hij is op elk moment bereikbaar, staat altijd klaar, is sociaal en denkt mee.
John, het was weer een hele mooie uitvaart!!

Hartelijk dank namens de familie Navest uit Ede

Henk Bosveld
8 maanden geleden

Beste John
Vandaag hebben wij afscheid genomen van onze moeder, jij hebt ons in de laatste weken begeleid en naar het moment van vandaag geleid, in de laatste dagen voor het afscheid kwamen er diverse restricties I.v.m. Het Corona virus, jij bent constant aan het schakelen geweest en ons direct op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen, door jouw enorme inzet en vooral flexibiliteit hebben wij vandaag op een mooie, fijne en waardige wijze afscheid kunnen nemen, heel,heel erg bedankt hiervoor, zonder jou was het niet zo gegaan, dank namens mij en mijn familie

Familie Janssen, Grave
9 maanden geleden

Zeer goede en correcte begeleiding.
Wensen van de nabestaanden en de overledene staat bij jullie voorop. Voelde erg vertrouwd.
Familie Janssen uit Grave

Jolanda en Lars
10 maanden geleden

Je bent een echte topper.
Zoals je ons heb bijgestaan vanaf het begin dat we je belde en nu nog steeds.
Zoals je alles mooi heb geregeld voor Hans in samenwerking met Lars.
Zoals je een grote steun bent tijdens deze moeilijke periode.
Dit zullen we nooit vergeten je goede hulp en je mooie woorden

Je hebt super werk vericht.
Je doet dit met heel veel liefde.
Echt een aanrader voor iedereen.

Bedankt voor alles
Heel veel liefs van ons.

Yvette Poldervaart
10 maanden geleden

Lieve John,

Ik wil je bedanken voor je steun, en hele goede zorgen, wat je voor Hans Velthuis gedaan hebt, dit zal ik nooit vergeten, dit helpt ons dit grote verlies te verwerken, nogmaal je hebt geweldig werk verricht, liefs yvette poldervaart

Familie Cyganski
10 maanden geleden

John Visser en Jeroen Mol zijn uitstekende uitvaartbegeleiders. Ze zijn altijd bereikbaar via, mail, app of telefonisch. Ze kijken absoluut niet naar tijden of hoeveel uur ze spenderen aan een uitvaart. Ze stoppen er alles in om samen met de nabestaanden een hele mooie, persoonlijke uitvaart te creëren. Wij hebben John Visser Uitvaartbegeleiding als zeer prettig ervaren een absolute aanrader voor andere mensen.

Familie Willems, Grave
10 maanden geleden

Wij zijn uitstekend geholpen door John en Jeroen! Alles werd besproken en we mochten alles zelf doen. Wij zijn zeer tevreden over deze 2 kanjers van Uitvaartbegeleiders. Jullie namen de tijd voor alles en niks was teveel. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden, kennissen e.d.
Dank jullie wel.

Familie Bogers, Ede
10 maanden geleden

Na 2 eerdere ervaringen met uitvaartbegeleiding van John Visser hem wederom gevraagd ons bij te staan. John geeft ruimte voor persoonlijke wensen en denkt goed mee naar de mogelijkheden om de uitvaart mooi en waardig te laten verlopen. Dit komt de rouwverwerking ten goede. Wij zijn zeer tevreden met hoe alles verlopen is en zullen John Visser dan ook zeker aanraden als uitvaartbegeleider. Hij laat ieder in zijn waarde waardoor de uitvaart naar geheel eigen persoonlijkheid verloopt.

De heer J.A.L.M. Schuurkes, Ede
een jaar geleden

En dan sta je plotseling alleen…

Gelukkig hadden we vier maanden voor het overlijden van mijn vrouw daarover samen een gesprek gehad met het onderwerp “overlijden en wat dan?”. Achteraf gezien hebben we juist gehandeld en zijn we op zoek gegaan wie we moesten benaderen om de juiste informatie te krijgen. Verschillende crematie verenigingen benadert, want we wilden gecremeerd worden, toen we in de courant de advertentie lazen dat John Visser van “John Visser uitvaartbegeleiding” bereid was gratis alle mogelijkheden te bespreken die bij een crematiedienst aan de orde komen. Vooral over de kosten wat natuurlijk een belangrijke rol kan spelen. We hebben John uitgenodigd en na enkel uren uitvoerig te zijn ingelicht, stond ons besluit vast. We hebben daar geen spijt van gehad. Alle voorbereidingen, tijdens de dienst en de nazorg zijn voor iedereen, en mij in het bijzonder, goed verlopen. Ik mag misschien zijn telefoonnummer hier niet doorgeven, maar ik doe het toch.
Dat is 06 250 439 56. Bel John en u zult zien en meemaken hiermede een goede keuze te hebben gemaakt.

John bedankt voor alles.

De heer J.A.L.M. Schuurkes

Familie Glavimans, Ede
een jaar geleden

Wat een ontzettend fijn en nauw contact is er met John... Wij hebben dit alles als heel prettig ervaren.
Bedankt John

Familie Rhebergen
een jaar geleden

John Visser luistert naar wat je te zeggen hebt en komt dan met voorstellen i.p.v. een onwrikbaar procedureboek. Prettig mens om mee samen te werken.

Familie Soulier-te Dorsthorst, Wijk bij Duurstede
een jaar geleden

Wij vonden de uitvaartbegeleiding laagdrempelig. Je kon goed met John overleggen en er werd van alles gedaan om het gevraagde te verwezenlijken. Prettig vonden we het gevouwen kleed over de uitvaartkist, heel mooi gedaan. Ook werd het koude water na de kerkdienst op deze zo hete dag enorm gewaardeerd. John kan goed luisteren, adviseren en geeft je de tijd.
Wilma Soulier

Anoniem geplaatst op verzoek van de familie
een jaar geleden

De extra persoonlijke benadering en gegeven aandacht voor onze hoogbejaarde moeder van de overledene door John Visser werd erg gewaardeerd. Klasse!

Familie Rossen,Driebergen-Rijsenburg
een jaar geleden

Zoveel geduld, duidelijk en zeer betrokken.
Ik ben dankbaar, dat je papa kende en je hebt de begrafenis prachtig georganiseerd. Niemand had het beter kunnen doen. Ik zal jou nooit vergeten.

Bedankt, Manon Rossen

Familie Maas
een jaar geleden

John Visser Uitvaartbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van dit bedrijf. Op alle details wordt gelet en alles wordt gecheckt. In het contact naar iedereen toe zijn zij zeer voorkomend en weten de juiste toon te treffen. Het is verstandig, als je weet dat een overlijden niet geheel onverwachts gaat komen, alvast eens met de uitvaartbegeleider van gedachten te wisselen. Het was zeer prettig om voortijdig wensen neer te leggen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat toen het moment daar was de organisatie van de uitvaart prettig verliep waardoor er meer tijd was voor elkaar. Het afscheid was, mede dankzij jullie, het afscheid wat wij voor ogen hadden.

Bedankt namens de Familie Maas

Familie Mol, Grave
2 jaar geleden

We hebben alles rondom de verzorging, begeleiding, uitvaart en het afscheid van Rinus en ons pap als warm en zeer persoonlijk ervaren! Het was heel prettig! Onze eigen wensen werden vervuld en aangevuld! Inderdaad "Samen aan alles gedacht..." Ga zo door John.

Els Vries, de
2 jaar geleden

Beste John,
inmiddels ben ik een jaar verder. Nog steeds heb ik een prima gevoel bij de uitvaart van mijn man. Je luisterde goed en steunde me in alle opzichten. We hebben de wensen van mijn man en mijn ideeën een samenhangende vorm gegeven. Later kreeg ik van vele kanten complimenten voor de uitvaart. Ook nu een jaar later hoor ik dat nog steeds terug en kan ik in alle rust herdenken.

Jeroen Mol
2 jaar geleden

Beste John,
Samen hebben we al vele begeleid naar een waardig en persoonlijk afscheid van hun dierbaren.
Helaas kwam het bij ons nu heel dichtbij en hebben we afscheid moeten nemen van ons vader.
Veel belangstellende waren aanwezig in de St. Elisabeth kerk en in het Yardenhuis Beuningen.
Voor het eerst werd ik betrokken om heel dicht bij over het afscheid na te denken samen met mijn moeder broer en zus, vof ons vader.

We zijn blij dat we de wensen die ons vader had besproken en geschreven in zijn uitvaartwensenboek, hebben mogen realiseren.
Het gaf ons rust in de tijd tussen overlijden en de dag van het afscheid.

Dank je wel voor alle steun die onze familie mocht ontvangen.
Namens ons moeder en familie een dankjewel!

Wat ben ik blij SAMEN met jouw nog vele families te mogen begeleiden.

Familie Nijenhuis, Ede
2 jaar geleden

Zeer vakkundig, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en behulpzaam!
Heeft voor ons helaas kort achterelkaar 2 crematies uitstekend geregeld.

Familie van Dinther, Grave
2 jaar geleden

Beste John en Jeroen,
Er is zoveel gebeurd de laatste 9 maanden. Een deel ervan zijn jullie met ons meegelopen. De zorg aan Gerard besteed direct na zijn heengaan werd zo rustig en respectvol uitgevoerd. Ik heb er feitelijk toen niet alles van meegekregen, maar ik ben oprecht dankbaar voor de rust, de ruimte en medewerking die wij in de moeilijkste periode van ons leven van jullie kregen. Meerdere complimenten voor de mooie uitvaart vielen ons, dus ook jullie ten deel. John en Jeroen mijn oprechte dank vanuit het diepste van mijn hart. Dit schrijf ook namens onze kinderen.
Trees van Dinther-van Straaten

Familie de Liefde, Wijk bij Duurstede
2 jaar geleden

Beste John,
We hebben de algehele indruk een 10 gegeven omdat je de uitvaart “persoonlijk” hebt gemaakt. De toespraak in het crematorium is ons allen bijgebleven. Het gedicht dat je voorlas in Zorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede heeft ons geraakt en troost gegeven. De “laagdrempeligheid” in het contact vonden wij erg prettig, je was die dag een lid van de familie!
Hartelijk dank nogmaals,
Familie de Liefde

Familie Daalderop, Wageningen
2 jaar geleden

John en Cobie zijn erg lieve en betrokken mensen. Ze snapten onze wensen en die van mijn vader. Ze treden professioneel op, maar maakten het persoonlijk, waardoor het allemaal goed afgesloten kon worden. We kijken er met een gerust gevoel op terug.

Familie Wijdeven
2 jaar geleden

Beste John,
Onze dochter heeft je op 17 jarige leeftijd ontmoet tijdens het afscheid van de opa van haar vriend. Toen ze zelf op 19 jarige leeftijd wist dat ze door ziekte afscheid moest nemen van het leven koos ze voor jou als uitvaartbegeleider. In twee gesprekken voorafgaand aan haar dood heeft ze al haar wensen kenbaar gemaakt. Samen met familie en vrienden heb jij al haar wensen vertaald in een heel mooi, bijzonder afscheid. We willen jou en Cobie heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt. Je stond altijd voor ons klaar en niets was teveel.
Dank je wel!

Familie Wijdeven en familie Mol

Familie Peeters
2 jaar geleden

Na een zware periode hebben wij afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door John verzorgd wilde hebben. John heeft ons in de periode tussen het overlijden en de crematie met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht John op een prettige persoonlijke wijze met ons mee en regelde hij dat de wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden worden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de uitvaart terug.

Familie van Dam, Utrecht
2 jaar geleden

Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken, namens mijn broers en zussen voor de zeer correcte begeleiding van de uitvaart van onze moeder
niets was jou te veel. Zoals we al zeiden we zijn een "moeilijke" familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.

Familie Kersbergen, Bennekom
2 jaar geleden

John Visser Uitvaartbegeleiding heeft nadat zowel onze vader en later onze moeder overleden waren, ons fantastisch geholpen in woord en daad en met zeer veel respect en liefde voor de overledene. John heeft ons, de nabestaanden, erg goed opgevangen en begeleidt, het gaf ons een rustig en goed gevoel en erg begripvol. Met recht zoals de uitspraak is: “Samen aan alles gedacht…”
Hartelijk dank John, namens de gehele familie Kersbergen.

Familie De Jong
2 jaar geleden

Beste John,
Daar zaten we dan 's ochtends vroeg als familie, wetende dat we heel snel afscheid zouden gaan nemen van man, (schoon)vader en opa. Om al wat voorbereid te zijn wie ons zou gaan begeleiden tijdens de uitvaart, maar eens zoeken op internet. Daar kwamen we uit bij John Visser Uitvaartbegeleiding. Na familieoverleg besloten om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Het kon diezelfde middag nog, wat fijn. Maar toen kwam de oproep om direct naar het ziekenhuis te komen, een half uur voordat het gesprek met jou zou plaatsvinden. Geen enkel probleem toen wij de afspraak cancelden, zal ik dan naar het ziekenhuis komen voor het gesprek, was de vraag. Goh kan dat dan? Ja natuurlijk kan dat. We zouden dat antwoord nog vaak horen de volgende dagen. Vanaf het eerste moment was er een klik en je vloeide zo natuurlijk in de familie dat we jou aanwezigheid nooit als belastend of als uitvaartbezoeken hebben ervaren. Niets was teveel en het geduld dat jij had met (schoon)moeder was ook ontzettend fijn. Het draaiboek dat je voor haar gemaakt had en die wij dagelijks met haar doornamen hebben gemaakt dat zij de uitvaart heel ontspannen kon beleven. We hebben alles heel bewust kunnen beleven en dat helpt ons zeker bij de verwerking van het verlies. John dank voor de goede zorgen de tijd voor, tijdens en na het overlijden van onze (schoon)vader.
Fam. De Jong

Familie Kals
2 jaar geleden

Onlangs hebben wij helaas gebruik moeten maken van de geweldige diensten van John Visser Uitvaartbegeleiding. Helaas, omdat mijn man, vader, schoonvader en opa is overleden. John heeft ons ontzettend goed en geheel naar onze wensen een mooie en eervolle verzorging en crematieplechtigheid bezorgd. Wij hebben alleen maar hele mooie en liefdevolle reacties ontvangen! Alles was ook super snel geregeld en John is ook altijd te bereiken op de meest onmogelijke momenten voor het geval je toch nog net even iets wilt veranderen of voor advies. John is echt een fijn persoon om mee te werken in deze moeilijke periode en wij bevelen hem en zijn diensten ook zeker aan mocht u zelf in deze situatie komen te staan.
Bedankt John, voor alles...

De heer Konings
3 jaar geleden

Geweldig is in verband met een uitvaart natuurlijk niet helemaal het juiste woord, want
niemand vindt een uitvaart geweldig. Maar als je er dan toch mee te maken hebt, kun je
bij John Visser Uitvaartbegeleiding héél goed terecht! John Visser is een buitengewoon
plezierig mens om alles mee te regelen en ook de uitvoering is perfect. Het voelt allemaal
heel persoonlijk en 'goed'. Top!
De heer Konings

Familie Van Dijk
3 jaar geleden

We kijken met een goed gevoel terug op alles! Nogmaals dank, mede door jouw begeleiding
spreekt iedereen erover hoe keurig het allemaal was. Het was mooi, netjes, het was zoals
onze moeder en oma het gewild zou hebben!
Familie Van Dijk

Familie Vergauw uit Arnhem
3 jaar geleden

Hoi lieve John,
We hadden ons geen mooier afscheid van Peter kunnen wensen. Het was echt een onvergetelijke middag. Ik probeer één passend woord van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken, maar dat is bijna onmogelijk. Bedankt voor alle keren dat je tijd voor ons hebt vrij gemaakt. Bedankt voor je totale begeleiding, je oog voor details, je deskundigheid, maar vooral je gevoel voor menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als gezin nodig hadden om Peter’s afscheid zo goed mogelijk te maken, zowel voor hem als voor ons.

Familie Berends
3 jaar geleden

Één en al lof en respect voor John.
Zijn oprechte medeleven, goede zorgen, mooie daden en geweldige dienstverlening, heeft mij en mijn familie in een ontzettende moeilijke tijd weten te ontzorgen. Hij neemt de tijd, luistert goed, is meedenkend en levert maatwerk. Hij droeg bij aan "het laatste deel" van een trieste gebeurtenis. Dit heeft hij op een meer dan wenselijke manier voor ons gedaan. John doet zijn werk met hart en ziel! Ik zal hem eenieder aanbevelen, wat ik overigens al meerdere keren heb gedaan.

Familie de Bas-Groot uit Ede
3 jaar geleden

Beste John,
In een zeer korte periode hebben wij weer jou benaderd! In augustus voor de uitvaart van onze moeder en vlak daarna in september voor de uitvaart van onze vader. Je was er en weer was alles mogelijk!
Bedankt namens ons allen.

Rien Hessing
3 jaar geleden

John heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Alle wensen vervuld.
Als er iemand met de familie in deze omstandigheden is begaan is dat John.
DANK JE JOHN!!
Je bent een echte steun en toeverlaat in moeilijke tijden en heb ervaren dat het echt vanuit je gevoel komt, niet een acteurs act.
Ook na de uitvaart ben je er telkens voor me geweest. Ik kan een ieder aanraden, wanneer het er op aankomt, contact op te nemen met John. De pijn kan hij niet wegnemen.......uw zorgen wel!

Familie Rosier uit Veenendaal
3 jaar geleden

Beste John,
Wij zijn blij dat we voor jou hebben gekozen, je bent betrokken, denkt goed mee en alles is tot in de puntjes verzorgd!
Wij kunnen ons geen betere uitvaartverzorger wensen.
Bedankt, familie Rosier